Kürt olduğunuz için red edildiğiniz oldu mu? ya da Ülkenizden dolayı red edildiğiniz oldu mu? ya da genden dolayı red oldu mu?

Soru troll felan değil arkadaşlar çeşitli zamanlarda yaşadığım şeyleri yazıyorum. Türk bir kızla konuştum Kürt sün olmaz dedi. Macar bir kızla konuştum Türkiye'den sin olmaz dedi. Afrikalı siyahi bir kızla konuştum Beyaz erkek sin olmaz dedi. Sene 2022 bazı insanlar ikili aşk ilişkilerinde halen bu kalıplarla hareket etmeye çalışıyorlar olumsuz olarak ilginç geliyor. Eğer ki denk gelirsem Yüksek kolektif bilinç sahibi olduklarını varsayaraktan Şansımı Dünya dışı varlıklarda deneyeceğim.
Kürt olduğunuz için red edildiğiniz oldu mu? ya da  Ülkenizden dolayı red edildiğiniz oldu mu? ya da  genden dolayı red oldu mu?
Kürt olduğunuz için red edildiğiniz oldu mu? ya da  Ülkenizden dolayı red edildiğiniz oldu mu? ya da  genden dolayı red oldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Kürt kızlada konuştum il ilçe köy ayrı mı yapıyorlar onlarda ayrı bir çeşit. Bir insanın bir insandan hoşlanmasında çeşitli karakteristik özelliklerle alakalı kişisel kriterler vardır öylede olması gerekir başkada bir şey olmaması gerekir. Köyümüzden kişisel olarak uyum sağlıyamayacağımız kimse yoksa aşk evlilik yaşıyamıyacak mıyız.
Güncellemeler
+1 yıl
Türk olupta etnik kökeninizden dolayı herhangi başka bir etnik kökenden birisi tarafından red edilmiş biriside olabilirsiniz varsa başına böyle bir durum gelen Türk onlarda yazsın.
Kürt olduğunuz için red edildiğiniz oldu mu? ya da Ülkenizden dolayı red edildiğiniz oldu mu? ya da genden dolayı red oldu mu?