Yılllardır evliyiz ama çocuk yok. kocamla aynı isyerinde calışan aralarında yakin samimi bağ oldugu bi kız vardı kendisi hem de komşu oluyor malesef düşünün kocam o kıza "bekar olsaydım çoktan kapındaydım yüzükle almıştım kimseye vermezdim" diyor "babana gelip kızını istiyorum dersem ne tepki verir?" demiş mesela ve hatta "ölüyorum senin icin" bile demiş yani.. Hergün arıyormuş kızı tatlı tatlı konuşmalar falan, mesajlaşıyorlardı, birlikte cıkıp işe gidiyorlardı sık sık, düşünün tatildeyiz şehir dışında biraz uzaklaştı kızı aradı ve 30dakika falan konuştular, hatta 2saat konuşmuşlukları bile olmuş, ertesi gün kızı aramış kız açmış yüzüne kapatmış telefonu, hiç içmeyen kocam içmiş ve kıza "köpek gibi içmişim tersleme beni nolur" diye mesaj atıyor ve işin ilginc yanı da tüm bunlara ve bilmediğim o kadar şeyler var ki yani arkadaş dost diyor o kıza.. işyerindeki herkes de biliyor kızın en yakını kocam, kocamın da zamanini en cok gecirdigi kisi o kız.. kız nerede kocam orada.. Şimdi tüm bunlara rağmen kız nişanlandı. Kocam şu an ne düşünüyor sizce? Yardım edinnnn?🥺
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 haftadadır bu sorularıniz bitmedi karı koca halada kocam diyorsun
Kız tam bir karaktersiz nişanlandığı kişiyi de boyunuzlar
Dedim ki kanıtla ve ayrıl işyyerinden boşanmayalım, bosanmama sebebi aşk değil bence biz Allahın kitabını okuyoruz ve kitapta boşanmaya Allah kötü bakıyor, kocam da işyerinden ayrıldı,1hafta sonra da kız ayrıldı malum sebepten nişanlisi izin vermiyor
Erkek çok normal değilmi
@Askmbksnabna yani kıza karsı neler hissediyor şu an onu bilmek istiyorum
Allahın kitabına göre aldatmak suç değil mi ortada evlilik kurumuna aileye dair bir kırıntı yok sen boşanma günah diyorsun.
Boş eve bile gitmişler dusunun
Tam bir iğrençlik durumu gerçekten birşey diyemiyorum
Sen ne yapmak istiyorsun peki onu anlamadık
Artık hicbirsey cünkü dediğimi yaptı ayrıldı isyerinden ve şu an baska yerde calisiyor. Kız da baskasiyla nişanlı
Neden gitmisler sizce?
Bilmem neden gitmişler sence emlakçı olabilirler belki ya da öyle bir canımız sıkıldı gidelim demişlerdir
ama ben biliyorum, ev ailevi dostumuza ait bos bi ev, evde de kamera vardi cekiyordu, evin yatak odasina girdikleri tum herseyi izledimama ben biliyorum, ev ailevi dostumuza ait bos bi ev, evde de kamera vardi cekiyordu, evin yatak odasina girdikleri tum herseyi izledim
Peki o zaman dava aç kıza adama
ahh elde edemediği kızın azgınlığında kocan..
Ne hisler geciriyor sizce şu an neler geciyor aklindan?
eğer aşıksa kahrolmuştur ama eğer cinsel olarak arzuluyorsa , kızın nişanlanması işine gelmeli hatta evlenmesi ama kocan kıskançlık ediyor sanırım
Nasıl işine geliyor mesela?
ee evlenirse bekaret derdi kalmaz daha rahat birlikte olabilirler.. tabi kız karşılık verirse ki aynı ortamda altından girer üstündne çıkar o kızı mutlaka kıvama getirir..
Dedim ki kanıtla ve ayrıl işyyerinden boşanmayalım, bosanmama sebebi aşk değil bence biz Allahın kitabını okuyoruz ve kitapta boşanmaya Allah kötü bakıyor, kocam da işyerinden ayrıldı,1hafta sonra da kız ayrıldı malum sebepten nişanlisi izin vermiyor
ahh arzularına hakim olmaz ki adam. eğer kafaya takmışsa onu becermeden rahat edemez..
Bos eve gitmişler ama.. aralarinda öyle soyunma falan olmamis ama
ahh iş oraya kadar gitmişse anal yapmış olabilirler kız bakireyse.. ve tabiki bunları sana anlatamaz boşanma sebebi sonuçta.
Anlatmamıs ama ben biliyorum, ev ailevi dostumuza ait bos bi ev, evde de kamera vardi cekiyordu, evin yatak odasina girdikleri tum herseyi izledim
Bu nasıl bir evlilik bu nasıl bir ilişki.
Sizce net resim nasil?
Senin adına üzüldüm. Bence aklı o kişide net yani
Artık ne önemi var ki kız nişanlı dimi? Erkek nasıl çıldırıyor mesela kızı ve nişanlısını düşünüyorsa
Nasıl ne önemi var? Hiçbir zaman sadece seni severek seninle olmamış yabancı biri gibi dolaşmış aklı fikri başkasında başkası için ölüp bitiyor valla ben yapamazdım sen yapabiliyorsun ne diyeyim
Kolay gelsin.
Kotu mu?
senin bu olanlara tepkin ne?
Sen de izliyo musun bunları
Kocam diyosunya hala pes sana ne diyim
Ne dusuneyim ki bilemiyorum? Net resmi nasil goruyor sunuz?
Güzel kızım kaç yaşındasın bilmiyorum ama kocanın gözünde bitmişsin sen sana saygısıda kalmamışki rahat rahat konuşabiliyor boşan derim sen bilirisn
Kızım Allahın kitabı kocanın yaptıklarını hoş görüyormu , herşeyi geçtim sen kocam diye nasıl beraber olacaksın bu adamla tiksinir insan
İnkar ediyor ve ustelik kızı kötülüyor
Klasik erkek tavırları senin için rahatsa yaşa bişe olmaz alışmışın boynuzlanmaya
Kız kocama "senden nefret ediyorum" diye mesaj atmıştı ve uzerinden 1hafta gectikten sonra nişanlandi
Eee yani? Demekki aralarında birşey geçmişki nefret etmiş sen neyin derdindesin ben bunu anlamadım
Yani şu an kocam neler dusunuyor onu bilmeye calısıyorum aralarinda bu kadar yazdiklarim ve daha fazlasi yani cinsel olarak mi gorur sizce kizi?
Görür tabiki
Sanmiyorum
Okumadım