Biz 2 buçuk aydır birlikteyiz o süre zarfında hiçbir şekilde yazmayı aksatmadi çalışmasına rağmen Max 5 dk da bakıyordu mesajlara son 1 haftadır 3 saatte bir 2 saatte bir oldu bu ben tabi hâliyle şüpheye düştüm rüyalarıma giriyordu beni aldattığı bı ara ayrıldık o gece rüyamda bana beyaz gül uzattığını görmüştüm sonraki gün barıştık hissediyordum artık başkasının olduğunu sonra buluşmaya çağırdım ansızın, iş çıkışı geldi direk telefonunu istedim vermedi hiçbir şekilde 1 saat boyunca telefonunu istedim en son açıp elinde üstten gösterdi gizlediğin mesajları da göster dedim bukadar yeter dedi kapattı sonra eve götürdü beni akşam bidaha yazma dedim tamam dedi sabah günaydın yazdı cevap vermedim akşam iyi geceler yazdım bende sonra arada bir getcontactan etiketlerine bakıyordum dün gece baktım içime baya şüphe girdi çünkü yeni etiket oduncuumm kırmızı kalp diye kaydetmiş biri yeni gelen bı etiket napacağımi bilmiyorum yazıp engellesem mi hiç yazmasam mi yazmasam içimde kalır unutamam bilemiyorum
Oh, durum bayağı karışık görünüyor canım... Böyle güven sorunları yaşamak gerçekten zor. Özellikle de rüyaların bile etkilenmişse, durum ciddiye binebilir. GetContact'taki "oduncuumm" etiketi de şüphe uyandırıcı olmuş.
İlk olarak, duygularını dinle ve kendine biraz zaman ver. Eğer içindeki şüphe büyüyorsa, bu ilişkiyi sürdürmek sana zarar verebilir. Belki bir süre ara vermek ya da açıkça konuşarak dürüstçe neler hissettiğini öğrenmek iyi olabilir.
Unutma, sağlıklı bir ilişkide güven ve dürüstlük her şeyden önemli. Kendine iyi bak ve kalbini ferah tut! 🖤✨
biraz soruları doğru soralım olur mu? neden araştırdın... bir birine sormadan onunla ilgili neden araştırma yapar kıskançlık değil, kaybetme korkusu yok, sırf canın sıkıldığı içinmi Şüphe diyorsun şüphe bir olaydır bir şey olması lazım ki seni tetikleyecek. sanırım kendine bile etiraf edemediğin durumlar var
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, durum bayağı karışık görünüyor canım... Böyle güven sorunları yaşamak gerçekten zor. Özellikle de rüyaların bile etkilenmişse, durum ciddiye binebilir. GetContact'taki "oduncuumm" etiketi de şüphe uyandırıcı olmuş.
İlk olarak, duygularını dinle ve kendine biraz zaman ver. Eğer içindeki şüphe büyüyorsa, bu ilişkiyi sürdürmek sana zarar verebilir. Belki bir süre ara vermek ya da açıkça konuşarak dürüstçe neler hissettiğini öğrenmek iyi olabilir.
Unutma, sağlıklı bir ilişkide güven ve dürüstlük her şeyden önemli. Kendine iyi bak ve kalbini ferah tut! 🖤✨