Diğer Hiç nereli oldunuzdan yargılandınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ben çok fazla yargılandım Güncellemeler1 yıl Türk DEGİLİM BEN Hiç nereli oldunuzdan yargılandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. + Artvinlileri sevmem diyen biri çıkmıştı. Ama takmam böyle şeyleri. 0 3 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Ne olmuş değilsen. Yorumla Soran 1 yıl ben anlamadım Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl İyi gecelerrrr Yorumla
zolotoskinow Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Neyini yargilicam canım isterse çeker giderim zor bir şey değil yani 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 757 cevap paylaştı. Yargılayan yargılasın takmamak lazım 0 8 Yorumla Soran 1 yıl duygusal biriysek Yorumla Delioğlaaan 1 yıl Çok üzerler seni Yorumla Soran 1 yıl yeteri kadar üzuluyorum Yorumla Delioğlaaan 1 yıl Değersiz kişilerin yorumlarına üzülüp, o kişilere değer yükleme derim Yorumla Soran 1 yıl hmm çok teşekur ederim Yorumla Delioğlaaan 1 yıl Rica ederim, iyi akşamlar Yorumla Soran 1 yıl sizede Yorumla Delioğlaaan 1 yıl 🙋🏻♂️ Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yargiliyorum ama yargilanmadim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl havalisin Yorumla Besiktas7834 1 yıl Tabular 🤷🏼♂️ Yorumla
akepezzelösglö Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Nerelisin onu söylesene 0 14 Yorumla Soran 1 yıl söyleyemem Yorumla akepezzelösglö 1 yıl Özelden söyle ozaman Yorumla Soran 1 yıl arapım Yorumla akepezzelösglö 1 yıl Tamam niye yargılanıyorsun bunun için Yorumla akepezzelösglö 1 yıl Özelden yazsana bir Yorumla Soran 1 yıl yokkkk Yorumla akepezzelösglö 1 yıl Kimsenin ne dediğini ne düşündüğü önemseme ayrıca neyse özelden yazsan söyleyecektim Yorumla Soran 1 yıl boş ver Yorumla akepezzelösglö 1 yıl Sen canını sıkma evlenince kendini ne hissediyorsan onu söyle türk hissediyorsan türk olursun Yorumla Soran 1 yıl türk bieiyle evlensem türk diye biriyle evlendi derler Yorumla akepezzelösglö 1 yıl şu an nerdesin hangi şehirde Yorumla Soran 1 yıl ist Yorumla akepezzelösglö 1 yıl Kocaman şehir kim ne diyorsa desin boş ver Yorumla Soran 1 yıl teşeekurler Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. nerelisin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl özelllll Yorumla
Silverdark59 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Yozgatlı kesin. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl turk degilim Silverdark59 1 yıl Suri?
21yaşındabirkız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Nerelisin? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl turk degilim Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 330 cevap paylaştı. Hayır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl çok iyi Yorumla mavikelebeks 1 yıl Saçma değil mi zaten? Her yerde iyi ve kötü var Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Hayr asla 0 0 Yorumla
Meduxaaa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Bende 0 3 Yorumla Soran 1 yıl sen nerelisin Yorumla Meduxaaa_ 1 yıl Tunceli Yorumla Soran 1 yıl hiç bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nerelisin Tunceli? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl neyy ahajaj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerelisin diyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ermeni misin Yorumla Soran 1 yıl yok ya ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerelisin? Yorumla Soran 1 yıl arapım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne olmuş değilsen.
ben anlamadım
İyi gecelerrrr
Neyini yargilicam canım isterse çeker giderim zor bir şey değil yani
Yargılayan yargılasın takmamak lazım
duygusal biriysek
Çok üzerler seni
yeteri kadar üzuluyorum
Değersiz kişilerin yorumlarına üzülüp, o kişilere değer yükleme derim
hmm çok teşekur ederim
Rica ederim, iyi akşamlar
sizede
🙋🏻♂️
Yargiliyorum ama yargilanmadim
havalisin
Tabular 🤷🏼♂️
Nerelisin onu söylesene
söyleyemem
Özelden söyle ozaman
arapım
Tamam niye yargılanıyorsun bunun için
Özelden yazsana bir
yokkkk
Kimsenin ne dediğini ne düşündüğü önemseme ayrıca neyse özelden yazsan söyleyecektim
boş ver
Sen canını sıkma evlenince kendini ne hissediyorsan onu söyle türk hissediyorsan türk olursun
türk bieiyle evlensem türk diye biriyle evlendi derler
şu an nerdesin hangi şehirde
ist
Kocaman şehir kim ne diyorsa desin boş ver
teşeekurler
Nerelisinki
özellll
nerelisin
özelllll
Gibimsi.
neyyyy
Yozgatlı kesin.