Eski sevgilimin en yakın arkadaşıyla bilmeden çıkmaya başladım?

eski sevgilimle 9 ay süren birlikteliğim olmuştu. biraz fazla ileriye bile gitmiştik evine gidiyordum. ondan ayrılma sebebim birlikleliğimizde beni kullanmış gibi hissettirmesiydi. üzerinden biraz zaman geçince başka bir erkekle sevgili oldum. 2. ayımdayken eski sevgilimle en yakın arkadaş olduklarını öğrendim. kafede buluşmuştuk sevgilimle ve eski sevgilimi tesadufen gordum. sevgilim onu da çağırdı yanımıza sohbet ettik, eski sevgilim daha önceden benle tanıştığını, arkadaş olduğumuzu söyledi. eski sevgilimle tesadufen aynı mekanlarda bulunuyorduk ve bizi yan yana görünce çok şüphelenmeye başladı. ikisi en yakın arkadaş olmasına rağmen sevgililerini birbirlerinden saklıyorlarmış. pek anlam veremedim ama eski sevgilim, şu anki sevgilime yattığımızı falan söyler diye korkuyorum açıkçası. ne yapsam bilemedim arada kaldım. sevgilim de çok süpheleniyor bizden, sürekli onu kıskanıyor falan. böyle arkadaşız diye yalan söyleyerek devam ettirmek çok zorlaştı, eski sevgilim hala beni istiyor evine davet ediyor. napsam bilemiyorum. sizce napmalıyım?

Eski sevgilimin en yakın arkadaşıyla bilmeden çıkmaya başladım?