Gençken keşke yapsaydım dediğiniz şeyler nelerdir ? (+27)

İnsanı bazı şeyleri hata yaparak diğer kalan tüm hayatsal şeyleri zamanla , büyüyerek öğrenir. Hareketler ve düşünümler kısacası edinimler sürerlilik kazanır ve giderek genişler.Edinimler bir çok farklı türlerde olduğu için farklı karakterler ve farklılıkların ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Ben şimdi 20 yaşımdayım. 21' ime basacağım bir kaç ay sonra. Biraz normalin aksine farklı ilgi alanlarım ve hobilerim var. Hani derler ya geleceğini düşün. Ben bu görüşe karşı olmasamda asıl ( ŞİMDİ) önemlidir benim için. Şimdi ki durumum ve halimede farklı bir çalışma ile bakmaya çalışıyorum. Ne yazık ki insanlar kendilerini dışardan göremezler. Ayna olmadan gözlerinin rengini görebilir miydin ? Hayır. Ben kendimi düşünce yoluyla meditasyon yapıyorum ve geleceğime bir an olsun gidiyorum . Bir kaç saniyeden ibaret. O an'a gidip şimdiki halimi düşünüyorum. Merak ediyorum sizler . Siz yetişkinler gençliğinizde yapamadığınız , gençliğinize dönüp yapmak istediğiniz şeyler , an'lar nelerdir ? Cevap verirseniz çok memnun olurum . Teşekkürler
Gençken keşke yapsaydım dediğiniz şeyler nelerdir ? (+27)