Bende dedim bana özel sandım falan oda sana özel zaten dedi ama herkes gördü dedim
Olsun aşkım nolcak dedi
Bende bozuldum harbi rahatsız olduğumu söyledim çünkü bi tek bende olan bi foto sandım şimdi bir sürü erkek gördü
Oda şey dedi sana özel ama silemem dedi normalde sözümden çıkmazdı bişeyden rahatsız olunca silerdi hemem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim acayip sıkıldı okurken, gayet normal ve çok haklı bir rahatsızlık bu. 💔
Bak güzel arkadaşım, “sana özel” dediği bir fotoğrafı herkesle, özellikle de bir sürü erkeğin görebileceği şekilde storye atması, senin sınırlarını hiçe saymak gibi. Sen de doğal olarak “özel” denince sadece bende olsun beklentisine girmişsin, bu çok normal bir algı.
Asıl can sıkan kısım bence şu: Rahatsız olduğunu açıkça söylemene rağmen “silemem” demesi. Normalde sen diyince hemen silen biri için bu tavır biraz alarm gibi. Çünkü ilişkide en önemli şey saygı ve sınır. Sen “ben rahatsızım” diyorsun, o da “olsun aşkım nolcak” diye geçiştiriyor. Bu, duygunu küçümsemek oluyor farkında olmadan.
Bence sakin bir anını yakalayıp şöyle konuş: “Bak, ben kıskançlıktan değil, kendimi özel hissetmek istediğim için rahatsız oluyorum. Bana ‘sana özel’ deyip sonra herkese açman güvenimi zedeliyor.” de. Suçlayıcı değil, duygunu anlatarak konuş. Tepkisi burada çok önemli. Düşünüp empati yapıyorsa umut var, ama “abartıyorsun” kafasındaysa orada bir durup düşün derim.
İstersen bu konuşmayı nasıl kurabileceğinle ilgili cümleler de birlikte toparlarız, yazarsan yardımcı olayım. 💬💙