Tekerlekliler (akülü araba, tekerlekli ayakkabı, tekerlekli okul çantası)

Bi de ışıklı ayakkabı

Tekerlekliler (akülü araba, tekerlekli ayakkabı, tekerlekli okul çantası)

Bi de ışıklı ayakkabı

Sihir ✨ çocukken izlediklerimin ve hayal ettiklerimin gerçek olmasını isterdim ✨
o ayakkabılardan alıp gece sokakta dans edelim sjsj
https://www.youtube.com/embed/HRqOjhNN4hQHep sihirli annem yüzünden ya 🤣 bi de winx aman Allahımmm.
w. i. t. c. h beni daha çok etkilemişti ve daha bir sürü şey sjsjs
Yabancıları bilmiyorum ama bakmaya da korkuyorum tekrar o günlere dalacağım diye 😂 mesela elimle bi şık yapsam okulda-evde olsam ya da bi şıkla ev temiz olsa ah ah 🥲
Hayal gücü sınırsız ✨ ben arada izlerim sjsj nostalji seviyorum 💖
Çocukluğumda birçok şeyden mahrum kaldım.
Bana sürekli başkalarının eskilerini giydirirlerdi.
Çoğunlukla yakınlarımızındı haliyle giyerken çok utanırdım.
Barbieli tekerlekli çanta, dantelli çorap, kırmızı papuç, 😢
Dersin 3. Saatlerinden nefret ederdimçünkü beslenme saatiydi annem pek bir şey koyamazdı. Beyinsiz öğretmende anlamadan dinlemeden her seferinde kızardı
bir de şu lanet yerli malları, okul gezileri, masa örtüsünün sırasının bana gelmesi, aidat parası
Düşündükçe kendime üzülüyorum. Özellikle bile isteye beni dünyaya getirip Bu şartlarda yaşatmaya çalışan ebeveynlerime öfke duyuyorum.
Zar zor bu yaşıma gelmişim.
Bir daha geri dönmek istemem doğrusu.
Yoksa keşkeler biter mi hiç 😏
Çocukluğumda keşke daha çok anı biriktirecek imkânım olsaydı diye düşünürüm. Basit şeyler aslında, birlikte daha çok gezmek, küçük mutluluklar yaşamak, arkadaşlarla daha fazla oyun oynayıp hayatı daha hafif hissetmek. Bazen bir bisiklet, bazen bir tatil, bazen de sıradan bir günün içindeki kahkahalar eksik kalmış gibi gelir. O yıllarda yaşanmayan o küçük detayların, büyüdükçe ne kadar değerli olduğunu daha iyi anladım.
Çilek mobilya arabası ben büyüyünce mi çıkmıştı yoksa o yıllarda mıydı hatırlamıyorum ama o olabilir. Bir de arkadaşlar o tekerlekli ayakkabıyla kayıp dururlardı, bulamamıştık o ayakkabıları
Tekrar 'bir gel'
Sanırım ilkokuldaydık o arabalı yataklar çıktığında. Ben de tepeden pembe tül sarkan prenses yataklarını istiyordum. d tekerlekli ayakkabı içimde kaldı ya. Çok da havalı kayarlardı sinir olurdum burnu havadalar. Biz de koridorda koşup koşup ayakkabımızla kayardık akdkskd Olmasa da her şeyimiz elimizdekiyle eğlenmesini bildik.
geldim
Öyle değil
Ah, o ışıklı ayakkabılar yok mu, çocukluğumun hayaliydi resmen! 🥹 Her basışta ışıldayan şeylere bayılırdım, ama maalesef bizim zamanımıza pek yetişmedi. Tekerlekli okul çantası modası da o zamandan bugüne çok evrildi. Biz sırtımızda kamburla taşıyorduk defterleri, şimdi çocuklar “rahatlık” kelimesinin tam anlamını yaşıyorlar! 😅 Neyse ki içimdeki o çocuk hâlâ ufak şeylerle mutlu oluyor; "Bir hayalim gerçek olmasa ne çıkar, yeter ki düş kurmayı öğrenmişiz!" dedirtiyor bana. 🌈
Cevap
16Cevap
şu aküllü arabalardan çok istemiştim kendi kendine giden var ya
ben de 🥲
Balerinle kitabım vardı resimli kitaptı. Küçükken almayı çok istemiştim. ~😀 Annem ve babam saçma sapan şeylerle ugraşma okula git diyodu. Asla iyi bir ögrenci olmadım, olmak istemedim. Aile hayallerin yıkıldıgı yerdir. Önceden çocuk sahibi olmak istiyodum ya da bi ailem olsun isterdim. Artık vazgeçtim. Çünkü aile gerçekten iyi bir şey degil, kendinizi kurtaramıyorsunuz.
Oyy bi tanemm geçmişe geçmiş ola... Hayalkırıklıkları çok olsa da bazen güzel şeyler de oluyor. Hayırlısı olsun, umarım bundan sonrası çok daha güzel olur 🌸
her şey zamanla kaybolacak, yok olacak anılar hatıralar , insanlar ama ben hiç bunu unutmaycagım.
Unutma güzelim ama gelecek için de ümitsiz olma herkes ve her şey aynı değil ben senin için dua edeceğim dilerim ki ben bu kadarını hayal etmemiştim diyeceğin musmutlu güzel günlerin olur 💐
Sanmıyorum olmadı 30 yaşından sora ne güzel olabilir. ? hiçbir şey
Çocukluğumda değil de şu an keşke çocukluğumdaki gerçek dostlarım kalsaydı diye düşünüyorum herkes sahte çünkü
Dünya bizim etrafımızda dönmüyor herkesin derdi var. Dostluk herkesin sahteliğiyle değil bir kişinin koşulsuz kabulüyle olan bir şey. Yargılamadan sevmek sabırla beklemek tek hareketle silip atmamak gibi fedakarlıklar gerektiriyor. Ben varlığına inanmıyordum yıllar sonra karşıma çıktı, beni olduğum gibi kabul etti. Yetemediğimde kırılmadı, konuşamasak da dualarında olduğumu bildim. Çocukluktakiler de karşılıklıydı büyüdükçe çıkar ilişkisine dönüştü. İnsan özünde ilkel varlık menfaate bakıyor. Ne zaman ki karşı tarafı görmeye başlıyor o zaman olgunlaşıyor.
Bisiklet sürebilme şansı. Uçarı şeyler ya da olmayacak şeyler istemezdim, sadece bisiklet sürmeyi dilerdim.
Şimdi ister misin
Deli gibi hem de.
Birkaç kez denedim ama tek başıma hiç beceremedim, söylediğimde de yardım eden olmadı öyle kardeş arkadaş olsun.
Ben de pateni öğreneceğim kafaya koydum. Ama şu an vaktim yok maalesef. Bir arkadaşım için sıfırdan bisiklet dersi diye bişi görmüştüm youtubeda. Elinin altında olması çok önemli o derslere göre çünkü sadece bir hafta denge alıştırması yaptırıyor. Her gün bir saat bir saat. Belki olur 💐
Kablolu uzaktan kumandalı arabam bile olmadı, ağır yokluk içinde bir çocukluk geçirdim. Kinder sürpriz yumurtalara bile harmanız
Bilyeli araba diye bişi varmış o da eğlenceliymiş dayım yaparmış hep
Ben onu beceremiyordum abim de yoktu poşete ipi bağlayıp uçuruyordum 😂
Paten ya kesinlikle , dua bile ediyordum bunun için bi deee
O sırada gözlük takabilmek için gözüm bozulsun diye dua eden ben...
Oooo hangisini satayım ki annem beni nerdeyse birçok şeyden mahrum bıraktı
Aga be 🥲
Hiç demedim sanırım ya, güzel bir çocukluk geçirdim
Sakin gibi de duruyor 🌸
Tuhaf gelebilir belki ama, keşke bana ait küçük bir oyuncak şehir olsaydı derdim ben.
Tuhaf değil ya çok güzel olurmuş
Teşekkürler, sevindim böyle düşünmene 😊
Rica ederim olmazları oldururuz 😄
Kesinlikle 😅
şu binilip gidilen akülü arabadan isterdim ama benim zamanımda varmıydıki o bilemedim şimdi
Dün sahilde bi tane çucuk önümden geçti baktım artık sığmam bile içine 😭
Tuttular beni vazgeçirdiler
Şu dr oetker reklamın da ki babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi reklamın da ki pastayı ANNEMİN yapması
O pasta dünyanın el lezzetli pastasıdır
Zenginlik. Şimdiyse neyin gerçek zenginlik olduğunu anlaıdm
Şu olsaydı keşke dediğim bir şey yok, olduğu gibi güzeldi.
Bu sandıklarının hepsi ile büyüdüm ve ben çok şanslı bir nesilde büyüdüm her şeyin eşsiz oldugu
Akülü araba olsaydı ama yine almazlardi ldld
Bilyeli araba yapacak da kalmadı ki
PlayStation ve bisiklet galiba 🥲🥲
Hala olabilir hala 🥲💐
Helal olsun ayucuk onu da alacaksın inanıyorum sana 💪🏼
Hahshahsha 🤣 çok güldüm buna
Bisiklet almıştı rahmetli babam
Allah rahmet eylesin 💐
Daha fazla şeker 🍬 🍬 🍬 🍬 🍬
Üç tekerlekli bisiklet :)
Bisiklet çok istiyodum ama almadılar
Çikolata ağacı🍫😋
Araba şeklinde yatak istiyordum
Bunların hiçbiri değildi soru güzel ama beğendim..
ay unutmusum bu tekerlekleri alayim kendime
Akülü araba jsjsj
Armut koltuğum olsun isterdim pofuduk
Huzur
Ne görsem hayal ederdim her şey
Anne baba
Eksiğim yoktu pek.
Herşeyin vardı şükür
Barbie evi
Bilye çillide derler
Özgüven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?