Evet olmaz, cunku kizlar boya takıntılı üzgünüm gençler gercekler acıdır
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kız boy takıntılı değilse ve kendi de senden kısaysa sadece kendinden uzun olsun yeter diyorsa olur
Kizlarin yuzde 10 u oyle ama yalan mi
Evet benim gibi haddini bilen kız çok az. Ben sadece kendim de uzunum diye uzun olsun isterim eğer 150 olsaydım istemezdim
Çoğu 1.50 kiz 1.80 atıyor değil mi
Aynen öyle 😂
Ben 1.70 sevgilim de 1.75 falan Max benim için sıkıntı olmuyor boyu çünkü love;)
1.75 yine iyi ya, birde şöyle birsey var libudosu düşük kizlar kiss erkekle sevgili oluyor siz sevgilinizle hic cinsellik yaşamıyorsunuz eminim, cunku bunun için erkegin uzun olması gerek
Ne alaka şu an verdiğim cevabı okuyup 3 1 çekmeye mi çalışıcaksın
Ne alaka lan shshhshshsa onu nerden çıkardın demek istediğim kadinlar cinsellik yaşayacakları erkegin çekici olmasını ister değil mi , ve boy da çekicilik unsurudur büyük oranda, yani hicbir kiz kisa erkekle cinsellik yasamak istemez çünkü çekici gelmez ona , o anlamda dedim yani
Umarim anlamışsındır
Bro anladım da boya bu kadar takılmaya gerek yok ona bakarsan kızlar kası da çekici buluyor ama herkes kaslı biriyle seviş. iyor benim manita göbekli kepçe kulak bir şey ama maymuna yavrusu güzel gözükür hesabı bayılıyorum ona hshshshs
Valla bilmiyorum ya shhdhdhshs cunku ben tespitlerine gire konuşuyorum yani kendimce tespitlerim, yanin gerek sosyal medya ve gerek çevremdeki kizlardan sunu farkettim;seks yapmayı seven libdiosu yüksek kizlar erkegin dis gorunusune cok onem veriyor çünkü sonucta yakisikli boylu poslu erkekle sevismek daha cok hosuna gider bir kadının değil mi? bu yüzden daha seciciler erkek konusunda , amanl libidosu düşük love girl'ler genelde kalbi düzgün cirkin erkeklere bakiyor çünkü sevmiyor fazla cinsellik , dogru mu sence tespitim?
Kesinlikle yanlış 4-5 posta atıyoruz dış görünüşle kesinlikle alakası yok bana göre libidonun ona bakarsan insanlar ayağı falan da çekici buluyor, ten uyumu diye bir şey var bence ayrıca duygusal beraberlik her zaman daha tutkulu ve uzun olur hshshshs
Ahhaha tamam da bazı kadınların cidden ayakları çekici duruyor , tabi bokunu çıkartip yalamak sömürmek falan igrenc ama estetik olarak güzel ayağı olan kadınlar var , herneyse ne alaka ya he konuya döneyim ben twitter da görüyorum bunu özellikle ya kizlar hep güzel elli 1.90 güzel boyunlu erkek istiyor ya , bende de sanki birtek onlarla sevismek istiyorlarmış gibi bir algi oluşuyor umarim yanlıştır dediğim ve sen haklısındir brbdhdhsjssh, benim sevgilim olmadı çünkü 19 yasindayim o yüzden kalbim birazcik kırık
Ya kıyamam tinder indir ucundan kulağından koparırsin gacilari hshshs
Yok ilk defa cinsellik yaşayacağım kizin sıradan bir kiz olmasını istemiyorum , boyle güzel vakit geçirdiğim eğlendiğim bir kiz olmali kesinlikle umarım universite de bulurum
Bekleme hata yaparsın zaten bir süre sonra ilkler de unutuluyor bir önemi kalmıyor anı yaşa
Tamam da 1 yil bekleyeceğim demiyorum ki yeterince vakit kaybettim zaten, en geç 4 aya bir sevgilim olsun istiyorum ama zor gibi geliyor ya valla, tipim iyi kilolu değilim ama boyum 1.72 diye sanki olmayacakmış gibi hissediyorum
Off delirme özgüven her zaman her şeyden üstündür eğme başını aslan parçası savaş alın terinle bunu hak ettin
Djjdjdjsjs valla aha çevrendeki kizlar ne diyor boya onem veriyorlar mı, su siktiomin boyu uzun olsaydı şu sıkıntıları yasamazdim da iste şanssızlık iste ne diyeyim
Yav yeter da ne boy kompleksiniz varmis arkadas bi bitmediniz
Bu boy soruları neden türedi yine. 😂
Arkadaşım 165 ve sevgilisi var
155 olup 180 190 erkek isteyen kızların da kafasını s***
Sevgilsiinin güzel olmadığına eminim
Sen yakışıklı değilsen niye güzelini arıyon ki
Tipim iyi gayet, yaksij sayılırım , ortlama tipli olmasi da yeterli ayrıca
Nasil anladim ama shshdbbshs güzel kızlar kisa erkeklere bakmaz