Evliyim ama baska erkekle beraberim? Kendi hayatimi yaşamak istiyorum artık ne yapmalı?

Ortada hicbir sey yokken yani hayatimda baska biri yokken mutsuz olduğumdan boşanmak istedim. Eşime söyledim bosanmak istemedi.

Dava açtım direniyor sürekli. Bu süreçte cok yıprandım. Evleri ayırdım falan. Biriyle tanistim ve beraberim şu an. Evli oldugumu, dava surecini falan biliyor. Onun yaninda mutluyum, huzurluyum. Tek nefes alabildigim yer onun yani.

Artik surekli avukatla görüşmekten yoruldum. Kendisine onu istemedigimi söylüyorum anlamıyor. Baska birinden hoslaniyorum dedim bir sey demedi. Etkili oldu mu bilmiyorum.

Karsisina suanki erkek arkadaşımı alip cikacagim elinden bir kaza cikar diye korkuyorum malum dayanamiyor erkekler boyle şeylere.

2 yıldır bu iş sürüyor. 6 aydır da baska bir adamla beraberim. Ben bosanmak istiyorum, yeni hayat kurmak istiyorum. Gerçekten yoruldum artik. Yanimdaki adam da yoruldu. O da bekliyor, sabrediyor.

Evet yaptığım yanlış bosanma surecinde baskasiyla olmamam gerekirdi ama bana bu surecte bir nefes oldu. Ben bilemedim bu kadar uzayacagini. Aleyhime kullanma ihtimali de var. Ne kullanirsa kullansin, isterse ben ona tazminat, nafaka falan verebiliyorsam vereyim ama yeter ki şu resmi nikah sonlansin artık.

Evliyim ama baska erkekle beraberim? Kendi hayatimi yaşamak istiyorum artık ne yapmalı?