Ayrılalı 1 ay oldu, ayrıldıktan 10 gün sonra beni her yerden engelledi. Hep geri dönerdi, bu sefer hiç yani ne aradı ne sordu. 2 gün önce onu fake hesaptan stalkladım. Yanlışlıkla beğeni yapmışım sanırım, fake hesaba da engel basmış. Neden bana hala bu kadar nefret duyuyor anlamıyorum fake hesabı engelleyecek kadar... Sizce yeni biri mi var hayatında
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
omu ayrıldı ayrılık sebebi nedir bu detayları verebilirsen
Şöyle oldu, Ayrılık konusu yok zaten çalkantılı idi ilişkimiz. Kendisi peşimi bırakmıyordu, sürekli beni arıyordu. Onunla konuştum. Bana güzel şeyler söyledi evlilikten bahsetti. Tam barışacaktık Ertesi gün geçen sene ondan hoşlanan bir kızı takip ettiğini gördüm. Sormadan direkt küfür ettim bela okudum. S** git dedim. Bana gelen kutularını attı bak kimseyle konuşmuyorum dedi. O kızı takipten çıkacaksın dedim neden dedi, çünkü geçen sene sana ilanı aşk etti sevgilin olmasına rağmen dedim. Ee dedi dün bana evlilikten bahsediyorsun bu ilişki hiç bitmeyecek diyorsun bugün bu kzıı takip ediyorsun. Bu arayış değil de ne dedim. A' ptal s** git dedi. Sen D ** git terbiyesiz yazdım. Böylelikle tamamen ayrıldık.
Ertesi gün ona geri yazdım sana küfür ettiğim için özür dilerim dedim. Barışırsakta kimseyi takipten çıkmayacağım dedi. Neden 2 günde bu kadar değiştin dedim, sorma cevaplamak istemiyorum dedi ters tepti. Senin mesaj bildirimlerini görünce delleniyorum yazma dedi. Bende üsteledim ne olduğunu anlamaya çalıştım çok umursamaz davrandı. En sonda kendine kendin gibi birini bul dedim bay yazdım. O da by yazdı. 10 gün geçti ve bir baktım wp profili yok beni engellemiş.
Eskiden aramızı bozmaya çalışan eski arkadaşları vardı benimleyken onlarla konuşmadı 1 buçuk sene boyunca hepsinin arkasından kötü konuştu küfür etti. Geçenlerde onlarla foto atıp altına "" old friends " yazmış. 1 ay geçti hala engeli kaldırmadı hiçbir şey yapmadı.
anladıgım kadarı ile yorum yapayım o takipten cıkartmadıgı kız ya buna yazdı bişiler konuştular ya da bu senden soguyup kıza yazdı bi şekilde birşeyler gelişmiş araalrına ki seni kaybetmek pahasına onu silmiyor bu cok acık ve eski arkadaşlarına dönmesi ve senin bunu görmeni istemiş ki resim atmış buda sana mesaj olarak ben sensiz hayatıma devam ediyorum eskisi gibi izlenimi veriyor eski arkadaşlarıylada senden ayrıldıgını mutlaka konuşmuştur onlarda dogru karar diyip onaylamıştır buyuk ihtimalle seni sevmiyorlarsa diger kız için ona işte bu sana göre biri vs diye akılda vermiş olabilirler sen bir müddeet kendini geri cek çünkü bişiler yapıp ertesi gun özür dilemişsin bu onun aklında bu kız cepte mesajı vermiş olabilir yani ben ne yapsamda bana geri döner affeder diye düşünmesine yol açmış olabilir biraz sesizliğe al kendini yazma arama umursama zaten sana karşı sevgi vs varsa sana yazar ama yazmırsa zaten bitmiştir o iş önüne bak sende
Ben yazmadım aramadım, ama hala bu kadar nefret etmesi fake hesaptan engellemesi normal mi?
görmeni vs istemiyor demekki sana kızgınlıgı var belliki boş ver
Bu kadar nefret etmesine sebep olacak ne yaptın ki?
Ben bişey yapmadım o yaptı her şey onun yüzünden oldu ve bitti
Demek ki hisleri ve sevgisi bitmiş ama engellemekte çok ergence ya :D
Şöyle oldu, Ayrılık konusu yok zaten çalkantılı idi ilişkimiz. Kendisi peşimi bırakmıyordu, sürekli beni arıyordu. Onunla konuştum. Bana güzel şeyler söyledi evlilikten bahsetti. Tam barışacaktık Ertesi gün geçen sene ondan hoşlanan bir kızı takip ettiğini gördüm. Sormadan direkt küfür ettim bela okudum. S** git dedim. Bana gelen kutularını attı bak kimseyle konuşmuyorum dedi. O kızı takipten çıkacaksın dedim neden dedi, çünkü geçen sene sana ilanı aşk etti sevgilin olmasına rağmen dedim. Ee dedi dün bana evlilikten bahsediyorsun bu ilişki hiç bitmeyecek diyorsun bugün bu kzıı takip ediyorsun. Bu arayış değil de ne dedim. A' ptal s** git dedi. Sen D ** git terbiyesiz yazdım. Böylelikle tamamen ayrıldık.
Ertesi gün ona geri yazdım sana küfür ettiğim için özür dilerim dedim. Barışırsakta kimseyi takipten çıkmayacağım dedi. Neden 2 günde bu kadar değiştin dedim, sorma cevaplamak istemiyorum dedi ters tepti. Senin mesaj bildirimlerini görünce delleniyorum yazma dedi. Bende üsteledim ne olduğunu anlamaya çalıştım çok umursamaz davrandı. En sonda kendine kendin gibi birini bul dedim bay yazdım. O da by yazdı. 10 gün geçti ve bir baktım wp profili yok beni engellemiş.
Eskiden aramızı bozmaya çalışan eski arkadaşları vardı benimleyken onlarla konuşmadı 1 buçuk sene boyunca hepsinin arkasından kötü konuştu küfür etti. Geçenlerde onlarla foto atıp altına "" old friends " yazmış. 1 ay geçti hala engeli kaldırmadı hiçbir şey yapmadı.
Kız takip edince aklı ona kaymış erkek milleti işte
Yani her yerden engelliyor bu kadar nefret etmesini gerektirecek hiçbir şey yapmadım. Yıllarca bana dönüp durdu beni böyle alıştırdı "biz hiç ayrılmayacağız ayrılsakta eninde sonunda barışacağız derdi. Evlenene kadar bu hep böyle sürecek derdi. Ve hiç gitmedi de. İlk defa benden bu kadar uzaklaşıyor
Ya istemiyor artık bu kadar gurursuz olmayın arkadaşlar çıkarın söyle insanları hayatinizdan
Anlama kıtlığın var sanırım ona yazmıyorum asla da ulaşmaya çalışmadım. sadece stalk yaptım. Gurursuzluk ne alaka
Niye benden nefret ediyor diye hala soruyorsun? Çocuk her yerden engeli basmış sen de bas at kafandan... neyse banane kendin bilirsin
Çünkü yıllardır hayatımda olan biri. Hep dönüp durdu hiç gitmedi benden. İlk defa bu kadar uzaklaşıyoruz
Kizdirdin mi