- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSırf ona iç çamaşırlı fotoğraf attın diye senin hakkında kötü düşünecekse bırak düşünsün düşündüğü zaman da ayrı da ondan insan böyle bir şey için kötü düşünür mü elalemin adamına atmıyorsun ya ona atıyorsun dediğim gibi eğer hakkında kötü düşünürse bu onun ayıbı olur Sen de ondan ayrıl
Sevgiliye iç çamaşırlı fotoğraf atılabilir bana normal geliyor ama bu sevginin karakterine göre de değişir güvenilir birisi mi Nasıl birisi ya da bu fotoğrafı suistimal mi edecek bundan yüz bulup senden sürekli mi isteyecek bunlar önemli00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu fotoğraflar sevgiliye atılmayacak da kime atılacak? Sadece attığın fotoğrafa göre zaten senin kişiliğini yargılayan sana kötü kadın gözüyle bakacak olan adam hayatında olmasın kendimden örnek vermem gerekirse eşim ile sevgiliyken de çok seksi çok çekici fotoğraf var atıyordum şimdi bak evliyiz aşırı mutluyuz da her konuda Allah bozmasın yani bu tamamen senin karşındaki erkek karakteriyle alakalı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum ama bak yorumlara hepsi olumsuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence atmamalısın, özel resimlerin sana ait kalmalı. Onun senin için ne düşüneceği önemli değil, sen sonrasında pişman olursun.
Özel resim atan kızlar/kadınlar pişman oluyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben olsam kötü düşünmezdim yani bu erkek arkadaşınızın sizi ne kadar sevdiğiyle veya bu ilişkiyi ne kadar önemsediğine, karakterine bağlı olarak değişir ama siz yine de atmayın bence. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyorsam atarım kolay kolay hiç kimseyi sevmem de bir adamı seviyorum diyorsam o adam benim her yerimi görür zaten ben de onun
20 Yorumla
+1 yılAptallık. Bütün heyecanı öldürür seninle senin bendenin için birlikte olandan uzak dur. İhtiyaç duymadığında tam kaşardi diyip geride bırakıyorlar. ya da kimi sayfalarda buda benim eski sevgilimdi diyip arzu ettiği resimleri başkalarıyla paylaşıyorlar. Kimsenin uçkuruna malzeme olma derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden sana tavsiye kesinlikle atma. Ben hiç kimseye atmadım hatta kimseyle cinsellik dahi konuşmadım. 3 seneden fazladır konuştuğum biri vardı çok seviyordum aramızda cinsellik yoktu daha sonra fotoğraf istedi önce istemedim atmayı ama sonra kıyamadım o da atınca attım. Sonra adım ne oldu biliyor musun? Sen anladın bence. O yüzden kimseye atma ben attım pişman oldum.
11 Yorumla- +1 yıl
Atan kız namussuzdur zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılYahu şu kafadan, şu acziyetten kızlar olarak çıkın artık. Burada takıldığın, endişe duyduğun tek şey seninle ciddi düşünmekten vazgeçme olasılığı mı? Asıl sen, senden özel fotoğraflar isteyen bir erkekle ciddi düşünmemelisin. Burada kaybeden sen değil o olmalı çünkü çıplak fotoğraf isteyen erkek direkt sapıktır ve niyeti bozuktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAçık fotoğraf atmayı kabul eden kız evlenilecek kız değildir. Erkeklerde bu mantık var her zaman ona göre hareket edin. Mahrem yerlerini evlilik öncesi sunan kızdan da hayır gelmez zaten
20 Yorumla nude resim atmak hiç mantıklı degil ne kadar ilişki ciddi olursa olsun o resimlerin sonra başka amaçlarda kullanılabiliyor ilişkiler bitebiliyor sevgililer birbirine düşman olabiliyor bence atmamak daha mantıklı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. atmayın bu sizi basit biri yapmaz ifşa biri yapar sonra aaaüüüü eski sevgilim resimlerimi İnternete atmış diye ağlamayın Bu KS ne ciddi ilişkiler gördü? Bu KS nin duvarlarının dilide olsa keşke konussa
00 Yorumla
+1 yılben kötü düşünmem ama seninki düşünebilir belki bunun için fikirlerini bilmek gerek bir de güvenemdiğin insana foto atmak çok da mantıklı değil internet ortamı neticede
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bu korkulari asman sart. Icinden geliyosa ve ona guveniyosan at. Zaten onu atman icin aranizda cinsel konusmalar geciuo olmasi lazim yoksa durduk yere atilmaz
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle atma. Ciddi düşünen biri öyle bir açılım yapmaz
Senden istemez sen atarsan acaba başkasına da atmismi diye düşünür04 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk başta ben de öyle düşündüm ama 1 yıl hiç istemedi şimdi seni görmek istiyorum diyor sütyenle atsam bana olan düşüncesi değişir mi
- +1 yıl
Yani seni nasıl görmek istiyor. Sutyenle mi tamamen çıplak mi?
Soran+1 yılSutyenle
- +1 yıl
O zaman bu işin devamı gelir. Ruhsat istiyor senden
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtma bence ilerde başın agriyabilir bugün dostum dersin yarın düşmanın olur bilemezsin yinede kendin bilirsin tabiki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılAtma öyle şey mi olur ya? Ne kadar özel olsa da bu konuda böyle bir şey yapma sakın...
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıllık sevgilim istemesi normal mi sence daha önce istemedi
- +1 yıl
Bence normal değil istenmemesi lazım...
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Kötü amellerine kullanabilir şantaj yapabilir kimseye güven yok
20 Yorumla
+1 yılciddi düğündüğüm 1 yıllık sevgilim bana atsa hoşuma gider ama atmasa daha çok hoşuma gider bilmem anlatabildimmi 👍
01 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏. İşte bu be herşeyin bir yeti ve zamanı var hiç birşeyi bu kadar basitleştirmek te doğru değil bence seven bir adamın böyle bir isteği olnaz zaten
+1 yılYani tabiki kalkıp erken bir ilişkin varsa atmamak lazımdır
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl erken mi sence
- +1 yıl
Buna senin karar vermen lazım güveniyorsan eğer geç bile yok halen şüphen dahi varsa çok erken bile
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtmak istiyorsan at. Yüzünü falan gösterme. Güvenin varsa , aranızdaki samimiyet ve iletişim nasıl ona göre istersen atarsın.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu türk erkeği bedenin hakkında yorum yapınca kişiliğin hakkında yaptığı yorumu unutuyor. Gözündeki değerin kaybolmaz ama değişir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Öncelikle bu durumu konuşun insan gibi çünkü bu istek oluşuyor bu yüzden güzelce bu durumu konusun orta yolu bulun
00 YorumlaCiddi dusunen biri bu tarz seyler yapmaz atma
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır hiç istemedi ama artık istiyor
+1 yılKızlar size net kesin bilgi ciddi düşünen erkek sizden böyle şeyler istemez şimdi bu bilgiyi alın yayın xnjxsnxnnd
09 Yorumla- +1 yıl
Uzak ilişkiyse ister.
- +1 yıl
İstemez.
- +1 yıl
Uzak ilişkide isteyen buluşunca neler ister neler ciddi düşünen erkek de bunlar olmaz
- +1 yıl
Ciddi düşünenler de ister bu konuda katılmıyorum. İstrnmelidir de. Sonra görmeden sevişmeden evleniyorsunuz hayal kırıklığı ysşıuorsunuz
- +1 yıl
Ciddi düşünen erkeği anlamanın tek yolu sana olan davranışlarıdır, yaşamıdır, kişiliğidir. Zor zamanda yanında oluyor mu, ilgili mi, seni koruyor mu, senle eğlenebiliyoe mu, sana saygılı mı vb...
- +1 yıl
Bunları sevgiliyken de yapabilir bu dediklerinizin ciddi olmakla ilgisi yoktur sevgilikte böyle olup ayrılan çok insan gördüm bu işler bana göre değilmiş şeklinde giden
- +1 yıl
Size kesinlikle katılmıyorum her şey gerektiği yerde ve şekilde olmalı ilerde sorun yaşayabiliriz diye o zaman insnaları sanki evlilermis gibi rahatça herşeyi yaşasınlar o zaman ki yaşıyorlar da sonra yine ayrılıyorlar ama çünkü her iki taraf da sahip olduğu şeyle yetinmeyip bu tür şeyler işin içine girdiğinde saf sevgi ortadan kaybolup arzular istekler daha ön planda tutuluyor yani kısacası bu aslında sevgilikte değil de evlilikte olması gereken şey sevginin önüne geçiyor yani maalesef sizin dediğiniz de bir çözüm değil
- +1 yıl
Benim anlatmaya çalıştığım resim isteyen ciddi değildir kesin yargısının gerçekçi olmaması. Ciddi düşünülen ilişkilerde de okuyor bu. Aksine sevince zaten istemeye gerek kalmıyor direkt atılıyor.
- +1 yıl
Kesinlik yok tabiki ama genel olarak bu böyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılsitedekilere at once bir test et kimler kizacak bakalim
02 Yorumla
Soran+1 yılOna atarsam benimle ilgili düşünceleri değişir mi
- +1 yıl
yaw niye degissin :)
Neden atma gereği duyuyorsun önce kendine bunu sor. Atıpda mallık yapma.
10 Yorumla
+1 yılBence atmanda bir sakınca yok sonuçta vücudunu partnerinle paylasman kadar doğal bişey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatma derim ilişkinin sonun kötü bittiğini varsay attığına pişman olursun evli olup adamı kudurtup eve biran önce gelsin diye yapsan eyvallah ama bekarken doğru gelmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. En zavallıca laf da "ciddi düşünüyoruz" lafıdır.
Bir de ciddi düşünmeseniz ne olacak acaba? Ya da var mı öylesi?
00 Yorumla
+1 yılAtma bende ayrılınca problem oluyor (tecrübeyle sabittir).
01 Yorumla- +1 yıl
Asıl problem namus meselesi
8 milyar insan atıyor. sen atma 8 milyar insan senin hakkında yanlış düşünür fkgkg
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olsam kimseye sonrasında başkasının görmesini istemeyeceğim fotoğraflar atmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yüzün görünmediği sürece dilediğini yapabilirsin bunu günü Birlik tatmin için bile yapanlar çok.
00 Yorumla
+1 yılNude resim atarım ve nude resim aldığımda da kötü düşünmem asla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. 1 yıllık ilişki için normal ama erkeklerin ne yapacağı belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. atma boş ver ya. yarın öbür gün kullanmasın. ayrılırsan vs başın ağrımasın
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var başkasına göndermeyeceğini düşünüyorsan at tabi
00 Yorumla
+1 yıl1 yıl olmuş hala atmadın mı. İlk günden atılıyor artık.
00 Yorumla
+1 yılSeni basit görebilir aklina bi takim düşünceler gelebilir
00 YorumlaAtabilirsin onun düşüncesine göre değişir ama yani sence kötü düşünür mü biz bunu bilemeyiz sonuçta tanımıyoruz bazı erkekler var bayıldım her gün at at der diğerleri ne biçim kız şunu atıyo bunu atıyor vs der kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızdaki iletişime bağlı, eğer bunu temenni ettiği şeyleri sizle bi şekilde paylaştıysa ufak ufak, arzu ediyorsanız gönderebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma sakın ilk bir iki gun hosuna gider sonra sogur senden inanma yalan soyluyorlar turk erkekleri boyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdaki tek sorun senin hakkinda ne dusundugumu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. Tabiki de atma sana karşı koz olarak kullanir atarsan alışır daha öte sini ister çizgin belli olsun
00 Yorumlacıplak dogduk zaten ben cıplak gezmeye karsı değilim
44 Yorumla- +1 yıl
Değilsen gez öyle o zaman
- +1 yıl
Yasak olmayan ülkeler de var git orada yaşa gez öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmez ama ciddi dşünüyorsanız buna gerek var mı onu da bilemedim.
senin kararın.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani gerçekten seviyorsa ve seni arzuluyorsa kötü düşünmez ama eğlenmek için takılıyorsa kaşar bacım tarzı şeyler düşünebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇamaşırlı atınca ciddi olmadığını kendine güvenmediğini düşünür sen çamaşırsız at güvenini kazanırsın 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfoto atanlar genelde sonrasında pişman oluyor sen bilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSonra twitter de ifşa sayfalarında kendini görürsün
00 Yorumla Sorun olmaz ama ayrılırsanız ileride büyük sorun olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavaş yavaş oranı arttır da sana düşkünlüğü gün geçtikçe artsın.
00 Yorumla
+1 yılHa 1 Yıl ha 2 yıl ha 1 ay şerefsiz insanin ne zaman kenxini gosterecegi belli mi olur. Atma derim ben
00 Yorumla
+1 yılGeç bile kalmışsınız bence ten uyumu olmalı belki senin beğenmiyceğin birşeyi var ya da mesela 13.14 cm çıktı mutlu olabilirmisin acaba
00 Yorumla
+1 yılBirinin şeyini görmeden sevgili olmam
533 Yorumla- +1 yıl
şeyi için sevgili oluyorsun yani
- +1 yıl
O da görmeli
- +1 yıl
Yo ama sevgilimin şeyi de büyük olsun isterim
- +1 yıl
Olması gereken bu sonra anca KS da sevgilimin şeyi küçük ne yapsam falanlı filanlı sorularla uğraşıyor erkekler
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Aa çok enteresan
- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Sevgili olmak için miii
- +1 yıl
Nope 14 yaş çok fazla benim için sorry
- +1 yıl
Zenginsen düşünebilirim malum öğrenciyim😕
- +1 yıl
kac olmalı en az? birde senin yas kac?
- +1 yıl
Açıkçası 18 ve üstü olmalı bence ama türkiyede pek yok herkesin 14 15
- +1 yıl
16 nasıl peki? dogruya dogru bak bazilari gibi abartmiyorum
- +1 yıl
Ortalama üstü o da iyi yani
- +1 yıl
anladım tkp atarmsn
- +1 yıl
benim 18.5
- +1 yıl
Travesti misin
- +1 yıl
sevgiliminki demek istedim hanfendi benim sevgilimin büyük şey... si
- +1 yıl
benim manitam küçük popo yapmıyor xdafesgggrh
- +1 yıl
@Gone_Man sen anlamışsan biz hayli hayli anlarız merak etme kuş beyinli beynin şeyinden daha gelmişsin burada konuşuyorsun boş boş
- +1 yıl
@reynakaan1903xxx hayırdır Harun abi yarana mı bastım neyin siniri bu?
- +1 yıl
@Gone_Man ben harun değilim benim ismim tuğba
- +1 yıl
@reynakaan1903xxx ben de Michael Jackson
+1 yılİstemeden atma canım kötü düşünebilir karşında istemiyorsa
10 Yorumla
+1 yılKarşındakinin güvenilirliğine bağlı. Ben birçok kez yaptım ama hiç sorun olmadı🤭🤭
00 Yorumladüşünmez inan bana çok sevinir önemli olan bunun sorumluluğunu alabilecek misin sen
00 Yorumla
+1 yılBana atarsan hic düşünmem melek gibi biri diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılNamuslu bir kız öyle şeyler yapmaz. Ha ben namussuz bir kızım diyorsan at
00 YorumlaAtma sakın seni deniyordur evlenecek kız mı yoksa sıradan mı diye deniyor koru kendini
00 YorumlaBence yapma oyle seyler. Cok istiyorsa evlensin
31 Yorumla
+1 yılGeç olan şeylerin değeri artar
25 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıl daha beklemeliyim o zaman?
- +1 yıl
1 sene yeterli bence
- +1 yıl
Ne diyon?
- +1 yıl
@burakkenansofuoglu ciddiyete binince. Zaman geçtikçe birbirinize olan saygı ve sevgi arttıkça bağlar kuvvetlendikçe olabilir:)
- +1 yıl
Çok güçleneceğiz bence başlamak lazım sadece 🙃
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler