Aşkla ilgili kafa karışıklığı?

Benim takıntılı Habeş var adlan burcu işte konuştuk ettik sövdüm saydım sonra defalarca gittim ama istemediğini söyleyince hep sövdüm ettim beni görünce gülüyordu edıyodu çosuyodu arkadaşımdan şey demiş zaten hem sevıyor hem sövuyor istemıyom ben demiş dövdüğüm için başkasınıda gözüm yüksekte istemıom dıyor başka arkadaşıma dıyor belki sen tanırsın beni anıyor edıyor sonra hala daha gizli gizli bana bakıyor edıyor sevdiğimi iyi bu kız olduğumu biliyor edıyor napmam lazım geçen gün kediye seslendim ona seslenmişim gibi bana baktı sonra işte ben senle dalga geçmedim etmedim dedi bana kafam çok karışık çok bencıl birisi tıktokdan üzgün şeyler paylaşıyor annesinde hasta bazı ablalar dıyor senle dalga gecti bazıları dıyor senle dalga geçmedi hep bu kutuyu yüzünden git özurdıle sen sen kızsın dişisin yuvayı dişi kurar git konuş önünü kes gidip konuşsam yıne red yicem üzülecem diye korkuyorum napmam lazım sizce mesela sövdüğüm zaman üzülüyordu zoruna gidiyordu ama hiç bana karşı gelmedi etmedi Bide ağzı bozuk çabuk sinirlenen insan arkadaşları bakıyordu onu uyarmıştım gidip söylemiş arkadaşları bakmıyor artık daha kapmam gerek son bikez şansımı deneyımmı denemeyımmk denesem korkuyorum çünkü
Aşkla ilgili kafa karışıklığı?