Aşk İlişkileri Erkekler neden bu kadar duygusuz? Sumeyye_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geneli neden duygusuz?: ( Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/3xbbc2l Güncellemeler+1 yıl Şunu istiyorum🥺 Erkekler neden bu kadar duygusuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ben duygusuz değilim. 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelleme yapmamak lazım ama çoğu çalıştığından düşünmeye vakit bulamıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Siz duygusuz olduğunuz için erkekleri bir mendil gibi kullanıp atıyorsunuz sonra da erkekler neden böyle 0 0 Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam tersi ben çok duygulu biriyim. Benim gibisi kalmadı zaten 0 0 Yorumla
Baynota Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Çok duygusal güzel gören güzel bakan erkekler bittimi dersin 0 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Türbanlı sümeyye ilgi istiyor part 1 çek 0 9 Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Turbanlı oldugumu nerden biliyorsun Yorumla testomurat +1 yıl Adın sümeyye çünkü Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl İşte düz kafa 🤷🏻♀️ Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Artık sasırmıyorum Yorumla testomurat +1 yıl Baskıcı aile + sosyal fobi + erkekler tarafından kullanılmak = türbnanlı sümeyye Yorumla testomurat +1 yıl Hedef ihaliyat okumak polis veya asker koca bulmak Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Boş yapma Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Adım sümeyye değil burada fake isim kullanıyorum Yorumla testomurat +1 yıl Çunkü özgüven sorunun var oysaki ben kendi resmimi koyucak kadar cesaret ve kudret sahibi bir erkeğim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten öyleler seven insanın kıymetini bilmiyorlar geneli takılmanın derdinde 0 4 Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Evet ya😢😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim gibi iyi bir kızı bıraktı ya seviyordu birde belkide yenisini buldu gerçekten sevip değer verecek biri olduğuna inancım kalmadı Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Bende senin gibiyim😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten haketmedim ya hani bazı kızlar parasi olsun istiyorlar erkekleri öyle değerlendiriyor ya ben hiç öyle yapmadım çok değer verdim bir kere ilaç alacak parası kalmamış teklif ettim para atayım diye kabul etmedi benim kıymetimi bilmedi Yorumla
yemreank Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Alakası yok hiç üstüme alınmıyorum. 0 9 Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Geneliniz diyorum Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Çok düz mantıksınız Yorumla yemreank +1 yıl Hayır. Sen yanlış kişiliklerle tanışmışsın. Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Cidden hiç duygusal erkek cıkmıyor karşıma ağlicam😢 ben benım gibi bırını istiyorum:/ Yorumla yemreank +1 yıl Umarım doğru insanı, duygularını yitirmeden bulursun. Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Umarım tukenmek uzereyım Yorumla yemreank +1 yıl Üzülüyorum, senin gibilerin sayısı gün geçtikçe azalıyor. Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Nasıl yani Yorumla yemreank +1 yıl Duygusal ve düşünceli olanlar azalıyor. şu an herkesin kafası başka yerlerde. Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Kadınlar çok mu duygulu sence? 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. kadınlar bizi böyle yapıyor ondan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne oldu sümeyye ne yaşadın 0 2 Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Duygulu tatlı bir erkek ıstıyorum 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben daha iyi yaşatırım seni Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kanları bozuk serefsizlerjn 0 14 Yorumla Cielos +1 yıl Senin babanda erkek hatırlatayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onunda bozuk belki Yorumla Cielos +1 yıl Neden böyle düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz kadınlar fazla duygusaliz galiba Yorumla Cielos +1 yıl Belli oluyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam genelleme yapmak saçma ama ne yapalım karşımıza hep öyleleri çıkıyo Yorumla Cielos +1 yıl Bizim de karşımıza çok düzgün insanlar çıkmıyor ama kadınların kanı bozuk demiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen deme ben diycem Yorumla Cielos +1 yıl Sende deme bence Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Yeni bır ask mı doğuyor yoksa😃 en büyük aşklar nefretle başlar😂 Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Kız gızlıden çık bari😂 Yorumla Cielos +1 yıl Aşk derken? Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Görüş sahibiyle atısıyorsunuz ya şaka yaptım djdjdjdjdj Yorumla Cielos +1 yıl Söylediği bazı şeyler yanlış onu anlattım umarım anlamıştır Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Konuya göre değişir 0 5 Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Konu aşk. Yorumla Cielos +1 yıl Aşk saçma bişey olduğu için bunlara pek etkilenmiyorum Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Saçma mı neyse seninle tartışmayacagım Yorumla Cielos +1 yıl Tamam Yorumla Sumeyye_35 +1 yıl Maalesef Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır sana öyleleri denk gelmiş 0 0 Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. :( çok kötü dimi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben duygusuz değilim.
Genelleme yapmamak lazım ama çoğu çalıştığından düşünmeye vakit bulamıyor.
Siz duygusuz olduğunuz için erkekleri bir mendil gibi kullanıp atıyorsunuz sonra da erkekler neden böyle
Tam tersi ben çok duygulu biriyim. Benim gibisi kalmadı zaten
Çok duygusal güzel gören güzel bakan erkekler bittimi dersin
Türbanlı sümeyye ilgi istiyor part 1 çek
Turbanlı oldugumu nerden biliyorsun
Adın sümeyye çünkü
İşte düz kafa 🤷🏻♀️
Artık sasırmıyorum
Baskıcı aile + sosyal fobi + erkekler tarafından kullanılmak = türbnanlı sümeyye
Hedef ihaliyat okumak polis veya asker koca bulmak
Boş yapma
Adım sümeyye değil burada fake isim kullanıyorum
Çunkü özgüven sorunun var oysaki ben kendi resmimi koyucak kadar cesaret ve kudret sahibi bir erkeğim
Gerçekten öyleler seven insanın kıymetini bilmiyorlar geneli takılmanın derdinde
Evet ya😢😢
Benim gibi iyi bir kızı bıraktı ya seviyordu birde belkide yenisini buldu gerçekten sevip değer verecek biri olduğuna inancım kalmadı
Bende senin gibiyim😢
Gerçekten haketmedim ya hani bazı kızlar parasi olsun istiyorlar erkekleri öyle değerlendiriyor ya ben hiç öyle yapmadım çok değer verdim bir kere ilaç alacak parası kalmamış teklif ettim para atayım diye kabul etmedi benim kıymetimi bilmedi
Alakası yok hiç üstüme alınmıyorum.
Geneliniz diyorum
Çok düz mantıksınız
Hayır. Sen yanlış kişiliklerle tanışmışsın.
Cidden hiç duygusal erkek cıkmıyor karşıma ağlicam😢 ben benım gibi bırını istiyorum:/
Umarım doğru insanı, duygularını yitirmeden bulursun.
Umarım tukenmek uzereyım
Üzülüyorum, senin gibilerin sayısı gün geçtikçe azalıyor.
Nasıl yani
Duygusal ve düşünceli olanlar azalıyor. şu an herkesin kafası başka yerlerde.
Kadınlar çok mu duygulu sence?
kadınlar bizi böyle yapıyor ondan
Ne oldu sümeyye ne yaşadın
Duygulu tatlı bir erkek ıstıyorum 🥺
Ben daha iyi yaşatırım seni
Kanları bozuk serefsizlerjn
Senin babanda erkek hatırlatayım
Onunda bozuk belki
Neden böyle düşünüyorsun
Biz kadınlar fazla duygusaliz galiba
Belli oluyor zaten
Tamam genelleme yapmak saçma ama ne yapalım karşımıza hep öyleleri çıkıyo
Bizim de karşımıza çok düzgün insanlar çıkmıyor ama kadınların kanı bozuk demiyorum
Tamam sen deme ben diycem
Sende deme bence
Yeni bır ask mı doğuyor yoksa😃 en büyük aşklar nefretle başlar😂
Kız gızlıden çık bari😂
Aşk derken?
Görüş sahibiyle atısıyorsunuz ya şaka yaptım djdjdjdjdj
Söylediği bazı şeyler yanlış onu anlattım umarım anlamıştır
Kanki inan erkeklerle alakalı değil insanlar öyle
Konuya göre değişir
Konu aşk.
Aşk saçma bişey olduğu için bunlara pek etkilenmiyorum
Saçma mı neyse seninle tartışmayacagım