Aslında benimki soru değil sadece içimi dökmek istiyorum belki yorumlarınızla birazda olsa acım azalır 😔?

Birine aşık oldum, kızı seviyorum onun için 7 sayfa şiir bile yazdım, aylarca onu izledim her gün onu bekliyordum günde en fazla 1 kere görebiliyorum oda en fazla 5 dk sonra kızda bana ısındı onunda adım attını gördüm sonra istihare namazı kıldım iyi mi kötü mü diye siyah gördüm rüyamda, bende inanmak istemedim, yine yoldan devam ettim sonra bir baktım birisi bana onun nasıl biri olduğunu anlatı erkeklerle çok konuşuyor, hatta birine çıplak fotoğraf bile atmış görmedim ama dediler inanmadığım biri dedi yani yalan söylemesi imkansız, hayatımda iki kez aşk oldum ilkinde 7 yıl uğraştım ama bir türlü beni sevmedi o başka ülkede ben başka ülkede, ikincisinde evimiz sadece 5 dk yakinkan o benden hoşlandı bende ondan hoşlandım, ben ona hiç açılmadım oda bana, ama biliyorum benden hoşlanıyordu sonra bu haberi duyunca kızdan uzak durmak zorunda kaldım...

Şiirle sonu yapayım

Bir nefes kadar yakın ama bir dünya kadarda uzağız birbirimizden, sana kavuşmak hem çok kolay hemde imkansız, sanki suyla ateş arasında kalmış gibi hiç bir şey yapamıyorum ateşe gitsem yanarım senin dertlerinle suya gitsem boğulurum sensiz yutkunarak... 😪

Buraya kadar okuduysan çok sağolun bi tek dertten anlıyan sensin

Aslında benimki soru değil sadece içimi dökmek istiyorum belki yorumlarınızla birazda olsa acım azalır 😔?