soru başlıkta en dibi gördünüz mü hayal kırıklığı nasıl geçiyor sahiiii

soru başlıkta en dibi gördünüz mü hayal kırıklığı nasıl geçiyor sahiiii

dibin dibindeydim şu an dipteyim bikaç aya yükselecem dipten kurtulmanın en önemli bir kaç adımı 1-sağlık alkol sigara özellikle dip dönemlerde kullanılmamalı sebebi var ama çok uzun yazamam
2-kendine asla yalan söyleme kendinle yüzleş kendine karşı her zaman doğru ol
3-uğraş edin 4-her insanla görüşme irtibatı kes sana zarar veren özellikle
tabi bu saydıklarım dibin durumuna baglı değişir aşk acısından dip yaşıyorsan kurtulması 1 gün , ailevi maddi manevi sıkıntılardan dip yaşıyorsan biraz daha uzun sürer
herkesin derdi kendine büyük çok büyük ilişkilerim oldu darbe aldım beklemedim yerlerden maddi olarak bir dönem dibin dibinide gördüm diyordum allahım ben bunların altından nasıl kalkıcam yaşama sevinçim bitti yeri geldi ama biriyle tanıştım işyerinde adam eşini ve 2 evladını kaybetmiş kazada küçük kızı kucagında can vermiş en son hastaneye yetiştirirken eşi ve diger evladı oracıkta ölmüş ve eşinin bedeni çok kötü parçalanmış abi dedi o sevdigim kadını öyle gördüm ben yanında diger evladımı o can hayli ile kucuk kızımı kurtarmaya adadım son nefesimi ama oda kucagında öldü ben yaşıyorum ama onlar için onlara sözüm var eşim ve cocuklarım benş güçlü bilirdi güçlü duruyorum abi dedi sonra benim derdim var bunları yaşadım demeye utandım
Ben hayatım boyunca hep diplerde dolaştım sorun yok ben hep kaybettim hiç acısıyla uğraşmam sorun yok sevdiğim hiç kimse beni sevmedi sorun yok ben hep kullanıldım ama hiç bir zaman yılmadım hedefim daima en iyisini yapmaya gitmek o yüzden dipte olmak başarmanın en kolay yoludur çünkü her kaybı gördüm artık kazanma zamanı
en dibi geçen sene gördüm kanser olduğumda birazda olsa inancın varsa ruhunu bedenini allaha bırakıyorsun gerçek hayıda akışına bırakıyorsun sonuç mükemmel olmasada seni araftan çıkarıyor
Cevap
9Cevap
Artık en dibi gördüm cidden. Yaşamam dediğim neleri yaşadım. Herşeyni kaybetmişliği de yaşadım. Artık risk almaktan korkmuyorum. Eğer yaşamadaydım korkacaktım.
Herkes kendince bir dip yaşıyor, en dip kavramına gelince ne kadar iyiden güzellikten pay aldığına bağlı olan bir yanılsama.
Yalnızca şunu söyleyebilirim ki..
Ben hayatta mutluluğun enlerini yaşarken bir anda dibini gördüm...
herkesin dibi kendine dip bence ve gene herkesin zirvesi kendine zirve
o kadar çok dibi gördüm ki. hayatta kalabilmem bile mucize bu konuda uzmanım
şimdilik görmedim çok şükür görenlere de geçmiş olsun diyorum
Evet dibi gordum batmistim sigara param böyle yoktu
Yaş geçtikçe anlıyorsun
En dibi göremezsin, dipsiz kuyu bu
şu an o anı yaşıyorum
Henüz doğruluyorum kalkamadım
Hastalık hâli
Henüz kalkamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?