Arkadaşlar instagramdan bir kişi 3 senedir aralıklarla benimle iletişim kurmaya çalışıyor. Flört etmek tanımak istiyor ama benim başımdan daha önce böyle bir deneyim geçti ve o kişi tarafından uzun süre bekletildim sonra bir bahaneyle uzaklaşıp evlendi başkasıyla. Bende kimseye buradan şans vermiyorum yüzyüze tanışmayı düşünüyorum. Ya da bir yerde karşılaşılır o şekilde bir ekleme olur vs gibi. Birde bu kişiyi fiziksel olarak beğenmedim o da avr uzaklık , güvensizlikte var. Ama ısrarcı sen git yakışıklı bul. Karizmatikle evlen. Kalbi güzel olanlara bakma diye trip atmaya başladı. Adam ona şans vermiyorum diye sinirleniyor. Zaten beğenmiyorsun şöyle böyle. Kimseye internet üzerinden şans vermiyorum o olaydan sonra.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Reelda olsa internette olsa kimseye güvenme. Bana da sürekli aylar sonra istek atıp duran biri var eziklik başka bişe değil 😂 Bütün evde kalan adamları biz mi alcaz yallah yallah djsjsj
Bence şana verme başına bela etme engeli bas
Bene güvenemiyorum belki iyi kalpli biri ama tanışma ortamı güven vermiyor zaten başımdan kötü bir olay geçti.
Olayı anlatmak istersen dinlerim
beğeni de yok gerek görmüyorum. Çok beğenmiş öyle söylüyor ama benim bir beğenim yok foto atıyordu önceden beğenmemiştim 3 sene sonra fikrim değişmedi ki.
Olay bu adam ısrarcı birde yüz vermiyorum diye darılıyor.
İşte kurtul bu adamdan peki sence ciddi mi sana vuruldu yoksa takıntı mı
Bilmem vuruldu mu? takıntı mı? 3 senedir aralıklarla geliyor sonra ben istemediğimi söylüyorum gidiyor beni engelle diyor engelliyorum 4-5 ay sonra mesaj atıyor fake hesaptan beni hatırladın mı? Merak ediyormuş. Etrafınızda tanıyın diyorum ya da başkasıyla tanışın diyorum. Yok diyor seni tatlı buldum ben çok hoşuma gittin vs.
E sence değişi kadar güzelmisin yoksa işin içinde başka bir şey mi var
Yani güzellik görecelidir. Size göre farklıdır belki ben güzel olduğumu düşünüyorum. Hani başka bir amacı olsa cinsellik gibi başkaları var herhalde onlara yazar ama ben de dile getiriyorum net şekilde ilgilenmediğimi sanki ilgilenmediğim için daha çok takmış gibi. Hani elde etmeye çalışıyor vs
Çok sebebi olabilir çok
ne gibi cinsel durumdan başka kötü ne olabilir ki dolandırıcı vs mi
Cinsellik için düşünmesi için dikkat çekici resmin olur ondan etkilenir boyun fiziğin güzel olur ondan etkilenir
Bayağ Etkilenmiş öyle söylüyor kendi. O sebeple uğraşıyormuş. Bir de herhalde fırsat vermiyorum diye herhalde ekstra bir cezbediyor herhalde.
Boyun kg kaç mesela
Yani normal 50 kg 164 niye soruyorsun ki.
yani kişiye göre değişir etkilenme durumu. İstek atınca ne olacak foto paylaşmıyorum kş
Neden reelde tanıştıkların çok mu güvenilir
Hayır belli olmuyor ama başımdan kötü bir olay geçti zamanında aynı bu şekilde ısrar eden bir kişiye şans verdim uzun süre görüştük ama ne geldi ne gitti. Sonra bahaneler uydurdu bir iletişim kesti gidip eski sevgilisiyle evlendi. Yani belli olmuyor riskli bir de uzak mesafede aynı şehirde de değilim eksra güvensizlik.
İster olsun ister sanal insanları yüzeysel değil en azından güvenecek kadar tanımak gerekiyor
Evet işte birine güvendim ısrar edip durdu , şöyle yapacğaım böyle geleceğim lütfen tanı tanıdım bir de beğenmiştim ama fiyasko çok üzüldüm ağladım sonra şimdi izin vermiyorum çoğu mesaj atan kişiye
kaç yaşındasın merak ettim
25
kim gız
buradan değil instagramdan biri 3 senedir şaşırtan da o aralıklarla geliyor yokluyor gidiyor. Bayağ da böyle ısrarcı ve gitmiyor sonra trip atıyor bana. Git yakışıklı bul bana bakma zaten. falan diyor
canım
s. alakmış
canım yanlışlıkla olduı
benden etkilenmeni çok isterdim konuşmanı isterdim falan diyor. Bende niye öylesine mesajlaşayım bu umut vermek bir de herkese aynı şekilde davranıyorum instagram üzerinden. Yalnız ona akrşı değilim. Yani beğensem bile güven duymam zor yaşadığım olaydan sonra
s. iktir et