Sevgilimin benle tanismadan 9 ay once 4 senelik bir ilişkisi varmış surekli kavga edip anlaşamadiklari içinde ayrilip arkadaş kalmak istemişler sizce hala birbirlerinden hoşlaniyolarmidir.
Bizim iliskimizde 8 aydır var
Bizim iliskimizde 8 aydır var
Yani belki severek ayrıldılar, bitmesi gerektiği için. Lakin biteli 9 ay olmuş yani pek bir şey kaldığını sanmam. Ha çok sevmişse, çok değer vermiş ise illaki kalır. İstemese de kalır. Buna yapacak bir şey yok maalesef. Ama 8 ay boyunca sen ondan böyle bir şey hissetmemişsen, onu özlediğine dair veya unutamadığına dair bir duygu hissetmemişsen bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Çok kurma kafanda bence. Ve bu durum gayet konuşulabilir bir durum. Sevgilin ile konuş, aklında her ne var ise ona sor birinci ağızdan cevap almış olursun. Doğrudur yanlıştır bilemeyiz lakin kendisinden cevap alman daha iyi olur. Yıpratma kendini böyle düşünceler ile.
Öyle ise sorun yok can.
Cevap
5Cevap
Yaşına bakılırsa sevgilinde sen yaşlarda ise gençlik ateşidir yani daha aşkı sevgiyi bilmez
Eski sevgiliyle arkadaş olmaz. Bunu asla bilemezsin ve kimse itiraf etmez. Sonlandırmalı en iyisi.
4 senelik ilişki hemen unutulacak bir ilişki değildir zaten ki ayrıca sürekli iletişim halindelerse bu ilişkiyi içinde asla bitiremez. Koskoca 4 sene sonuçta. İletişimi kesmeliler
İdare et işte ikiniz de götürüyor adam
Emin ol ki senden daha akilliyim cevresinde ne kadar insan varsa hepsi beni bilir tanir kendiside beni uzmekden korkar cekinir aramiz cok iyi o kizla da arasinda birsey olsa tek kavgada beni şutlardi ama o bunu yapmiyo her defasinda gonlumu almak icin elinden geleni yapiyo tavirlarini ölcüyorum
hoşlanıyorlardır bişeyler yaşama
Ben olsam izin vermem
Oo kızı bana ayarla jsnxjdjcjf
Banane onu istiyorum jdmxkdf
Evet tonton olan
Niye ismini vermiyorsun mq
Niye gerek yok o mu istemiyor
Tamam onun adını sen bana de
Ben kendim hallederim
Normal değl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?