Selammm
Sevgilinize, şu emojilerden atılsa “😘😍🥰❤️“ durumu nasıl karşılarsınız, aa bu da var 🔥 tabii kalp emojisinin her rengide buna dahil.
ya sabır.

#sosyetic
Selammm
Sevgilinize, şu emojilerden atılsa “😘😍🥰❤️“ durumu nasıl karşılarsınız, aa bu da var 🔥 tabii kalp emojisinin her rengide buna dahil.
ya sabır.

#sosyetic
bunu attıklarında sevgilim bir tepki vermediyse konu ne olursa olsun atamayacağını düşünüyorum ben ancak bir tepkisi yoksa hatta hoşuna gittiyse..
artık sevgilim değildir hepsi bu..
Ne amaçla atılmış, hangi konuya istinaden atılmış ona bakarım.. Eğer direkt yavşama amacıyla atılmışsa, Ağzına tükürürüm önce onu atanın, sonra da buna tepki gösterdiği tepkiye göre de sevgilimin..
Yaptıklarım yapacaklarımın yanında denizde damla kalır..
Amaç ne olursa olsun, atamaz!
Bağırdın mı sen.. 🤔
Komik mi?
Güldük mü..
Teşekkür ederim aşk'ım.. 😘💋
Rica ederim hayatım 🖤
Önce hatuna sorarım bu arada ben çoktan gerilmiş olurum ve ona böyle emojiler atamamasını söylemesini isterim. Eğer karşı taraf hala beyinsiz beyinsiz davranıyorsa konuşmayı kesmesini isterim

Böyle karşılarım kendisini. Çok münasip bir karşılama töreni olur.
sjsjsjs vah vah 🥹😅
Yerini bilmeyene itina ile yeri gösterilir. 😄
Neden öldü? Kalp emojisi atmış! Vah vah ksjsdhsjs :D şaka gibi
Bence de 'kalp emojisi atabilmesi' şaka gibi hadsjh :D
Ne cesaret! Bak yine sinirlendim 😒
Gün doğmadan işini bitirmelisin. :D
Hakkınızı helal edin sonum hapis 😄
Cezayı min. yaparız hallederiz o işi. :D Yeter ki dünyadan bir karaktersiz daha eksilsin. Kalpler bir jfkjf
Cevap
31Cevap
O emojilere neden karşılık vermiyor diye kendisine kızarım.
Direkt engel açıklama yapmasına bile fırsat vermem.
Ha ha ha :D güleyim boşa gitmesin
Boşa giden sözlerim olmaz. 🤧
Gidiyordu, gülmeseydim 😃
Boş dediğin neresiii. Neye göre? Kime göre boş?
Belki boş gördüğümüz yerde nice anlamlar vardır. Kskdk
Hııı kesin :D bi sürü anlamı vardır
Yok atamazlar, ölmeyi bayılmak sanıyordur...
shsjshs oha :D elini kana bulama
Aşkım için yaparim🤣🤣
Aşkına eşkiyaaa 😃
Çok aşığım Cook 🥰🤣🤣
Gözlerini kırpıştır :D
Onu yapmak istemiyorum başka bir şey yapayım ben ona ok atayım🤣🤣
shsjs zeyna gibi kadın 😃 at at
Attım gitti🤣🤣🤣
Onlar emojisini atar 😂 ben onları yaşatırım ben olurum yanında onlar uzaktan bakar
Sinirlenirim
Atan kişinin arkadaş canlısı olduğunu falan düşünmem tabii ki, sevgilime de sinirlenebilirim istemsizce atılmasın bi zahmet.😒
Evet, sevgiliye sinirlenir tabii bu durumda
Kötü olur tabiki hayırdır yani biri sevdiğim adama bu ifadeleri atacak benim sevdiğim adam da buna bir tepki göstermiycekse kusura bakmasın kimse ortalık yangın yeli olur. eğer o adam benimle birlikteyse benim böyle bir durumla karşılaşmama bile meal vermiycek tavrını ortaya koyacak benim tek bir kelime etmeme bile gerek kalmadan hadlerini bildirerecek hayırdır yani ne oluyoruz.
Sevdiğim kişiden bu tavizi almış mı önce ona bakarım.. Öyle bir taviz varsa, sevdiğimin kulağını çekerim önce..
Çünkü karşı taraf diyebilir ki "Sevdiğinin olduğunu bilmiyordum, öyle bir tavrı ya da mesafesi yoktu"
Öyle bir taviz yoksa, herşeye sülük gibi yapışan o sülüklere, sürüngenliği iyice öğretir, asfalttan başka hiç bir şeye sülüklük yapamaz hâle gelir!
Yok ya benim sevdiceğim öyle numarasını herkese vermez. Hadi başka bir platformdan Instagram gibi vs. bu mesajı aldı. "Ne alaka?" olurum, çünkü mesafesini gayet koruyan biri kendisi. O kız da engeli yer yani. Sen hayırdır ya?
Çok uzakta aramaya gerek yok, KSde dolu.
Mesaj kutusu kapalı. Ama yorumda atsa o zaman da engeli yer. Cidden atanlar var mı bile bile bu emojilerden?
Evet var 😠 yorumlarda maşallah.
Nasıl ya...😳
Ama burada sevgilinin tepkisi de çok önemli. O yorumu kendi sorusunda gördüyse görüşü kaldırabilir. Bir başka soruda kendisine salça olunduysa da o zaman cevapsız bırakır.
Yok tepkisiz kalsa, kaldırsa sorun yok “😅😂” bu ne ya Allahım bu neee
Oo burası "Dikkat Ölüm Tehlikesi!" Olmuş. Padişahın kızı kaçar.😵
Pek olumlu karşılamam. Sevgilimden bununla ilgili açıklama yapmasını isterim. Yapamazsa ilişkimi gözden geçiririm..
Ya ne güzel derim. Demekki sevgilim o kadar yakışıklı ki, kalp emojisi falan atıyorlar sfddsd. Sevinirim sjfkfj
Valla öyle olmuyor işte 🙄
Atanın, atan ve hisseden yerlerini kırar eline veririm.
Yakin arkadaslari atiyor. Siz homomusunuz diyorum. Telefonda panpis bilmem ne diye konusuyorlar 😏 siz kizlar boyle seyler yazinca deyince sorun yok biz yapinca niye garip karsiliyorsunuz diye tepki gosteriyor
En güzeli tuşlu telefon miss emoji falan yok aloo yeter😄😄
Aslında vardı ya emoji yerine geçiyordu <3 sonra -.- shsjsj
Oha kalp olmuş şuuu <.3
Yaşlıyız biz kim uğraşacak, bunları gözümüz görmez küçücük ekranda zaten..😄🤭
Ben anlarım. Yakarım bu gezegeni jsjshss 😃
Atan kişi kim öncelikle ona bakarım, sonrası Allah kerim. 😄
Sonrası el Fatiha
Zorla katil edecekler genç yaşta bizi 😃🥹
İçimdeki Michael Myers hemencik çıkar ortaya. Sonrası Halloween filmi misali devam eder 🔪🔪😄
Wooow myersiiim 🔥😃
O emojiler somut bir şey olsa ikisininde kafasında kırarım. Derler ya sevgilimin tepkisi falan fistan, hayır efendim. Sevgilim zaten öyle bir zemin hazırlamış ki o emoji ona atılmış. Defolsun gitsin djsj
İlk görünce "hayırdır lan bu ne iş derim" direk peşine düşerim. Ama Önce sevgilime sorarım tabiki.
🥰 bunu atarsa bir önceki mesajda sevgilim muhtemelen yürümüştür. Diğerlerini atarsa kız yürümüştür her iki durumda da helvalari hazırlamak lazim 😂
Hemcinsimdense kiyamet kopar hatta kopmaz ya ayilirim muhtemelen cünkü karsidaki kisi bu rahatligi cesareti bulduysa sevgilim denilcek kisinin de payi vardir ve aldatmaya girer ciao derim
Ortalığı yangın yerine çeviririm. Hoş daha fenalarını da gördüm ben. Ben böyle şeylere gelemem. Herkes yerini, haddini hududunu bilecek.
ben ne tepki verecem , bangladeş maymunu tepki vermiyorsa zaten oturup rota güncellemek gerekir.
Bir tepki vermem sevgilim tepki gösterip mesafe koymuyorsa ona da güle güle kimseyle uğraşamam
Ben ateş falan atmam sevdiğim birisi ise gülüm derim 🌹❤️ Atarım dahası olmaz onlarıma hayatımda sayılı insanlara atarım bir elin parmağını geçmez
Ahahaa benim 17 yıllık karım atmış bunlardan sevgilisine, bir de şunu: 😈. 1 yıldır ayrıyız, boşanma davası açtım.
kız arkadaşları atıyorsa np ama erkek birisi atıyorsa onu göz ardı edebileceğimi pek sanmıyorum
Benim tepkim şiddet içereceği için bana gerek kalmadan, kendisi savuşturur.
Emojilerin karşılığı varsa konu kapanmıştır, herkes yoluna.
Kimin , ne zaman, hangi konuşmadan sonra attığına göre değişir tepkim...
Atan kişiyi kafes dövüşüne davet ederdim 👊🏻
Sevgilime kızarım ne cesaretle sana bunu atıyor diye 3. kisiyle muhattap olmam
Şu sanal emojilere takılmam😄😅👌 sanal sahiplenmek 😅😅
Annesi atabilir ya da kucuk kiz kardesi varsa onun disinda olay cikartirim
Hayırdır gözüm, yürek mi yedi bu şahıs derim
Ne atan yaşar ne attıran hele o alev gözlerine sokarım
Çok şükür hanımefendiler beni beğenmiyor ben de onlara gönderilen emojilerle kahrolmuyorum. 😊
İcimdeki uyuyan canavar uyanır. Sonrası için ben sorumlu değilim.
Attığı parmağı tek tek kırarım... Çok sinirlenirim gifteki kadın gibi.
Atilan mesajla degil onun nasil tepki verdigiyle ilgilenirim. Mesajla ilgileniyorsaniz aptasinizdir
Durum karşısında sevgilinin tavrı ilgilendirir beni.. Emojinin, gerisinin bir önemi yok.
İlk onu boğazlarım sonra yazanı.
ya da umursamam bana da atarlar az da o delirir banane🙃
Kan cıkar ortada o emojıleri atanı pişman ederım
Yediririm ona o emojileri valla kel kafasını parçalarım kimse elimden alamaz
Ee bi bu kalmış 👩❤️💋👨👩❤️💋👨👩❤️💋👨
shsjshs bunlarda aynen
Aha da o gifteki gibi yaparım.
yap tabii ki :D
😎😎😎
Hoşuma gitmez hiç hemde, rengimi anında ortaya koyarım
Kriz çıkarırım net. Kimse sevgilime kalp atamaz. Sevgilim de kimseye atamaz.
boş mezar bulsun girmeye bence
Kafasını koparırım
Sevgilimin davranışına bağlı
Kimin attığı önemli şimdi
Toprak çağırmadan uzaklaş demek isterim 😃
Anasını bellerim net
Samimiyetsiz emojiler tepki vermem
Atan kişi sanırım öteki tarafa direk geçiş istiyor
Taviz verdıgı için manitaya sonra atana çökerim
Allah ne verdiyse 😂😂
Sevgilim ne tepki veriyor, ben ona bakarım.
Kötü şeyler olur
Rambo bıçağımı saplarım
öyle bişiye cesat edemezler :)
cesaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?