#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Şu an iki ayrı yoldan bahsederken üç şey için aynı anda düşünmenin hatası ve sonucunu yaşıyorsunuz.
1 Öğrencilik ile ilgili düşünce ve planlarınıza odaklanacak iseniz evlilik zaten size çok uzak ve engel arak görünür.
2 Okul benim için bitti hayatımı yoluna koyacağım derseniz çalışma planları başlar ve evlilik yine gündeme gelemez.
3 Ailemle yaşayamam, okul okumayacağım ve çalışmayacağım diye düşünürseniz o zaman evlilik fikri tohumu kalbinize düşecektir.
Hazır hissetmemen gayet normal okul bitsin iş hayatına gir mesleğini yap sonrası gelir bu ne acele. Sonrasında kendini işsiz olarak düşünme okuduğun alanda tecrübe edin kesinlikle bırakma olmadı başka bir iş yap. Hazırcı olma zaten çalışmayan yeterince hazırcı kız var.
Meslek olarak; kuaförlük, aşçılık gibi dışardan okuyabilir öğrenebilirsin her şey üniversite bitirmek değil boş durma.
Şunu asla unutma, yürekten ve gönülden anlatacağım bir erkek sana hayatın tadını verir..Çünkü bir erkek için sevdiği hayat arkadaşını göğsünde yatırmak ve bir kadın için sevdiği erkeğin göğsünde yatıp uyumak dünyanın en mutlu yaşam anıdır.
Ailemle sorun yaşıyorum evlilikten korkuyorum çalışmıyorum iş jlamadim çalışacak psikolojim yok ne yapicam?🙄😢😭😭😭😭😭😭
Cevap
22Cevap

Umarim seni sen oldugun icin sevicek bir
Arkadas
Yoldas
Yol arkadasi
Sirdas cikar
Cunku herkesin bir misyonu var anne babanin aileninde
Ve bir yerde biticek
Gidicekler
O zaman yapayalniz kalican
Allah yokluklarini göstermesin ama boyle
Subakar yolunu bulur sakun evlenmek için evlenme sakın balım ortalık bir sürü it çakal kıro hanzo keko kanka dolu
Okuyorsan okulu bitirip hayata atılıp kendi hayatını idame edebilirsin. Evlilik ise, karşına evlilik düşündürecek bir erkek çıkmamasından dolayı öyle düşünüyorsun umarım. Zaten evlenmiş olmak için de evlenmek saçma
Arkadaşlarınla ayrı eve çık ya da seks için otel opsiyonunu kullan
Kendi başına eve çık ayaklarının üstünde falan durmaya bak birşeyler değişsin
Tamam anladım da hiç mi cinsel istekleriniz olmuyor biriyle yaşıyayım arzusu ağır basmıyor mu?
Almanya ya gel 😉
Burada hem çalışır paranı kazanırsın hem sosyal hayata girersin çevren ve arkadaşların olur
Bende bekarım ama evlilik bana göre değil deme
En güzel şey yuva kurmak
Mejbur evleneceksin nereye kadar böyle ailenle yaşayacaksın düzgün bir kısmetin çıkar inşallah
Hayat her türlü gider bekar ya da evli. Zaman geçer her şekilde.
1 yerde iş bulup çalışman gerekir kendi ayaklarının üstünde durman gerekir.
Dil öğrenip Avrupaya git, orada özgürce sevişirsin.
ufaktan bir işte çalışmalısın para kazanmaya bak istersen özelden yaz yardımcı olayım
Ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar ailenle yaşamaktan başka çaren yok gibi görünüyor
Bence dört dörtlük diderik rahatını bozma bak ararsın bu günleri
Yaşın genç. Okulu bitirip çalışmaya başla. Fikirlerin değişebilir.
Ayrı yaşamayı deneyeceksin
sosyalleş insanları tanımaya çalış yeni ailem kim olabilir diye
kendine yetmeyi öğren hem duygusal hem maddi hem fiziksel olarak
Onun kaşı bunun gözü deme en yakın hissettiğine aile kurma yoluna git.
Zincirleri kır istediklerini yap kendi doğrularını bul.
Yakın arkadaşların varsa ayrı eve çıkın
Kendine ait gelirin yoksa hiçbir şey yapamazsın
Şahsen ben seninle evlenmeyi çok istiyorum 😍😍😍
Kaçamak yaşa
Öyle yaşamaya devamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?