Özellikle erkeklere? Ne düşünüyorsunuz? Evlilik her insana yarar mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle erkeklere? Ne düşünüyorsunuz? Evlilik her insana yarar mı?

Evlilik çok kutsal bir görevdir. İki hayatı tek bir hayata sığdırıp dengeye getirilmeli. Evlilikte kefenin bir tarafı ağır basarsa hayat içindeki dengeler de altüst oluyor. Varsa en çok çocuklar bundan etkileniyor
Evliliğin bir kerameti yoktur. Keramet ruh eşiyle birlikte olmaktadır. Eğer eşlerden biri düştüğünde diğeri onu kaldırmayacaksa, eşlerin hayata bakışı aynı değilse, kültürleri aynı değilse, sosyal hayatı aynı değilse, zevkleri aynı değilse o evlilik zehir olur. O yüzden sorgulayacağınız şey evlilik değil mevcuttaki eşiniz ve kendinizdir. Ne istiyorsunuz nasıl bir hayat istiyorsunuz, nasıl eğlenirsiniz nelere katlanamazsınız? ilk önce bunlar değerlendirilir. Bugün bile hala askere gidip geleyim de eeneyim artık diyen erkekler var (mevcutta herhangi bir sevgilisi olmadan diyenler) bugün bile kendi hayatını kurmadan kuramadan evlenen insanlar var. Kendi ayaklarınız üstünde durmadan bu işe kalkıştığınızda ya kendinize ya da eşinize o hayatı zehir edeceksiniz.
Yararı olduğu kadar evli olanlar, yararı olmadığı kadar boşananlar, 'zararı yararından çok olacaksa başlarım onun yararına' kadar bekarlar vardır. Soru daha genel olabilirmiş. Yaşayan hangi insanlar nefes alıyor, gibi...
Doğru kişiyle olursa tabii ki her insana yarar ama doğru zannettiğin aslında yanlış olan insanla yaparsan belli bir yerden sonra normal hayat bile cehennem olmaya başlar.
Cevap
26Cevap
gerçek aşksa evet
Bu devirde resmi nikah yapan erkek bitmiş erkektir.. Tüm kanunlar kadından yana.. Madem aşk sevgi diyoruz.. Boşanıp ayrılanları görüyoruz.. Kadın tazminat nafaka alıyor böyle bişey var mı ya.. Boşar seni gider başkasıyla olur dost hayatı yaşar sen öde sponsor ol.. Ya evlilik sözleşmesi imzalayacaksın ya imam nikahlı evleneceksin.. Resmi nikahta neden evlenmeden sözleşme yapmaz kimse.. Bi defa akılda yok kadınlarda…Bu devirde koca bulmuşlarda boşanıyorlar dul kadını kim ne yapsın..
Bazılarına yarıyor. İyisiyle kötüsüyle uzun yıllar boyunca evliliğini yürüten çiftler var. Karşıdan mutlu görünüyorlar fakat iç yüzünü bilemiyorsun. Mutlu olmak herkesin hakkı dilerimki herkes mutlu olur.
Lan nasıl olsa evlendik, bundan sonra sevgi sözcüğüymüş kibarlıkmış saygıymış gerek yok zaten bir yere gidemez kafasına girerse ki baya çok oluyor bir 💩a yaramaz. 🌸
Herkese yaramaz arkadaşlar evlilik için iki tarafında psikolojik testlerden geçmiş olması gerek... Anne babasının adam edemediğini kimsenin kızı oğlu adam edemez
Karakteri bozuk olanı evlilik bile düzeltemesşz. Her insana yaramaz altından kalkabilecek olanlar adım atsın evliliğe bence.
Her kitabın, her yaşanan olayın, her tecrübenin insanlara etkisi farklıdır ve yarar sağlaması da farklıdır.
Kişiye göre değişen bir şey şahsen bana inanılmaz iyi gelen bir şey hem cinselliğe olan açlık konusunda hem ilgi alaka konusunda sevgi duygu her şey
Yarar. Derdi 1 iken 5 olur. Hızlı yaşlanma başlar, insan olarak başladığı hayata eşek olarak devam eder.
Hayır bazen iki insan birbirine iyi gelmez sectigin insan cennetin de olabilir cehenneminde
Doğru insan, dünyada cenneti yaşattırır, diğeri ise cehennemi.
Evlilik kumardır ama dileğimiz iyi olucaklardan yana🍀
Sorumluluklarını yapana ve sevmesini bilene yarar bence
Evlilik hiçbir erkeğe yaramaz bunu iyi benimseyin. Evlilik sadece kadınlara yarar!!
Evli arkadaşların çoğu mutsuz doğru kişiyi bulmak çok zor
Hazır olmayan, kendinden emin olmayan ve evliliği kaldıramayacak kimseye yaramaz bence.
Korku ve gerilim dışında herhangi bir tür olabilir.
evliliği bir yarar olarak görmek çok yanlış bence
Eğer Gerçekten Seviyorsan Aşıksan Hem de Çok Yararlı Ama Sevgi yoksa mutluluk getirmez
Erkekler kilo alıp , saçları dökülüyor herkese olmuyor tabi
etrafimda gözlemlediğim kadariyla baya yariyor insanlar daha mutlu ve özgüvenli oluyor
Evlilik her insana yaramaz. Evlenipte gözü dışarıda olan kişi çok..
Zemin ve hava şartlarının müsait olması lazım evlilik için. Ciddi bir müessesedir herkes kaldıramaz.
Hava şartları ne alaka ya doğal gazla klima var kafana göre ayarlarsın havayı
Mutlu evliliğin formülü Zengin koca o zmn xkdnxjdn
Zengin karı fakir kocaya bakmaz ki hahahahaha
Sen hiç zenginin fakire gittiğini gördün mü
Yurt dışına kaçarsan kankam dert etme xkdnxjdn
Ya XKDNXJDNXKDNXJDNXKDNXJDNXKDNXJDN
Evlılık yarar dıye bırsey yok. Hayatına aldıgın kısı yarar veya yaramaz. Evlılık 2 kışiyi bır araya getıren, aynı çatı altına alan bır kurum. O yuzden secımler yanlıs olunca evlılık kımseye yaramıyor...
Dogru tercıh dogru ınsan tek sorun bu..
Kadına evet süresiz nafaka tazminat var çünkü altınlar da
Bana şu an için hiçbir şey yaramaz sanırım.
karşındaki kişinin karakterine bağlı iyi insanla olmuşsan evet kesinle yarar
Dün evlendim ve bana yaradı şu anda balayindayim🤩
Evliliğin ne olduğunu bilmeyene yaramaz.
Dogru ınsan olunca evet yarar
Asla yaramaz zannetmiyorum, zor işler
Hayir her insana yramaz
Doğru yapılmış evlilik yarar
Doğru kişiyle olursa yarar diye düşünüyorum
Evlilik kimseye yaramaz
Hayır, herkese yakışmaz
Bana yaramaz bağlı kalmak istemem
Erkeğine göre değişir diye düşünüyorum
Doğru insan ise elbette yarar.
İyi düşünülmesi gerekiyor. 2 hayat ve olursa 3 hayat konu oluyor. Herkes kaldıramıyor...
yok bazısında hiç durmuyor :)
Herkese göre değil
sıpa yapmayacaklarsa yarar
😂😂
Bence yüzde doksana yaramıyor
Yaramaz.
Yaramaz
Yaramaz
Yaramaz
allah tekrarını yazdıysa bozsun amin 🙏
Sanmıyorum
Yararda. Kimisinde yan etki yapiyor