Evli adamlardan kurtulup duzgun bir hayat istiyorum? Nasil kurtulurum?

Ben bosandim 3 yıl evvel. Hata edip evli 2 kişiyle oldum.1. ci çok sevdim.2. adam da bunun arkadaşı. 1. İle 2 bucuk yıldır birlikteydik bir kus bir barışık. Bu kez beni terketti ona dönmedim ama son zamanlarda kiskandigi bir adam vardı ona acik açık sormuş aranızda bisey var mı diye.2. adam da 6 aydir birlikteydik bu adam capkindi. Ama benle olduğu süreçte kimseyle olmadığını ifade etti. Bu adamda korktuğunu söyleyerek beni terketti.2. sinin 1 . den haberi var ben anlattim. Sizce bu adamlar bana donermi? Bir yandan dönsünler istiyorum. Bir yandan da dönmelerini istemiyorum. Yeni hayat kurabilir miyim?36 yaşındayım bosandim işim var. Çocuk yok. Evlilik niyetiyle tanıştığım insanlar oldu ama devam etmedik.160 boyunda ama 89 kiloyum kilom var psikolojim çok kötü. Is yerin de de çekemeyen iftira eden kişiler var. Kamudayim. En kötü yerim değişir ama kendimi çok yanliz hissediyorum. Sizce durum nasıl düzelir duzelir mi? Bu arada o iki evlide aynı yerdeyiz.2. adamin yarın nöbeti var sizce ararmi beni

Evli adamlardan kurtulup duzgun bir hayat istiyorum? Nasil kurtulurum?