Arkadaşlar lütfen yargılamayın. Benim yaklaşık 8 aydır sanaldan bir ilişkim vardı. Ayda bir beni görmeye gelir 3 gün buluşuruz takılırız. Sonra geri evine döner ve biz telefondan sürekli görüntülü konuşuruz onu seviyorum da. Ama iste dershaneden biri o süreçte geldi yanıma ve benimle tanışmak istediğini söyledi. Ben de o an reelden ve yaşitım bir sevgili yapmak daha mantıklı olur diye düşündüm. ( Sevgilim benden 5 yaş büyük). Sonra işte diğeriyle tanışma aşamasına girdik. Bir iki defa buluştuk. Ondan sonra benim sevgilim oturduğum şehre geldi ve ben onu daha çok sevdiğimi digerini ise sevmediğimi fark ettim. Bir defa daha buluştuk ve o buluşmada resmen ondan tiksiniyordum. Diğer sevgilim her yönden daha iyiydi ondan. İşte sonra bu dershanedeki çocuk baya baya bana aşık olmuş. Çok hayran hayran bakıyordu kıyamadım sevmediğim halde devam ettik ama en sonunda artık dayanamadim bizden olmaz dedim. Sonra çocuk dershanede baya mutsuzdu tüm arkadaşları etrafında toplanmıştı ne oldu diyorlardı. Çok kötü hissettim ona bu kötülüğü yaptığım için. Sizce doğru mu yaptım yanlış mı yorumunuzu merak ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ilk sevgilimle hala devam ediyoruz ve yaptığım hatadan döndüm. Sadece biraz akıl danismak istedim sovmeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Arafta kalsan da yaptığın karaktersizlik bu şekilde ilişkiye de bir şey olmamış gibi devam etmeniz de ironi olmuş. Uzaktan ilişki olmazmış sayenizde bende bunu anlamış oldum
O sıra onla da konuşuyordum bişi değişmedi. Diğeri arkadaş gibi bişi oldu ve bitti
Olsun ne fark ediyor amacın belliydi arkadaş olsa ne olacak kafa yapın ne amaç ile yaptığın belli üstünü kapatmaya çalışıyorsun
Ben birine bağlı kalamıyorum daha iyisini bulunca çekip gidiyorum. Hangisi iyiyse ona gidiyorum. Bu bı psikolojik sorun mu acaba ya
Yok ya olur mu öyle şey çok doğal bir durum daldan dala konmak normaldir 🤦🤦
Hatandan ders almışsan sende sorun yok. Bidaha hayatında iyi de olsa kötü de olsa aldatma yoluna girmezsin umarım.
Girmicem zaten pişman oldum baya.
Sence doğru mu yapmıssın? İki kişiyi bi arada idare edip doğru mu yanlış mı diye sorman büyük saçmalık..
İyi yaptın, erkekler seninle oynayacağına sen erkeklerle oyna.
Vicdan azabı çekiyorum. Çocuk çok üzüldü
Iyi örnek oluyorsun deli Ruh hastasi bakma sen buna hahahah her erkek ayni Segel xD
Degil*
boş ver ya üzeceksin ya da üzüleceksin.
En iyisni Ben yapiyorum hepsine resti cektim uzakta duruyorum ne evlilik ne ask ne cinselik hicbiri umrumda degil cünki okadar sogdumki yasamadim halde sogdum etrafimdakilerden tiksindim hic bi kuvvet ne evlilige zorlayabilir ne de bi uzunsacli soytarinin benim canimi yakmasina müsade ederim keske her erkek böyle olsa hahahaha Ama nerde
Yo o duygular çok guzel. Beni heyecanlandıran erkekleri seviyorum. Bence sen de yasamalisin.
Bana Mi ona Mi diyorsun anlamadim bana diyorsan yani o duygular bende yok
Bence var da biri seni fena üzmüş
Yok yok inanmassin simdi ama benimmt dogru dürüst bi iliskim olmadi sevgili felan iste zamaninda konustum vardi hepsi o kadar kardesim Ben etrafimda gördügüm seylerden dolayi sogdum Ulan her iknci bosaniyor aldatiyor daha ne diyeyim daha neler var da anlatmayayim bos ver
Kalp kırmışsın tabiki kötü bir şey ama yapacak bir şey yok en azından helalleşseydin iyiydi
Barii çoçuğu mutluu etmek içi ona sarilsaydin öpseydin öylee gönderseydiin
Onu sevmiyordum zaten sadece tanışmak istedi ben de tamam dedim. Ama çok sürmeden bitirdim zaten
Anladimmm o çok kaygiii içerisinde söylim sanaaa. Ama senin yapdiğindaaa kçtü birley değill hayata başarilar
Ben bosuna uzak durmuyorum iste sizlerden hahahaha pok yakarsiniz canimi
şans vermen bile hataydı
O zaman ayrıl sevgilinden
Ergenlikten çıkamayan bir kızın hikâyesi.
Kizlar bu yuzden guvenilmiyor işte
Arada oluyor o kadar kaçamak
Takılma bir han boşluğuna denk gelmiş
Yanlış yaptın
Sadakatsiz
Bana hakaret edin diye sormadım soruyu
Hakaret değil?
Hakli bosuna dememisler never Chance a Running system diye 8 ay iliski olurdu 80 yil ne malum onun seni aldatmicagina
Aldatmadim bı kere. Sadece bı hataydı. Denemek istemiştim ve vazgeçtim zaten
Yeni sevgilinden bahsediyorum
Ya Neyse bos ver ya banane milletin seyinden
Yeni sevgilim yokki hala oncekiyle beraberim.
Kaşarlığın lüzümğ yok
Erkekler 2 kişiyle gorusunce yiğidim diyorsunuz ama bana gelince kaşar mi? Umrumdisisin.
Yok eskort oluyosun bu erkekler için de geçerli herkesin kendi karakteri
Hemen ayrıl
Kimden
Ne bileyim birinden ayrıl
Bitirdim zaten tanışmak istemişti 2 hafta içinde de bitti. Bizden olmaz dedim
Diğerinden de ayrıl
Diğerinden niye ayrilim
Aldatmışsın adamı
Bilmiyorsa aldatmamisimdir
Bu da senin şerefinle alakalıdır
en iyisini ettn
ne gibi yakınlık oldu