Kızlar, Karımdan kötü bir amacım olmadan para gizledim para yokmuş gibi davrandım benden ayrılmak istiyor Ne yapmalıyım?

Merhaba, Yeni evliyim. Eşimle onu çok severek evlendim. Onu İlk tanıdığımdaki o huzur hissini kimsede yaşamadım. Evlenemek istediğim kişi olduğunu biliyordum ve sonuçta üç ay içinde evlendik. Çalışıyordu işten çıkmasını istedim sebebiyse daha rahat bir iş bulsun isterse okusundu. (Henüz genç 21 yaşında aramızda yaş farkı var ben 27yim.) Evlenmeden önce nikahtan sonra beraber yaşamak için satın alacağımız bir ev bulduk. Hepsi onun kısmetiydi sanki evle çeşitli denk gelmeler sayesinde karşılaştık elimdeki birikmişler ile tam vaktinde evi alabildik ve tabiki kredi ile, %90i için kredi kullandık. Ortalamaya göre iyi sayılacak bir işim var ama hiç bir mal varlığım yoktu. Kazandığım paraları kripto ya da borsada değerendiriyordum. Kapora için para yatırdım. Nikah düğün ev alışveriş masrafları derken borsadaki birikimim sıfırlanmaya yakındı öyle yüksek meblağlar değiller ama buna rağmen yaptığımız harcamalar hızlıca arttı halbuki en uygun şeyleri bulup almıştık. Velhasıl kelam babama emekli maaşıdan kredi çektirdim düğün için altın aldık üç bilezik gücümüz buna yetti. Evlendikten sonra kredinin ödemelerinin devam ettiğini biliyordum yazında köyde bir düğün yaptık o kısmı babam halletti. Eşim çok hassas ve alıngan biri onu üzmek ve kırmak istemiyordum ve ailesi ile ilgili sorunları olduğu için anneme babama kredi ve borçlar konusunda destek olmak istediğimi söyleyemedim çünkü aynı zamanda bizim için arabada almak istiyordum. İlk bir kaç ay maaşımdan 1000 TL göndersem de kızar istemez diye devam etmedim fakat annem ve babama kış için şehir merkezinde ev tutmak istiyordum. O yüzden kriptodaki paramla borsaya girdim normalde uzun vade olarak dokunmayacaktim fakat kışı sıcak bir ortamda yorulmadan gecirsinler istedim bunu eşime diyemedim desem anlayışla karşılayabilirdi fakat bazen aşırı tepkiler verdiği için korkmuştum. Kendi kriterlerimi yıktım bunu onun gizlediğim paradan haberi olunca farkına vardım. Güven saygı sevgi ve sadakat ve dürüstlük bunlar değişmeyecegim şeyler fakat dürüst davranmadım ve bana olan güvenini yıktım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun yerinde olmak istemezdim onu aptal yerine koyduğumu düşünüyor haklıda. Empati yaptığımda yenik düşüyorum. Benden ayrılmak istiyor fakat işten çıktıgı için bir güvencesi yok. Anne evinede dönemiyor benim kimsem yok diyerek ağladı benim gidecek yerim yok diye düşünüyor. Ben onu bırakamıyorum şimdi ölsemde benden kurtulsa diyorum. Ne yapmalıyım nasıl güvenini geri kazanabilirim. Kendimi bir çöp gibi hissediyorum. Bir daha asla aynı dürüstlük yüzdesinde olamayacagım fakat güvenini kazanmam gerek beni terketmesini nasıl engellerim?

Kızlar, Karımdan kötü bir amacım olmadan para gizledim para yokmuş gibi davrandım benden ayrılmak istiyor Ne yapmalıyım?