Sevdiğim kişinin arkadaşlarıyla konuştum?

Yıllar önce birini çok sevmiştim. Bugüne kadar gerçek bir aşkla bağlandığım tek erkeğin o olduğunu söyleyebilirim. Onun haberi olmadan yıllarca sevdim ve bekledim. Ona söylediğimdeyse sevgime ne inandı ne de saygı duydu. Aramızda geçen bir kaç inişli çıkışlı olaydan sonra iletişimimiz tamamen koptu. Ama onu gerçekten çok fazla sinirlendirdim bu olaylarda. Olayların üzerinden geçen bir kaç ay’ın ardından sırasıyla kuzeni, en yakın arkadaşı, başka bir çok yakın arkadaşı bana yazdı yürüdü falan. Bende hepsiyle konuştum görüştüm, hatta öpüştüm bile. Belki birtakım daha yakınlaşmalar. Arkadaşları hiç ondan bahsetmiyor hatta beni hiç tanımıyormuş gibi, ilk kez görüyormuş yeni tanışıyormuş gibi davranıyorlar. Anlayamıyorum, sizce bunu yaptıran o mu yoksa tüm bunlar tesadüf mü? Sizce arkadaşları beni gerçekten tanımıyor mu yoksa her şey plan mı? Kafam çok karışık. Ne yapacağımı daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hem bunu o yaptırıyorsa neden böyle bir şey yaptırsın amacı ne olabilir ki.. bu kişilere güvenmeli miyim. Benden hoşlandığını söylüyor arkadaşı mesela. Gerçek mi yoksa oyunun bi parçası mı? Dış görünüş olarak birazcık değiştim daha da güzelleştim ama beni nasıl anımsamazlar bu mümkün mü aklım almıyor. Arkadaşının biriyle konuşmayı kestim mesela. Bir kaç gün sonra bir başkası yazdı bu kez o bana yürümeye başladı. Bu kadar tesadüf fazla, inandırıcı gelmiyor ama bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sevdiğim kişinin arkadaşlarıyla konuştum?