En yakın arkadaşım eski sevgilimle sevgili?

en yakın arkadaşım eski sevgilimle sevgili oldu okulun basinda tekrar konuştuk o cocukla ama ben istemedim ve bunu yakın arkadaşım da biliyordu ona anlatiyorum bu cocugu ayrica kendisi 6 aydir platonikti bizim siniftan bi cocuga sonra o cocugu kıskandırmak icin sevgili yapti ondan da ayrildi falan benim eski sevgilim bu arkadaşımı begenmis arkadaşım aracılığıyla yazmış istermisin diye o da hayir dedi aslında bisey olmaz aslında eski sonuçta diyordu ama ben istemedim ama o gün çok ciddiydi notunu beğenmiş storylerini begenmis istiyo yani * ben tabi saka zannediyorum kaçmak icin sakaya vurdu sonra bunun ustunden zaman gecti bu tekrar notunu begenmis falan cocuk ta yazmis buna bu da cevap vermis bide benden sakladı ben öğrendiğim gibi zaten konusma benle dedim arama mesafe koydum ortak arkadaşımız da bizi barıştırmak adina onla beraber yanima geldi okulda utanmaz bide anlatiyo konuşuyoruz temamiz love diye ben delirdim popom kalkti senin bi erkek icin gibi seyler soyledim ve dedim ki ya ondan ayrılırsın ya da bizim arkadaşlığımız biter senin için manitamdan mi vazgeçeyim dedi ve o an hersey bitti benim icin asla birdaha konuşmadım benim başka bi yakın arkadaşım da grup kurdu kizi baya zorbalığı evet yaptığımız doğru değil belki de ergence ama o bi dilden anliyor ve savunmasi ne biliyor musunuz gecmis bisey sonucta.. * kabul ediyor ama geçmişte kaldı diyerek üstünü örtmeye çalışıyor tabiki biz durmadık ve kızı çok zorbaladım hatta ben satıyım onu artık diye ayrıldık falan dedi ama yersen ss atti bide inanayım diye kurgu yapmis rezillikler yani ben bu kızı zorbalarken de herseyi babasına söyleyeceğimi söyledim babasından korkuyor ve cok sert bi adam söylediği yalanları 6 ay platonik kaldğiğ cocukla gizlice buluştuğu priv hesabının olduğu eve ailesinin haberi olmadan arkadaşlarını aldığı bunların hiçbirini bilmiyor babasi ve çok katı oldugu icin telefon yuzu goremez asla yanlış anlaşılmasın niyetim cocuk değil bunlari erkek yuzunden yapmiyorum yakındık ve bi erkek için beni sattı yuzume manitam varken seni napiyim dedi ben bunun için bunu yapicam he bide ben bunu zorbalarken tek kaldi tek başına hiçbiley yapamaz tabi eski sevgilimle arasını yapan kızı ekledi yok maşallah cok güzel yaptim falan niyetim erkek değil benim onların niyeti oyle olduğu için benimde oyle olduğunu düşünüyor ayrıca bu * kızla onun en yakın arkadaşıyla arasını bozdum beklerken arkasından konuştuğu tum fotoğrafları attim kiza küstüler:) ama * kizin bana diyebildiği tek sey benim o cocuktan sonraki eski sevgilim benle barışmak istediği zaman bu kıza yazdi aramizi yap dşye o konuştuklarını ss istedin, beraber arkasından konustugumuz bi kiza kuzum dedin ve gecmiste kaldi olay geçmişte kalması değil onun 2 gunluk bi erkek icin beni satması ne yapmalıyım babasına atmalımıyım asla korkmuyorum atmaktan sadece fikir almak istiyorumm şimdiden teşekkürler

Güncellemeler
1 yıl
küfürler sansürlenmiş orayı hayal gücünüze bırakıyorum
En yakın arkadaşım eski sevgilimle sevgili?