Sevgilim varken başka biriyle konuştum?

Arkadaşlar lütfen yargılamayın. Benim yaklaşık 8 aydır sanaldan bir ilişkim vardı. Ayda bir beni görmeye gelir 3 gün buluşuruz takılırız. Sonra geri evine döner ve biz telefondan sürekli görüntülü konuşuruz onu seviyorum da. Ama iste dershaneden biri o süreçte geldi yanıma ve benimle tanışmak istediğini söyledi. Ben de o an reelden ve yaşitım bir sevgili yapmak daha mantıklı olur diye düşündüm. ( Sevgilim benden 5 yaş büyük). Sonra işte diğeriyle tanışma aşamasına girdik. Bir iki defa buluştuk. Ondan sonra benim sevgilim oturduğum şehre geldi ve ben onu daha çok sevdiğimi digerini ise sevmediğimi fark ettim. Bir defa daha buluştuk ve o buluşmada resmen ondan tiksiniyordum. Diğer sevgilim her yönden daha iyiydi ondan. İşte sonra bu dershanedeki çocuk baya baya bana aşık olmuş. Çok hayran hayran bakıyordu kıyamadım sevmediğim halde devam ettik ama en sonunda artık dayanamadim bizden olmaz dedim. Sonra çocuk dershanede baya mutsuzdu tüm arkadaşları etrafında toplanmıştı ne oldu diyorlardı. Çok kötü hissettim ona bu kötülüğü yaptığım için. Sizce doğru mu yaptım yanlış mı yorumunuzu merak ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ilk sevgilimle hala devam ediyoruz ve yaptığım hatadan döndüm. Sadece biraz akıl danismak istedim sovmeyin
Sevgilim varken başka biriyle konuştum?