Kocam Esra Erol'a çıkar mı?

Kocamla severek evlendik. Evlenmeden önce de ailesiyle birtakım sorunlarımız vardı, bana bazen oğullarını yiyecekmişim gibi davranıyorlardı, ilişkimize müdahalede bulunuyorlardı ama zamanla alışacaklarını düşünüp dikkate almadım. Hayatımın hatasını yapmışım. Kayınvalidem ayrı eve çıktık diye eşimi hep dolduruşa getirdi. Kayınvalidem, kayınpederim, kayınlarım, görümcelerim ya sürekli bizdeydiler ya bizim onlara gitmemizi bekliyorlardı. Kayınvalidemin ağzı kapanmak bilmiyordu. Yok ev temiz değilmiş, önlerine düzgün yemek koyamıyormuşum, oğlu kendine yazık etmiş, keşke benimle evlenmeseymiş... Kocama bu durumlara bir dur demesi gerektiğini, o ağırlığını koymazsa ailesinin hayatımızı mahvedeceğini defalarca güzellikle anlatmaya çalıştım. Baktım anlamıyor, rest çekmeyi denedim. Bana "Sen el kızısın, senin için anamı babamı karşıma almam."dedi. Kalbim o kadar kırıldı ki... Eşyalarımı toplayıp abime beni almasını söyledim. Şimdi bir haftadır babamın evindeyim. Kocam pişman olmuş, benimle barışmak için kırk takla atıyor ama benim için bu iş "el kızı" lafını duyduğum an bitti. Gelgelelim kocam dün akşam içkili bir şekilde beni aradı. İntikamımı yeterince almışım, artık uzatmayacakmışım, bana iki gün mühlet veriyormuş, iki gün sonra doğru kararı verip eve dönmezsem Esra Erol'a çıkıp beni tüm Türkiye'ye rezil edecekmiş. Bu korkak ana kuzusu yüzünden bi' TV'de ele güne alay konusu olmadığım kalmıştı. Sizce böyle bir şeyi gerçekten yapar mı? Ne diyeyim de vazgeçireyim? Kesinlikle barışmak istemiyorum. Barışmadan caydırmam gerek.
Kocam Esra Erol'a çıkar mı?