Evet yıl olmuş 2021 ama hâlâ burçlara inanan, uyan, araştıran, kurcalayan insanlar mevcut. Bunun doğrultusunda görür görmez negatif algılar oluşturuluyor. Ör.: Oğlak burcuna direkt duygusuz denmesi. Ör.: Balık burcu gören biri direk aklına gelen şey duygusal olması. Ör.: Aslan burcunun egoist olarak nitelendirilmesi. Bu ne kadar sağlıklı bakış açısı? Sırf bu yüzden dışlandınız mı? Anlık ben
İnsanları Burç üzerinden değerlendirmek daha doğrusu tanımadan sadece bir ihtimal tutan sözde olan düşünce ile değerlendirmek oldukça saçmalıktır sağlık bir düşünce olarak görmüyorum insanlar neye inanıyorsa ona göre hayatlarını devam ediyorlar belki sorun burda Burç yüzünden dışlanmadım
Sen çok yaşa kral. Aynı soruyu soracaktım ama tutmayacaktı. Gerek görmedim o yüzden. Evet koç burcuyum diye düşman gibi davrananlar oldu. Ve daha tanımadan. O kadar saçma ki bu burç meseleleri. Yani burçlara takıntılı insanla zaten ben yan yana duramıyorum pek. Ne akla nr mantığa yatar bir tarafı yok bu burç murç faso fisolarının. Ben bilime inanırım. Batıla değil.
Sevmiyorum ben öylelerini ya, bu yüzden ben burcumu da çoğu bilgimi de paylaşmıyorum çevremle, sorsalar da söylemiyorum. Merak ettiysen bana sor, yok ama olmaz, önce burcumu soracaksın sonra diyeceksin ki bu X burcu X'tir falan filan. Yok öyle şey, inadına söylemiyorum.
Her burcun iyi ve kötü yanları var ve herkes burcunun sahip olduğu özellikleri %100 yansıtmıyor. Kısacası biri birini dışlamak isterse burcu sadece işin bahanesi olur😅
ben hiç inanmam burçdur faldır vesairedir çok saçma hele denk gelmissindir illaki sosyal medya ya da televisyonda şey der işte bugun oglak burcu nun günü güzel mutlu terazinin kötü geççek ya kardeşim nerden biliyn belki ogun oglak burcunun akrabasının vefatının haberini alcak ya da terazi evlilik teklifi alcak oyuzden çok saçma
"Kova'lar çekilmiyo, bilmişler takmışlar bir bağımsızlık sevgili de olunmuyor onlarla ayrıca odun gibi sevişiyorlarmış ve pek te istemeyebiliyorlarmış." Ahahah, bana denilmesi saçma çünkü bir bozuk Kova'yım bende hiç birisi yok ama bozulmadan önceki halimle düşünüyorum biraz haklılar.
Oda doğru ya. Bak benimle dalga geçiyorlar senin sevgilin olamaz. Bir hafta dayanamaz sana diye. Ama napim yani yapmasınlar hata falan. Soğuyorum hemen. Diyorum diyorum dinletemiyorum. Sonra neden engel attın oluyor 🤣🤣
En sinir olduğum şeydir insanlar burçlara göre hareket edince ay o burçtan nefret ederim demeleri yok mu? Ben bana yazılan özelliklerin tam zıttıyım ve bana verilen tabulardan nefret ediyorum edt oğlak burcuymuşum güya cimri sıkıcı vs vs mişim paylaşmayı severim eğlenceliyim özgürlük yanlısıyım geleneklerden nefret ederim yalan dolan 😂
Olmadı. Çünkü böyle saçma insanları hayatıma almıyorum. Burç yüzünden insan mı dışlanırmış? Ne günlere kaldık...
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır, yay burcu kadar naif ve ince bir burcun dışlanması söz konusu bile olamaz zaten. Yani burca göre yargılamak bana da yanlış geliyor, belki tüm özelliklerini taşımaz falan belli mi olur. Not : Oğlak burcu düşman başına. 😒
İkizler Burcuyum Herkesin iki yüzlü demesi çok saçma geliyor kötü ve iki yüzlü samimiyetsiz bir burç degildir eylenceli samimi birazda deli 🎈 eylenmeyi seven bilgili bir burçdur tüm buçrlar iyi bir ikizler mi kötü
İnsanlar ne yaptıklarını şaşırmışlar valla burç yüzünden dışlamak ne demek. Hiç denk gelmediğim için kendimi şanslı sayıyorum. Bilmiyorum burçlar bana biraz saçma geliyor, ben enerjilere daha çok inanıyorum.
Hayır. 😀 Genelde sevilir burcum ama onlar şöyle olur bunlar böyle olur diye çok duyuyorum aslında muhabbet malzemesinden öte bir şey değil. 😀 Gerçekten birebir inanıp ona göre yaşayanlar saçmalıyorlar.
Burç yorumlarına arada bir bakıyorum. Hani orda denilene pek itibar etmesem de tecrübe ettikçe doğru söylediklerini farkediyorum. Ha mesela balık ve ikizler bir arada olamaz yazıyordu burç yorumunda. İnanmadım denedim. Çıktık harbiden olmadı 😄
Ön yargılı olmak insani bir durum değildir. Ayrıca insanları etkileyen sadece güneş burcu da değildir. Bir doğum haritasında birçok gezegen, burç ve acılar mevcut.
Açık konuşmak gerekirse aslanların lider olması insanı daraltıyo aşırı egoist oluyorlar hayatta anlaşamam ama seni tanımadığım için birşey diyemem bazıları öyle
Burçlar hep vardı dünya gezegenler den beri.. yıl ne alaka😄 ikincisi burçlara inanıyorum. Ama her Oğlak gelenekselci değil lakin dini imanı para olmayan Oğlak görmedim. Demek ki doğru payı da var burçların.
Yalan yok bazı burçlarla anlaşması gerçekten zor İkizler, Başak, Akrep mesela ama dışlamıyoruz tabii, aksine inatmış gibi çevrem hep bu burçlardan :D Kendi burcumdan dolayı da hiç dışlanmadım 😌
Dışlanmadım ama ayy çok duygusalsın, ayy kıyamam, yok senlik değil bu durumlarla çok karşılaştım. Sonra işte biraz da dışlanmaya giriyor tabii ki işte paylaşmayalım kırılma diye söylemedik vs. Bi sürü saçmalıkları yaşadım maalesef yaş konusu da ayrı konu tabii bence bu gibi yorumlar yerine karşı da ki insanı tanımak daha doğru yorumlamaya sebep olur.
İkizler burçlarını çok kötü gösteriyorlar ve biraz bende etkilendim bu durumdan dengesiz iki yüzlü derler ama iyi yönlerini hiç demezler mesela zeki olmaları gibi sjshsjs
Hayır ama balıklar iyi insanlar ama çok duygusallar cidden çekilmiyorlar sevgilimden biliyorum kova burcuyum kova kadını aşkta çok iyidir tavsiye ederim
Hayır genel olarak gerçekten öyleler illaki başka burçlar da iyidir tabi araya kişilik karakter ve huy da giriyor her insan farklıdır adil Yıldırım kova kadını diye bakarsan dediğimi analrsın bu benim görüşüm sadece :)
saçma bir durum yani bundan dolayı neden dışlanasın ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ya bence burçlar körü körüne inanca olumsuz etkiliyo haklısınız ama bazı istisnalar da olsa genelde bir iki maddesi haklı çıkıyo birinin kişiliğini yorumlarken
Ben Aslan'ım, beni böyle salak saçma şeyler için dışlayacak olursa çokta umrumda olmaz hani :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dışlanma değil de, etiketler usandırıcı oluyor. Duygusal olursun aa X burcu duygusal olmaz derler. Uğraşamam kimseyle. Kimseye de ne burcusun diye sormam.