Blondesmann | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Evlilik çok kutsal bir görevdir. İki hayatı tek bir hayata sığdırıp dengeye getirilmeli. Evlilikte kefenin bir tarafı ağır basarsa hayat içindeki dengeler de altüst oluyor. Varsa en çok çocuklar bundan etkileniyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 17b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Doğru kişiyle olursa tabii ki her insana yarar ama doğru zannettiğin aslında yanlış olan insanla yaparsan belli bir yerden sonra normal hayat bile cehennem olmaya başlar.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Saddov | Aşk İlişkileri konusunda 5,4b görüş paylaştı.
Evliliğin bir kerameti yoktur. Keramet ruh eşiyle birlikte olmaktadır. Eğer eşlerden biri düştüğünde diğeri onu kaldırmayacaksa, eşlerin hayata bakışı aynı değilse, kültürleri aynı değilse, sosyal hayatı aynı değilse, zevkleri aynı değilse o evlilik zehir olur. O yüzden sorgulayacağınız şey evlilik değil mevcuttaki eşiniz ve kendinizdir. Ne istiyorsunuz nasıl bir hayat istiyorsunuz, nasıl eğlenirsiniz nelere katlanamazsınız? ilk önce bunlar değerlendirilir. Bugün bile hala askere gidip geleyim de eeneyim artık diyen erkekler var (mevcutta herhangi bir sevgilisi olmadan diyenler) bugün bile kendi hayatını kurmadan kuramadan evlenen insanlar var. Kendi ayaklarınız üstünde durmadan bu işe kalkıştığınızda ya kendinize ya da eşinize o hayatı zehir edeceksiniz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
KitapOkumakŞart | Aşk İlişkileri konusunda 125 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Bazılarına yarıyor. İyisiyle kötüsüyle uzun yıllar boyunca evliliğini yürüten çiftler var. Karşıdan mutlu görünüyorlar fakat iç yüzünü bilemiyorsun. Mutlu olmak herkesin hakkı dilerimki herkes mutlu olur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Mmmmusicman | Aşk İlişkileri konusunda 107 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Yararı olduğu kadar evli olanlar, yararı olmadığı kadar boşananlar, 'zararı yararından çok olacaksa başlarım onun yararına' kadar bekarlar vardır. Soru daha genel olabilirmiş. Yaşayan hangi insanlar nefes alıyor, gibi...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
ÜyeOldum34 | Aşk İlişkileri konusunda 813 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Bu devirde resmi nikah yapan erkek bitmiş erkektir.. Tüm kanunlar kadından yana.. Madem aşk sevgi diyoruz.. Boşanıp ayrılanları görüyoruz.. Kadın tazminat nafaka alıyor böyle bişey var mı ya.. Boşar seni gider başkasıyla olur dost hayatı yaşar sen öde sponsor ol.. Ya evlilik sözleşmesi imzalayacaksın ya imam nikahlı evleneceksin.. Resmi nikahta neden evlenmeden sözleşme yapmaz kimse.. Bi defa akılda yok kadınlarda…Bu devirde koca bulmuşlarda boşanıyorlar dul kadını kim ne yapsın..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Bizamaninmeleki | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Lan nasıl olsa evlendik, bundan sonra sevgi sözcüğüymüş kibarlıkmış saygıymış gerek yok zaten bir yere gidemez kafasına girerse ki baya çok oluyor bir 💩a yaramaz. 🌸
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Ozanca32 | Aşk İlişkileri konusunda 375 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Herkese yaramaz arkadaşlar evlilik için iki tarafında psikolojik testlerden geçmiş olması gerek... Anne babasının adam edemediğini kimsenin kızı oğlu adam edemez
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
zeynep3000 | Aşk İlişkileri konusunda 874 görüş paylaştı.
Xper 7
14 sa
Her kitabın, her yaşanan olayın, her tecrübenin insanlara etkisi farklıdır ve yarar sağlaması da farklıdır.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Tersy | Aşk İlişkileri konusunda 4,9b görüş paylaştı.
Master
1 gü
Yarar. Derdi 1 iken 5 olur. Hızlı yaşlanma başlar, insan olarak başladığı hayata eşek olarak devam eder.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
met96 | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Evli arkadaşların çoğu mutsuz doğru kişiyi bulmak çok zor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
rapunzely | Aşk İlişkileri konusunda 122 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Hazır olmayan, kendinden emin olmayan ve evliliği kaldıramayacak kimseye yaramaz bence.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
TevfkAydn | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Korku ve gerilim dışında herhangi bir tür olabilir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Cod2009 | Aşk İlişkileri konusunda 219 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Eğer Gerçekten Seviyorsan Aşıksan Hem de Çok Yararlı Ama Sevgi yoksa mutluluk getirmez
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
zodyaklısamara_ | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Erkekler kilo alıp , saçları dökülüyor herkese olmuyor tabi
gamzelim87 | Aşk İlişkileri konusunda 59 görüş paylaştı.
Xper 5
13 sa
Evlılık yarar dıye bırsey yok. Hayatına aldıgın kısı yarar veya yaramaz. Evlılık 2 kışiyi bır araya getıren, aynı çatı altına alan bır kurum. O yuzden secımler yanlıs olunca evlılık kımseye yaramıyor... Dogru tercıh dogru ınsan tek sorun bu..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
1 gü
Kadına evet süresiz nafaka tazminat var çünkü altınlar da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4029Evlilik çok kutsal bir görevdir. İki hayatı tek bir hayata sığdırıp dengeye getirilmeli. Evlilikte kefenin bir tarafı ağır basarsa hayat içindeki dengeler de altüst oluyor. Varsa en çok çocuklar bundan etkileniyor
Doğru kişiyle olursa tabii ki her insana yarar ama doğru zannettiğin aslında yanlış olan insanla yaparsan belli bir yerden sonra normal hayat bile cehennem olmaya başlar.
Bana şu an için hiçbir şey yaramaz sanırım.
Evliliğin bir kerameti yoktur. Keramet ruh eşiyle birlikte olmaktadır. Eğer eşlerden biri düştüğünde diğeri onu kaldırmayacaksa, eşlerin hayata bakışı aynı değilse, kültürleri aynı değilse, sosyal hayatı aynı değilse, zevkleri aynı değilse o evlilik zehir olur. O yüzden sorgulayacağınız şey evlilik değil mevcuttaki eşiniz ve kendinizdir. Ne istiyorsunuz nasıl bir hayat istiyorsunuz, nasıl eğlenirsiniz nelere katlanamazsınız? ilk önce bunlar değerlendirilir. Bugün bile hala askere gidip geleyim de eeneyim artık diyen erkekler var (mevcutta herhangi bir sevgilisi olmadan diyenler) bugün bile kendi hayatını kurmadan kuramadan evlenen insanlar var. Kendi ayaklarınız üstünde durmadan bu işe kalkıştığınızda ya kendinize ya da eşinize o hayatı zehir edeceksiniz.
Bazılarına yarıyor. İyisiyle kötüsüyle uzun yıllar boyunca evliliğini yürüten çiftler var. Karşıdan mutlu görünüyorlar fakat iç yüzünü bilemiyorsun. Mutlu olmak herkesin hakkı dilerimki herkes mutlu olur.
Yararı olduğu kadar evli olanlar, yararı olmadığı kadar boşananlar, 'zararı yararından çok olacaksa başlarım onun yararına' kadar bekarlar vardır. Soru daha genel olabilirmiş. Yaşayan hangi insanlar nefes alıyor, gibi...
Bu devirde resmi nikah yapan erkek bitmiş erkektir.. Tüm kanunlar kadından yana.. Madem aşk sevgi diyoruz.. Boşanıp ayrılanları görüyoruz.. Kadın tazminat nafaka alıyor böyle bişey var mı ya.. Boşar seni gider başkasıyla olur dost hayatı yaşar sen öde sponsor ol.. Ya evlilik sözleşmesi imzalayacaksın ya imam nikahlı evleneceksin.. Resmi nikahta neden evlenmeden sözleşme yapmaz kimse.. Bi defa akılda yok kadınlarda…Bu devirde koca bulmuşlarda boşanıyorlar dul kadını kim ne yapsın..
Lan nasıl olsa evlendik, bundan sonra sevgi sözcüğüymüş kibarlıkmış saygıymış gerek yok zaten bir yere gidemez kafasına girerse ki baya çok oluyor bir 💩a yaramaz. 🌸
Herkese yaramaz arkadaşlar evlilik için iki tarafında psikolojik testlerden geçmiş olması gerek... Anne babasının adam edemediğini kimsenin kızı oğlu adam edemez
Her kitabın, her yaşanan olayın, her tecrübenin insanlara etkisi farklıdır ve yarar sağlaması da farklıdır.
Yarar. Derdi 1 iken 5 olur. Hızlı yaşlanma başlar, insan olarak başladığı hayata eşek olarak devam eder.
Evli arkadaşların çoğu mutsuz doğru kişiyi bulmak çok zor
Hazır olmayan, kendinden emin olmayan ve evliliği kaldıramayacak kimseye yaramaz bence.
Korku ve gerilim dışında herhangi bir tür olabilir.
Eğer Gerçekten Seviyorsan Aşıksan Hem de Çok Yararlı Ama Sevgi yoksa mutluluk getirmez
Erkekler kilo alıp , saçları dökülüyor herkese olmuyor tabi
Evlilik her insana yaramaz. Evlenipte gözü dışarıda olan kişi çok..
Zemin ve hava şartlarının müsait olması lazım evlilik için. Ciddi bir müessesedir herkes kaldıramaz.
Hava şartları ne alaka ya doğal gazla klima var kafana göre ayarlarsın havayı
Para yoksa ayarlayaman ahaha
Mutlu evliliğin formülü Zengin koca o zmn xkdnxjdn
Zengin karı da olabilir.
Zengin karı fakir kocaya bakmaz ki hahahahaha
Zengin karı, fakir karılar gibi para aramaz ki yanlış düşünüyorsun lfkslfks
Sen hiç zenginin fakire gittiğini gördün mü
Umut fakirin ekmeğidir kankam ekmeğimizle oynama ldkgslfjs
Yurt dışına kaçarsan kankam dert etme xkdnxjdn
https://youtu.be/0uSKGSZwmEc
Ya XKDNXJDNXKDNXJDNXKDNXJDNXKDNXJDN
Evlılık yarar dıye bırsey yok. Hayatına aldıgın kısı yarar veya yaramaz. Evlılık 2 kışiyi bır araya getıren, aynı çatı altına alan bır kurum. O yuzden secımler yanlıs olunca evlılık kımseye yaramıyor...
Dogru tercıh dogru ınsan tek sorun bu..
Kadına evet süresiz nafaka tazminat var çünkü altınlar da