Birine aşık oldum, kızı seviyorum onun için 7 sayfa şiir bile yazdım, aylarca onu izledim her gün onu bekliyordum günde en fazla 1 kere görebiliyorum oda en fazla 5 dk sonra kızda bana ısındı onunda adım attını gördüm sonra istihare namazı kıldım iyi mi kötü mü diye siyah gördüm rüyamda, bende inanmak istemedim, yine yoldan devam ettim sonra bir baktım birisi bana onun nasıl biri olduğunu anlatı erkeklerle çok konuşuyor, hatta birine çıplak fotoğraf bile atmış görmedim ama dediler inanmadığım biri dedi yani yalan söylemesi imkansız, hayatımda iki kez aşk oldum ilkinde 7 yıl uğraştım ama bir türlü beni sevmedi o başka ülkede ben başka ülkede, ikincisinde evimiz sadece 5 dk yakinkan o benden hoşlandı bende ondan hoşlandım, ben ona hiç açılmadım oda bana, ama biliyorum benden hoşlanıyordu sonra bu haberi duyunca kızdan uzak durmak zorunda kaldım...
Şiirle sonu yapayım
Bir nefes kadar yakın ama bir dünya kadarda uzağız birbirimizden, sana kavuşmak hem çok kolay hemde imkansız, sanki suyla ateş arasında kalmış gibi hiç bir şey yapamıyorum ateşe gitsem yanarım senin dertlerinle suya gitsem boğulurum sensiz yutkunarak... 😪
Buraya kadar okuduysan çok sağolun bi tek dertten anlıyan sensin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beyaz skandalım şarkısını dinle söyleyen kişi aklıma gelmedi
Nerden bilmiyosun çıplak foto attığını günahını alma
Inan bende buns inanmak istiyorum ama küçük kardeşim bana dedi, o kız evimizin yanındaki biriyle sevgili olmuş ona resimler atmış, çıplak resim kardeşim dediğine göre, kardeşim onu fotoğrafta görmüş, o çalıştığım yere gelince bile çok dar elbiselere giyiyor, her hatı görünüyor insana inanmak istemesede bunları görünce istemesede inanıyor
Dar elbise ve fotograf atmak pek bağlantı kuramadım küçük kardeşin her dedigime inanma
Peki onunla iletişim koyup ondan mı dinliyeyim?
Bence hafif hafif konuş sonra arkadaş olmayı dene bence tam onun samimi olduğu yerde onun ne çeşit öldüğünü çözersin gozlemlerian ya da bunu sana yansıtır
Tamam sağol denerim
Sen biraz takıntı yapıyor olabilir misin?
Takıntı olsa anlarım, ban hergün birinin gözüme baktığını benimle iletişim kurmak istediğini görüyorum bir hata iki üç tane, istesem onlarla birlikte olurum, kızı her gördüğümde mideme kramplar giriyor elim ayağım titriyor, okadar kendimi hazırlıyorum espiri hazırlıyorum gelince belki iki üç espiri yaparım güler, gelince herşeyi unutuyorum, hergün kendime alıştırma yapıyorum gelince ondan instagram isticem ama gelince bir harf bile söyliyemiyorum benden yanlış anlamasın diye, benden uzaklaşmasın diye, son zamanlarda biraz cesaret topladım bazı şeyler yaptım tam her şey güzel giderken her şey yiniden koptu.
Takıntıdan kastım ilkinde 7 yıl uğraştım demendi, bu normal değil bence. Senin için üzüldüm, umarım karşına duygularınızın karşılıklı olduğu ve sağlıklı bir ilişki kurabileceğiniz biri çıkar.
Takıntı mi değil mi bilmiyorum ama tek bildiğim, o başkasına aşık olunca onunla messeg yollamayı kesince her yerim titriyerek ağlıyordum gece 3 te 2 hafta boyunca çok ağladım geceleri, hasta bile oldum ama şimdi iyi ki olmadım diyorum
Bence bu pek normal değil, kendi sağlığın için profesyonel destek alabilirsin çünkü bu hayatın boyunca sana sıkıntı yaratabilir.
Normal, insanların bazıları aşk acısından ölüyor, benimkide aşk acısıydi ama napalım gitti işte
Bilmiyorum belki de ben fazla duygusuzumdur
Acil bence
Benim kardeşim onu çıplak resimle görmüşse bizim sokaktakiler onu çıplak resimler görmüş se ben nasıl ona açılıyım? Ben sokakta onunla dolaşmaya gidersem onlar görmicek mi onu?, ya da ben annemlere gidince kardeşim onu görür, ben sevdiğimin vücudunu kimse görmesini istemiyorum, ben ona açılsamda onun çıplak resmi erkeklerde dolanıyor peki onu ne yapıcam?
Okumamisim dikkatli yanlis yorum yaptim kusura bakmayin hakliisiniz bosverin acilmayin
😔Önemli değil