Evet hani kizlarin 1.80 takintisi var ya
Boyum 1.72 bu arada
Boyum 1.72 bu arada
Türkiye’de yaşamasak dicem ki herkes uzun birtek sen kısasın. Türkiye’nin kadın ve erkek boy oranı zaten çok uzun değil ki. Yani arasan bulamazsın öyle bir şey. Ki benim etrafımda sevgilisi olan herkesin boyu hep kızla aynı veya hafif uzun. Hiç gözüme garipte gelmiyor. Bu sosyal medyada çok dönen bir konu. Erkeklerin göğüslü kalçalı zayıf kız istemesi gibi. Sosyal medya insanin aklini bulandiriyor. Dikkat çekici bir insan olmak için elbette ki bazi fiziksel özellikler etkili olabiliyor bu kadında da erkekte de böyle. Ama sevgilisi olmaz diyemezsin. Çevresi varsa herkesin bir sürü olur.
Tamam da ne zaman dışarıda bir genç kiz girsem çoğu kirli sakallı 1.90 erkeklerle sevgili vallahi, ama 25 yas ustu kadinlat daha az secici olduğu için daha çirkin erkeklerle sevgil oluyo, ayrıca sirf boyu jisa diye bir erkrgi reddeden cok kiz var yani çokça gördüm bizzat kendi gözümle
Benim tanıdıklarım 25 yaşın altında da çok var. Sen bu konuya taktığın için algıda seçicilik yaşıyorsun sadece. Elbette öyle çiftlerde var ama öyle olmayan da var. Neyi daha çok düşünürsen onu daha çok görürsün. Adamdan hali hazirda hoslanmadiysa bahane her zaman bulursun.
Universite de olur mu sence sevgilim 20 eylülde başlayacağım insalwh
Yahu tabiki olur. Sen saçma sapan şeylere kafayı takma. Sosyal ol, kendini geliştir. Olacaktır illaki.
Simdiye kadar neden hiç olmadi o halde
Neden cevap yok yavv
Bak olm benim boy 1.82 21 yaşındayım daha bu zamana kadar elime kız eli değmedi. Ama rıdvan diye bi arkadaşım var boyu 1.68 şerefsizim bak memlekette skmedik kız bırakmadı. Ben hala sağ el takılıyom. Olay bu yani
Yakisikli mi ya Rıdvan veya zengin mi
Yok olm çulsuzun teki lan. Yediği yemeği bile kızlara ödetiyor. Yakışıklıda değil. Ama aşırı özgüvenli, ağzı laf yapıyo işte. Sende öyle ol kompleks yapma. Boy dediğin sadece 3 saniye dikkatini çeker kızların
Kac yasinds bu Rıdvan yav
Benimle yaşıt işte 21
Heee ben 19 um unuversiteye başlayacağım insallah
Cevap
4Cevap
kısa boylu kızlar boyu uzun erkeği istemez zaten umutsuzlanma
Kisa boylu kızlar ds 1 80 istiyor
hepsi öyle değildir
172 normal bende okadarım
Boyum 1.83 kankam seni anlayamıyorum
Boya takılma bu kadar
Olur