Aşk hakkında kafam karışık?

2 gün önce bir çocukla tanıştım daha doğrusu oyunda tanıştık konuştuk filan instegram istedi normalde herkese vermem ama baktım çocuk efendi verim dedim verdim ilk konuşmaya başladık sonra aile sorunlarını o anlattı sonra ben anlattım , kafa yapımız çok uyuşuyor gayet iyi çocuk ve evlilikten bile bahsettik hatta bir kız çocuğumuz olursa adınıza Asena koyalım dedik oda olur dedi sonra işte yarın oldu bu sefer ben çok mu ileri gittik dedim kendime göya çocukla normal konuşacaktım ama iş öyle olmadı şimdi konuştuk gene oda ileri gittik biraz dedi , benim kafam çok karışık burç hakkında konuşuyorduk bir ara o koç burcu ben yazdım şu özellikleri olur diye sonra bana geldi yani benim burcuma baktı ben ikizlerim neyse işte sonra en çabuk sıkılırlarmış dedi ya sen benden sıkılmayasın dedi bende ondan korkuyorum ya işte dedim kafam çok karışık dedim sonra bir şeyler yazdı gayet anlayışlı çocuk akışına bırak diyor senin üzulmeni istemem dedim elbet bir gün üzülürsek ikimiz de üzulucez dedi akışına filan bırak dedi gene bana pek güvenme yinede dedim oda dediki eğer güven olmazsa o zaman ilişki filan nasıl olsun dedi arkadaşlar napim ya ben çok değişik bir insanım ikimizde 18 yaşındayız çocuğu kacirmakta istemiyorum çok iyi bir insan off?

Aşk hakkında kafam karışık?