Aşkla ilgili bir sorunum var?

Arkadaşlar merhaba. Moralim çok bozuk. Gözyaşları içinde yazıyorum. Yaklaşık üç ay önce birini fark ettim. Bakmaya ve kendimi fark ettirmeye çalıştım. Beni ilk günden fark etti. Karşılık verdi kendisi de bakmaya başladı. Arkadaş grubuyla da aralarında konuşup gülüşmeye başladılar. Ailesi de sanki farkındaymis gibi duruyor ama ciddi durmaya çalışıyorlar tabi. Çok fazla ileri gidemiyoruz çünkü aileler birbirini tanıyor ve işyerleri yanyana. Problem şu. Her karşılaştığımızda birbirimize bakiyorken bunun dışında başka bir çabası yok. Daha fazla göreyim diye durmuyor ya da istek göndermiyor ya da özellikle kendini göstermeye çalışmıyor. Sadece ben onu görürsem ve bakarsam bakıyor. Yaşı da küçük değil 28-29 yaşında vardır. Neden sen ilk adımı atmıyorsun derseniz de atamıyorum, aileler bu kadar yakınken ben sadece ona baktığımı fark ettirdim ve bir adım da ondan bekledim. Ama bakmaktan ileri gitmiyor. Hoşlanmıyor diyorum ama bakıyor sonra hoşlanıyor diyorum ama hiç çabası yok. Ya gerçekten bilmiyorum anlayamıyorum 😭😭😭😭
Aşkla ilgili bir sorunum var?