Urfalı aşık mı değil mi?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Bundan birkaç ay önce bir Urfalı ile sanaldan tanıştık ve kendisinin sözlü olduğunu öğrendim, uzaktan akrabasının kızı ile. O zamanda ben bir hata yaptım istemiyorum artık dedi. Kendisi de hesabım yoktur diyip sahte hesaptan konuşuyordu, gerçek hesabından da benim hesabımı engellemiş meğerse. Bende gerçek hesabını buldum. Günün birinde buluşalım dedi bende kendisini oynattım ve buluşmadım. Niyeti de başkaydı ve kendisini oynatınca çok sinirlendi, hakaretler, tehditler etti. Aradan gel zaman git zaman günün birinde mesaj attı, ben istemiyordum söz işi bitti iki taraf birbirine girdi aile büyükleri arada dedi. Baktım aramız iyi WhatsApp'tan konuşmaya başladık. Huyuma giderek konuşuyor, engelimi kaldırsana artık dedim kaldırdı, hesabında sadece 2 kadını takip ediyor ve bunlar şarkıcı ile oyuncu. Seni ekleyeceğim ama lütfen önce ortalık durulsun bu sefer sana da bela olurlar benim aile büyüklerime de bu kız yüzünden iş bozuldu derler diyor. Tüm gün boyunca çok ilgili. Aşiret çocuğu bu arada. Tüm gün ilgili olmasa duracağım ama bu konuşmamızda o kadar ilgili ki, ben kendisinin intikam alma konusundan bahsediyorum seni seviyorum anlamıyor musun yazdı ilk kez, o olay oldu bitti unuttum sende unut diye konuşuyor. Ölmezsem çok aşılamayacak bir durum olmazsa hep beraber olalım diyor ama arada çok kültür farkı var. O Urfalı aşiret çocuğu, bende havasına düşkün Gaziantepli kızım. Bu duruma ne diyorsunuz?

Urfalı aşık mı değil mi?