Eski sevgilimin en yakın arkadaşıyla sevgili oldum?

Arkadaşlar lütfen ahlaksızlık ayıp falan demeyin oldu bir kere. Geçen yaz yeni taşındığım ortamda bir çocuk vardı ve tanıştığımızdan beri özeldi, hoşlanmıyordum başta ama en başından beri özeldi yani. Eylül gibi arkadaş ortamımızdan bir kızla sevgili oldu 2 ay ben de o sırada onun en yakın arkadaşıyla çıkmaya başladım öylesine ama gerçekten anlamsızcaydı ikimizin ilişkisi de. 2 ay içinde ayrıldık ikimiz de ve bu süreçte çok çok çok yakın arkadaştık. Son iki aydır dostum dediğim biri yani en yakın kız arkadaşıydım ta ki 2 hafta önce öpüşene kadar. benim zaten tanıştığımız zamandan beri derinden hislerim vardı ve tekrar alevlendi. Başta sevgili olmamaya karar verdik sonra birbirimizi seni seviyorum derken ve hergün görüşürken bulduk. Aşk ne bilmiyorum ama aşk diye bir şey varsa aramızdakinden daha güçlü olamaz. Geleceğimizle ilgili planlar kurmaya başladık, okul hedeflerimizi belirledik (öncesinde en yakın arkadaştık samimiyiz ve her şeyimizi biliyoruz tekrar söylüyorum.) Ama toparlayacak olursak o benim yakın bir kız arkadaşımla sevgiliydi 2 ay ben de onun en yakın arkadaşıyla sevgiliydim. Ayrılmak istemediğimizi biliyoruz konuştuk bugün uzun uzun, birbirimizin hayatında. bu şekilde kalmaya devam edeceğiz ve gerçekten evliliğe kadar gidecek bir sevgiden bahsediyorum. Ne düşünüyorsunuz, nasıl bir yol izlemeliyiz sizce ya da bizi neler bekliyor?
Eski sevgilimin en yakın arkadaşıyla sevgili oldum?