Kız 26 yaşında evlenmiş boşanmış çocuğu var tekrar evlenmek istiyor bir kaç talip çıktı aynı çocuğu olanlar ama hanımefendi başkasının çocuğuna bakmak istemiyor ve ayrıca daha önce hiç evlenmemiş bir erkek istiyor bu kıza ne denmeli
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu şey değil mi ya günümüz çocuklu erkek algısı, bunu kadında da erkekte de tasvip etmiyor haklı bulmuyorum.
Kendisi başkasının çocuğuna bakmak istemyor ama elin adamı onun çocuğuna bakmak zorunda sanki :D :D
Valla ben çocuklu biriyle evlenirim. Bu gayet normal bir şey. Kabul de etmen lazım çocuğu onu göze alıyorsan. Evli değilim ama evlenip boşanmış olsam, bir de çocuğum olsa onu kabul etmeyen kadınla asla evlenmem
İnsanlar kendilerine enayi aramasınlar yok öyle bir düzen. Karadul ya.
Kimse evlenmemeli zaten, evlenip boşanmış olabilir kadın erkek farketmez ama senin çocuğunun önceliği ve farkı ne ki adam çocuğunu bıraksın seninkine baksın böyle bir dünya olamaz ya. Muhtemelen kadın da anasına bıraksın çocuğu istiyor ondan böyle yapıyor.
Baba zaten üvey anneye güvenecek durumda ise ya da anne üvey babaya güvenecek durumda ise öz olanlara güvenmiyor ki bırakmıyor dur diye de düşünmek gerek.
Bunlar hep kondomsuz sevişmeden. Kondom düşmanları😂😂 sevgilerle esen kalın
Bilinçlisi kullandı azaldı bunlar günden güne çoğalıyor yapacak bir şey yok.
Biz de kondom sevmiyoruz da bilinçli sevişiyoruz kardeşim😂
Bilinç her şeyin ilacı materyalin önemi yok o sadece bir araç😂
Konu nereden nereye geldi mk :D
Konu zaten çocuktu çok uzaklaşmadık😂😂
Yavaş yavaş rahatlamaya başlıyor konu, soru anlamını yitirmesin konuyu burada kapatalım. Başka mecrada konuşmak isterseniz başımla beraber😎 iyi günler bilinçli kadın😂
Çocuk yapım aşamasına geçelim mi :D
Hanımefendiyle öyle bir niyetimiz olmadı. Sevgilerler
Konu da şakalar da tadında kalsın diyelim iyi günler arkadaşlar 🌼
Heeeyyy nereye kayboldunuz bıcırıklar :D
Uzdıkça muhabbet başka yerlere kayıyor. Evheni_şerr sonuçta bir kadın rahatsız etmemek lazım. Bende konu kayınca rahattsız oluyorum
Haklı çok haklı.
S. ktirip gitsin. Balkonuda mutfağa katak mı de sen ona
Kendisi başkasının çocuğuna bakmak istemyor ama elin adamı onun çocuğuna bakmak zorunda sanki :D :D
Kız koca değil 'sağlayıcı' arıyor bence uzak durulmalı.
Herkesin kendi tercihi ne isterse ister bize ne
Bu seni hiç alakadar etmez ki. Istediği gibi biri bulur ya da bulamaz bu da seni ilgilendirmez ki
Enayi arıyor ne denecek, bi kendi akıllı ag.
İşte enayi arıyor kendine :D
Taliplerim çok aslında bekarda var diyor seçiciymiş :D
ya s... gitsin kim seni çocuğunla kabul edecek bir de boşanmışsın adam kimbilir seni niye boşamış ne risk alacak millet senle? cinsellik desen onu da istemez çocuk falan yapmış. ev işine bile laf yapar bu.
Aynen kral
Ketçap mayonez de olsun mu abla de
Kendine enayi arıyor çoçuğuna ve ona bakacak birini bencil işte bencil insandan uzak dur hep ben ben ben memnun edemezsin asla
Zaten o anca benimle hayal kurar kafasında 😂😂
canım denir
Kasmer 😃
Anlamadım
Kasarlasmis demek
Aynen bide kısmeti varmış yani talipleri çokmuşda seni çocuğunla isteyen varsa kabul etsene
Bulur ama zor biraz
Kendisi başkasının çocuğuna bakmak istemyor ama elin adamı onun çocuğuna bakmak zorunda sanki 😃 😃
Kendi mantığına uyan birisini arıyor anlaşılan. şöyle bir gerçek var iki tarafında çocuğu olursa ileride problem olabilir. Haklı yanları var doğrusu.
O başkasının çocuğuna bakmak istemem diyor ya elin adamı sanki onun çocuğuna bakmak zorunda
Kabul eden bakar bu iş böyle
Bende kabul etmedim çocuğunun suçu yokda benimde ona bakmak gibi zorunluluğum yok
Herksin kendi kararı
Sıkıntı