Açıkçası Mariana çukurunda batan bir gemi gibi hissettiğim zamanlar oldu. Gitgide karanlık dibe doğru iniyorsun ama sorun şu ki dip bir türlü gelmiyor. Daha ne kadar dibe ineceğim diye düşünüyorsun ama bir boşlukta gibi hissediyorsun.
Psikolojik olarak sıkıntılı olduğum zamanlarım oldu. İyi ki o zamanlar hayata veda etmemişim. Her geçen gün güzel şeyler çıkıyor karşıma. O zor günler elbet geçiyormuş. Güzel bir meşguliyet ve değerli insanlarla birlikte... 😊 🌸 Size de güzel bir yaşam dilerim. Sağlıcakla kalın, iyi günler efendim.
kalabalık bir ortamda kızlarla birlikte yaşıyorum ve çoğu şey yasak. lezbiyenliğe eğilimli bir kızla yakın arkadaşlık yapıyordum daha sonra adım lezbiyene çıktı sonrasında yaşıyor muyum ben bile anlamamıştım. ettiğim beddualar tuttu ama herkes hak ettiği erde.
Birkaç kez gördüm sağlam acılar darbeler yedim ama ben maydanoz gibiyim hayat beni kestikce ben yine bitiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet oldu, depresyona girdim bir defa bence. Çok umutsuzum ve intihar plânlarım vardı. Neyse ki o günleri atlattım, birisinin yardımıyla. Allah tüm iyi kalplileri korusun, melekler hep iyilerle olsun 🙏
Gördüm. Yaşayan bir ölü oldum bir zamanlar şimdi iyiyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir çok kez dibi gördüm kalktım. Maddi ve manevi şu an beklemedeyim. Büyük bir kalkış ile dibi bir saha görmemek adına herşeyi göze almayı planlıyorum.