2 gün önce bir çocukla tanıştım daha doğrusu oyunda tanıştık konuştuk filan instegram istedi normalde herkese vermem ama baktım çocuk efendi verim dedim verdim ilk konuşmaya başladık sonra aile sorunlarını o anlattı sonra ben anlattım , kafa yapımız çok uyuşuyor gayet iyi çocuk ve evlilikten bile bahsettik hatta bir kız çocuğumuz olursa adınıza Asena koyalım dedik oda olur dedi sonra işte yarın oldu bu sefer ben çok mu ileri gittik dedim kendime göya çocukla normal konuşacaktım ama iş öyle olmadı şimdi konuştuk gene oda ileri gittik biraz dedi , benim kafam çok karışık burç hakkında konuşuyorduk bir ara o koç burcu ben yazdım şu özellikleri olur diye sonra bana geldi yani benim burcuma baktı ben ikizlerim neyse işte sonra en çabuk sıkılırlarmış dedi ya sen benden sıkılmayasın dedi bende ondan korkuyorum ya işte dedim kafam çok karışık dedim sonra bir şeyler yazdı gayet anlayışlı çocuk akışına bırak diyor senin üzulmeni istemem dedim elbet bir gün üzülürsek ikimiz de üzulucez dedi akışına filan bırak dedi gene bana pek güvenme yinede dedim oda dediki eğer güven olmazsa o zaman ilişki filan nasıl olsun dedi arkadaşlar napim ya ben çok değişik bir insanım ikimizde 18 yaşındayız çocuğu kacirmakta istemiyorum çok iyi bir insan off?
+1 yılNe soruyorsun anlamadım oyundan gördün taman tipini karakterini öğren hele bi ne çocuğu şimdideb
0100 Yorumla
Soran+1 yılÖğrendim ki
- +1 yıl
Öğrenemezsin saçmalama rol iyi yapar insanlar üzülen sen olursun o erkek allah bilir kaç kişiye daha yazmıştır kendini özel sanma lütfeb
Soran+1 yılOnunda hiç olmamış ki
- +1 yıl
Yalan söylüyorsa bilemezsin hele bi onu tam tanı sonra arkadaşlarından çevresinden öğren sakin ol etkilenmiş gibisin büyüye kapılma
Soran+1 yılDediğini yapıcam etkilenmedim ama ne bilim efendi bir çocuk diğerleri gibi serseri değil işte..
Soran+1 yılAbi ben bu çocuğu bırakmam gerçekten büyük konuşmayım ama sahte hesap açtım istek attım kabul etmedi mesaja girdim? İşareti atık istek atmışsın niye dedi tanışmak için dedim bende gerek yok dedi sevgilin var mı dedim konuştuğum birisi var dedi ve ciddi düşünüyorum dedi ben bu çocuğu bulmuşum bırakır mıyım yav
- +1 yıl
Zeki biride olabilir hemen kaptırma , ergen işi 3 . Gün denemesiyle emin olamazsın sen olduğunu tahmin etmiş olabilir fake hesaptan anlıyordur
Soran+1 yılTm abi yinede yinede tetikte olucam
Soran+1 yılAbi çocuk kodlama biliyor anlar mı yav akıllı çocuk Erasmus kazandı
- +1 yıl
İnsanlara çabuk güvenme bide sürekli denemeler yapma soğutursun bazı konularda davranışlarına bak cinsellik dilan konusu açılırsa anlarsın niyetini
- +1 yıl
Kesin bilir diyemem ama zeki biridir yani yutmaz senin numaralarını sende zeki ol
- +1 yıl
Hangi oyun bu arada meraktan soruyorum
Soran+1 yılZaten cinsellik konuşmuyoruz sevmem zaten konuşmayı oda konuşmuyor normal şeyler konuşuyoruz giriyor bir yerden muhabbet bazen zaman geçtiğinin farkına varmıyoruz
- +1 yıl
İlk zamanlar öyle oluyor ya zamanla konuşulcak konu bulunmuyor bir ara telefonda konuşmayı teklif et
Soran+1 yılAvatar abi bilirsin belki
- +1 yıl
Bilmiyorum valla senden öğrendim 😅
Soran+1 yılAbi eskiden fecabok ta vardı bu oyun
- +1 yıl
Facebook kullanıyordumda hiç oynamadım
Soran+1 yılTelefonum yok ki 21 yaşına gelince yanına gelirim diyor bende o zaman konuşuruz böyle şeyleri şimdi olmaz dedim 9 yıl bekle dedim üniversiteye gidecem bitirecem iş bulucam dedim sende kendini kodlama da geliştir dedim askere git para kazan dedim daha erken dedim
- +1 yıl
Sakin olsana ya hemen tüm hayalleri kurma hayat bu yarın ne olcağı belli olmaz hemen bağlanma
Soran+1 yılGaliba ikimizde bağlandık yinede tamam abi senin görüşlerini kulağıma küpe yapıcam çok sağol yardımcı olduğun için yinede tetikte olucam üzülürsek zaten ikimiz üzülen olucaz onun dediği gibi akışa mı bıraksam.
- +1 yıl
Zamana salın bakalım ne oluyor ama sen eşşeğini sağlam kazığa bağla elinden gitmesin 😂
Soran+1 yılTamam abi.
Soran+1 yılAbi sana bir şey sorucam bu çocuk takip ettiği fenomenler var kadın yani ve baya açık videolar atıyorlar ya onlarda affedersin götü gözüküyor neredeyse onları beğenmiş fotoğrafları ve takip ediyor şimdi ben nediyim takip etme filan mı diyim off kafam karışık
- +1 yıl
Kısıtlarsan ilk günlerden senden uzaklaşır niye takip ediyorsun bunları ünlü mü bunlar kim söyle meslekleri ne filan de çocuk kitlenir
Soran+1 yılNe yapmam lazım peki e bende kızım kız olduğum halde öyle erkeklere pek bakmıyorum sinirim bozuldu
- +1 yıl
Anlamadım maalesef
Soran+1 yılNeyi anlamadın abi
- +1 yıl
Kimi neyi takip ediyor?
Soran+1 yılAbi beni rüyayasında görmüş nasıl bir rüya dedim ilk başta pek demek istemedi sonradan dedi birbirimize foto atıyormuşuz sadece dedi bide libodun mu neyse biraz sanki o yüksek dedi o ne dedim baktım internetten seks yazıyor dedim yok öyle değil dedi yuh dedi sadece cinsel arzu gibi mı ne bir şey etti
- +1 yıl
Çüş yani uzak dur ondan sana dedim ilk günlerden cinsellik açıyorsa kaç ondan
- +1 yıl
Bunun amaç belli oldu senden cinsel fotoğraflar almak
- +1 yıl
Libido cinsel istek demek sana iş atmış bildiğin 😅
Soran+1 yılAbi bilmiyorum atmam zaten sadece libodun dedi bende ne dedim bir şeyler dedi öyle çok sapıkça konuşmadı cinsel şeylerle ilgili pek konuşmuyoruz zaten ben hayatta izin vermem bana sadece sınırı aşarsam şöyle diyor bende tm diyorum
- +1 yıl
Kızım valla seni uyarıyorum pişman olacaksın uzak dur
Soran+1 yılKötü bir rüya değil diyor ben onu kastetmedim dedi hatta ben seks diyince çüş dedi öyle şey yok dedi filan
- +1 yıl
Valla ben anladım anlayacağımı ama sen bilirsin
Soran+1 yılKendisi damlagram diye ünlü bir kadını takip ediyor
- +1 yıl
Sende kaslı erkekleri takip et tepkisine bak dene bunu
Soran+1 yılAbi ne bilim sende mesela böyle şeyler yapar mısın bir erkek olarak normal mi kötü mü yoksa
- +1 yıl
Senden önce takip ediyordur normaldir ama bu rüyamda gördüm meselesinin amacı cinsel olarak yakınlaşmaya çalışmaktır bunun ayrı gayrısı yok ( duştan çıkınca bana fotoğraf atsana seni merak ediyorum de ona tepkisi ne olcak merak ettim )
Soran+1 yılE napım ben benle konuştuğunda ciddi filan düşünüyorum senle diyor tuzlu kahveden filan bahsediyor kafam çok karışık iletişimi kesim yoksa konuşmaya devam mı edim
- +1 yıl
Dediğimi yap ilkin hemen vazgeçme belki iyi biridir bilemeyiz seni arzuluyor olması kötü değil ama çok erken onu demek istiyorum
Soran+1 yılSeni beklemekten saçım agricak filan diyor bekle diyom okuyak iş bulak ondan sonra dedim tm diyor ama bilmiyorum napim zaten hemen bana sınırı aşarsam de diyor bende tm diyorum aşk işlerinden pek anlamıyorum ki ben abi yarın bir gün aldatmaz demi pek güvenemiyorum da bir yanım güveniyor geçen sahte hesap açtım dedim ya sadece takip edik ama konuşmadı pek konuştuğum var ve ciddi düşünüyorum diyip kestirip atmıştı mutlu olmuştum öyle yapınca
Soran+1 yılAbi biz ilk konuştuğumuzda baya ileri gittik ne olduğunu anlamadık cinsellik konuşmadık ama ilerde yuva kurmaya kadar gitti sonradan ben napıyoruz filan dedim çok gitmiyekim dedim o da tm filan dedi
Soran+1 yılTm o zaman öyle yapım bende
Soran+1 yılAbi ben utanırım öyle demeyi ki ben normalde rüya görmem diyor seni gördüm kıymetini bil diyor
- +1 yıl
Utanmamış ama o utanan biri olsa görse bile söylemezdi daha ilk zamanlarınız
Soran+1 yılYa ben biraz ısrar ettim gibi oldu ne gördün dedim dedi sonra
Soran+1 yılBiraz bağımı koparın bir ara benim sevgilim filan hiç olmadı dedim aşktan filan pek anlamam dedim benimde olmadı filan dedi sonra bana ben genel ev işletmecisi filan değilim dedim bende dedim ki ben onu kastetmedim dedim biraz dobra olabiliyor yalan söylemiyor pek
Soran+1 yılBağı mı koparsam napsam mesajlara cevap vermesem mi
- +1 yıl
Çok kaba birine benziyor
Soran+1 yılÇok kaba değil aslında dobra konuşuyorsun dedim evet dedi ben lafı gevelemeyi sevmem dedi bende dürüst olmak iyi bir şey dedim ama bazende çok dobra olmak da iyi bir şey değil dedim olmayımmı dedi bende sorun değil filan dedim dürüst olması benim işime gelir. Düşünceli olabiliyor mesela yemek yapmayı bilmem dedim makarna kızartma bide salata dedim adam olana çok bile diyor kendisi istiyorsa kalksın kendisi yapsın diyor ben dedim ki yemek yapmayan bir kadını dövmüş dedim kocası haberlere çıktı bir ara dedim onlar şerefsiz filan diyor affedersin de diyor
Soran+1 yılNe yapım zamana bırakıp hâlâ tetikte mi olum abi abi bide kusura bakma saçma sapan şeylere kafanı şisirmiyorum umarım abim yok benim o yüzden kime ne yazım bilemedim
- +1 yıl
Sorun değil konuşmaya devam et sen gelişme oldukça yaz bana
Soran+1 yılTm abi çok sağol yardımcı olduğun için bu konuyu bir ara açacam benimle açık açık konuşmasını istiyorum rahatsız olduğumu filan dile getiririm gerçekten öyle bir amacı olup olmadığını sorum mu yoksa kafam çok karman olur ve bu benim için hiç iyi bir şey değil bir şey olduğunda açık açık anlatır derdini bana bir ara mesaj attım hemen cevap vermedi diye kızdım bana sana nasıl kendimi afettiririm diye sordu özür filan dileme ne gerek var mı dedi bende yok dedim dediki eminmisin bak senin için her şey yaparım dedi bende yok dedim
Soran+1 yılBu konuyu açarsam hemen boğmuş olurmuyum benden aslında pek bir şey saklamaz hatta ailevi durumlarını filan bile anlattı neyse onu der açıklar iyice kafamın karışmasını istemez
- +1 yıl
Sakin ol ya sende istiyorsun ki her şey bir anda olsun
Soran+1 yılAbi bizim konuşmamız bir anda olduğu için böyle oldu ilk konuştuğumuzda sabahı gece 1 e kadar sürdü biz nolduğunu bile anlamadık
Soran+1 yılAçmıyım mi bu konuyu yani aradan zaman geçtikten sonra mı açım
Soran+1 yılİçimden bir ses bu çocuğa çok güvenme diyor abi bu cinsellik konusunu konuştuk yani beni rüyasında filan görüktü ya rahatsız olduğumu dile getirdim bidaha böyle bir konu açılırsa affetmem dedim sonra kendiside aptallık yaptığını ve bu konuyu açmanın manyaklık olduğunu dile getirdi bidaha böyle bir şey yapmam dedi seni cinsellik için kullanmak aklımın ucundan bile geçmedi dedi eğer yazmamı istemezsen yazmam dedi affettim filan dedim bende işte neden affettin dedi ben haketmiyorum bunu dedi bende ilişkimiz yeni olduğu için dedim demeseydim kötü olucakt8m dedim iyki demisşin filan dedi bana soğuk davranmani istemem dedi eğer dedim ilerde ya ayrılız ya da böyle kalırız zaman gösterir bide dedim ama yinede içimde tuhaf bir his var
- +1 yıl
Güvenme ama sakin ol ne ayrılığı erkeklerin geneli artık bu şekilde kafa uyuşmasına bak cinsellik zaten konuşuluyor kimse konuşulmuyor diyemez sadece şu an erken
Soran+1 yılBende öyle erkeklerden nefret ediyorum ya genellikle ilişkiyi cinsellik için kullanırlar yinede tetikte olucam başka bir şey olursa gene soralım abi
- +1 yıl
şu an cinselliği en çok isteyecek yaşta bu çocuk şimdiden belirlemelisin ilişkindeki çizgileri sonra ben böyleydim beni böyle kabul ettine dönüyor olay üzülen sen olma
Soran+1 yılAbi bende onunla aynı yaştayım ama ben böyle değildim mesela
Soran+1 yılDeğilim yani
- +1 yıl
Kuzu senin istekde vardır ama erkeğin tam yaşı senin biraz daha ileride daha fazla olucak bu insanlık hali sorun değil ama bu konular ilişkide en başta konuşuluyorsa temeli cinsellik olur bunuda sen sevmiyorsun ben öyle anladım
Soran+1 yılO beni üzerse bende onun canını yakarım
- +1 yıl
Yanlış anlama ama bir şey yapamazsın kendini korumaya bak
Soran+1 yılEvet abi sevmiyorum hele de bu cinsellik konusuyla ilgili olanları
- +1 yıl
Yalnız sana yaklaşan erkeğin bir yerde amacı seninle birlikte olabilmektir yoksa seninle arkadaş olur sevgili değil ( yav herşeyin zamanı var tüm mesele zaman kavramı seni uyardım konusunu ilk günlerden açıyorsa niyeti cinselliktir ilerde öğreniceksin zaten ama ben şimdiden biliyorum )
Soran+1 yılAyrılım öyle yaparsa bu konuyu onla konuştum benim canımı incitmesini zaten oda istemez yalan konuşmayı sevmiyor ama yinede içimde bir his çok güvenme diyor
- +1 yıl
İçindeki hissi geç ben sana güvenme diyorum 😅
Soran+1 yılGüvenme diyorsun napim o zaman bu işlere hiç gelemiyorum ben yav
- +1 yıl
Çok zaman ayırmalısın bir insanı tanımak için güvenme ama güvenmeyi dene seni kandırmasına izin verme bu kadar basit
- +1 yıl
Sen ben diyorum diye birşeyler yapmak zorunda değilsin ama erkekleri iyi tanıyorum
Soran+1 yılDenicem güvenmeyi az da olsa o zaman
- +1 yıl
Buralardayım senden absürt bişey isterse bana sorabilirsin ( ekleyemiyor musun beni burdan daha rahat olur iletişim )
Soran+1 yılTakip ettim abi
Soran+1 yılTm abi teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim sitede dertleşebilceğin insan yok gibi bişey
Soran+1 yılEvet öyle birde ben mesela yeni açtım abi sen benim akıl hocam ol valla
- +1 yıl
Böyle giderse durum öyle zaten 😂
Soran+1 yılAbi normalden mesaj atamıyorum puan yok diyor neyse ilk başlarda demiştin ya sen baya konuşursunuz bir zaman sonra pek konuşmazsınız gerçekten bu aralar benle pek konuşmuyor mesajlarıma cevap vermiyor bugünlerde meşgul biliyorum ama yinede bir şey bile mi atmaz yok dün gece konuşacakmış bende uyuyordum sonra sabah oldu bir şeyler yazdım hala cevap vermiyor aşık değilim ama ne bilim ilk defa bir erkeğe kendimi açtım ilk defa bir ilişkinin içindeyim ama bilmiyorum kendimi pek iyi hissetmiyorum boşlukta gibiyim boşluk beni içine çekiyor kapalı bir kutunun anahtarını açmaya çalışsam açamıyorum ayrılmak da istemiyorum daha yeniyiz tanımak istiyorum onu ama güvenemiyorum da
- +1 yıl
Sırf boşlukta hissediyorsun diye ilişkiye zorlama kendini
- +1 yıl
Senden hoşlanıyor olsa vakit yaratırdı emin ol seni basit görmediği için uzaklaşmaya çalışıyor gibi
Soran+1 yılNapmam lazım keşke bu çocuğa bu kadar ısınmasaydım ilk tanışmamız zaten garip Ken ikimizde bilinmezin içine girdik her şeyi anlattık birbirimize ama benden olmuyor galiba bence ben ne aşktan anlıyorum ne sevgiden ama onu bırakmakta istemiyorum ya da istiyor muyum off bilmiyorum hayatıma hiç tanımadığım bir insan giriyor ve her şey sarpa sarıyor...
Soran+1 yılBilmiyorum gece yazmış eğer gece uyanık olsaydım konuşurduk dimi ben kimseye bu kadar naif davranmazken ona davrandım ilkim o benim hissettiğimi hissediyor mu yalan söylemeyi sevmem diyor ama bilmiyorum güvenemiyorum bence ben aptal bir insanım kimseye sırrımı açmazken buna açtım gerçi kendiside bana açtı ya da ben mi kötü düşünüyorum ama seven insan sevdiğine ne pahasına olsun vakit ayırmaz mı story atıyor ama benim mesajlarıma cevap vermiyor
- +1 yıl
Senin bileceğin iş güzelim ya tamam ya devam arada kalmama çalış düşün seni hiç tanımama rağmen sana cevap veriyorum ilgilenmeye çalışıyorum sorununla bu diğer kişi sevdiğin hoşlandığın kişi sana zaman ayıramıyorsa kendini üzersin sadece benden demesi
- +1 yıl
He bide story atıyor umrunda değilsin. üzgünüm sana vakti yok belli oldu
Soran+1 yılDoğru diyorsun sen haklıydın ona 1 hafta verecem eğer bu 1 hafta içerisinde bana böyle yapmaya devam ederse acımam ayrılım...
- +1 yıl
1 hafta çok boşuna vakit kaybediyorsun direkt sor derdin ne diye story atıyorsun bana neden cevap vermiyorsun diye
Soran+1 yıldesem ne değişecek ki
- +1 yıl
Adın neydi bu arada
- +1 yıl
Vereceği cevaba göre tavrını anlarım yoğun olmak bir bahane değil
Soran+1 yılGerçek adımı mı soruyorsun
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılElif
- +1 yıl
Memnun oldum bende hüseyin ( elif sen karşındakini düşünen bir insansın yapacağın hata şu olur karşındakinide öyle düşünmek )
- +1 yıl
Özele bak geldimi mesajım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılİkizlerle koc burcu aşırı uyumlu kacirma bence bende ikizler burcuyum şimdiye sıkıldığını hissederdin bir sans verin birbirinize
016 Yorumla
Soran+1 yılBana pek güvenme dedim dün konuştuk bugünde attığım mesajlara cevap bile vermiyor bir günaydın mesajına cevap verdi sonra yazdım bir şeyler cevap vermedi şimdi daha yeni cevap verdi.
- +1 yıl
Gec mesaj yazandan kaç askim senin kadar hevesli değildir
Soran+1 yılHevesli değilim sadece ne bilim kafa yap8ma uygun bir insan buldum
- +1 yıl
Askim boş ver bence hemen 2 günde gec yazmaya basladiysa istemesende sıkılırsın
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- +1 yıl
Biz biraz fazla ilgi seviyoruz hemende sıkılıyoruz zor insanlarız
Soran+1 yılEvet gerçekten maalesef öyle ve sürekli git gel yaşıyoruz
- +1 yıl
Aşırı kararsızız ne hissetigimizi bile anlayamiyoruz
Soran+1 yılGeri yazdı niye cevap vermedin dedim bende tam hatırlamıyorum filan dedi telafi ederim filan dedi ve affettim zaten kuaföre filan gitmiş bir de arkadaşıyla konuşmuş
Soran+1 yılBen bu çocuğa güvendim artık sahte hesap açtım tanışmak mı dedim yok dedi sevgilin mi var dedim konuştuğum birisi var dedi ve ciddi düşünüyorum dedi
- +1 yıl
Ow bu gelişme harika o zaman ikiniz için bir şans tanı umarım iyi bir birliktelik yasarsiniz
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
İyi dileklerim seninle aşkom 😚😚
Soran+1 yılAyrıldım ve mutluyum bana karşı dürüst değildi yinede teşekkürler
- +1 yıl
Aşkom hakkında iyi olan buymuş demekki karşına bundan çok çok iyileri çıkar 😚😚
Soran+1 yılBen ona oyun oynadım o da bana takmıyorum zaten ama ona iyki güvenme misim
+1 yılniyeyse herkes in kesin kurduğu tek cümle var. "Normalde herkese vermem"
ama gün geliyor veriyosunuz :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten vermiyorum herkese iyi olduğunu anlayıp verdim
- +1 yıl
2 gün lük muhabbette cocuk ismi düşünüyosanız. zaten ikinizde çaresizlikten yıkılıyosunuz:)
Soran+1 yılNe alaka evlenisek 25 26 dedim ben önce hedeflerimizin peşinden gidelim dedi oda tamam dedi hayal kuramazmıyız
- +1 yıl
alla alla 2 gün içinde hemi. ya çorabına sümüğünü siliyosa onuda salonun ortasına atıyosa :)
Soran+1 yılBazen gerçekten çok kötü düşünüyorsunuz serseri bir tip değil gayet efendi bir çocuk konuşması filan ben herkesle evlilik konuşmam diyor bir kere
- +1 yıl
Allah bi yastıkda kocatsın..
+1 yılYuhh yaani konuda çok ileri gitmişsiz
Bence dene01 Yorumla
Soran+1 yılBende nolduğunu anlamadım ki bir konuştuk baya gittik ama şimdi pek iyi yapmamış gibi düşünüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi oyun
01 Yorumla
Soran+1 yılAvatar
+1 yılEvlen bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılErken yav 25 26 ideal
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem