Kayınvalidem sürekli misafiri geleceği zaman benden yardım istiyor gitmeyince laf yapıyor?

Elim lezzetlidir pasta börek çok güzel yaparım fakat kayınvalidem temizlik olsun benı çağırır ağır bişey yapacak olsun benı çağırır hep yardımcı olmaya çalıştım ama bukadarı fazla işten ayrıldım üniformalarımı teslim etmeye gideceğim dün gidicektim gidemedim bugunde bana mesaj atmış ablasının gelini dünürleri gelecekmiş pasta yapmak için beni çağırıyor gelemeyeceğimi söylediğimde arkamdan laf yağıcak ( ve ben henüz nişanlıyım) çok fazla samimi olmak istemiyorum ama herşeyde benı çağırması hoş olmuyor benımde kendime göre işlerim oluyor oturmaya gittiğimde sürekli mutfaktan bunları almaya gel çayı getir götür sıkılıyorum emrivaki işlerinden yardımcı olur musunuz ne demeliyim şimdi mesaj atıp durmuş süreklı?
bugun gidemem eşyalarımı üniformalarımı teslim edeceğim ama bu toplasan 1 saatlik iş oda farkında er ya da geç gitmemi bekliyor oraya napmalıyım?

Kayınvalidem sürekli misafiri geleceği zaman benden yardım istiyor gitmeyince laf yapıyor?