Karşımdaki kişi benden nefret ediyor?

Nişanlımla kavga ederken ağladığımda hiç üzülmüyor, ağlıyorum hala bağırıyorsun diyorum, "sen ağlıyorsun diye dünya mı dursun sen hep ağlıyorsun" dedi. Sürekli kavgalarda ağlıyorum dayanamıyorum ama o da daha cok üstüme gelip ağlatıyor. Sanki benden nefret ediyor gözlerinden nefret hissediliyor. Üstüme yürüdü biraz tartısırken ve bende üstüme yürüme dedim, cocukluktan beri babam cok şiddet uygulamıştı ve bende bi etkisi kaldı o bunu bilmiyor anlatsam sanki bana karşı kullanacak giibi korkuyorum. Ona bunu söyledim üstüme yürüme babamla ilgili kucukken yasadıklarım dedim, ne oldu diyip sarılmak yerine hala kızıp "senin travmalarına göre mi yaşayacağız" dedi. Bir erkek sevdiği kadına kıyamaz bence. Ben kavga ederken cok bagırıyorum dayanamıyorum üstüme o kadar geliyor ki. Ama bir kaç sefer vurdum ona bana ağır ithamlarda bulundu gibi o da dedi sende bana tokat attın, haklı tokat atmak cok ayıptı cok pişmanım. Ama o da hiç sevgiyle gelmiyor hep kızıyor bana. Sizce bu insan beni seviyor olabilir mi?
Karşımdaki kişi benden nefret ediyor?