Sevgilime bu konuda imada bulunayim mi? Ve bitireyim mi ilişkiyi?

Sevgilimin bir kız çocuğu var. Sevgilim boşanmış, benden baya büyük onu söyleyim önce. Benim ilk ilişkim. 1 senedir beraberiz ama 5-10 yıl gibi dolu geçti.

Zaten başından beri bitmesi gerektiğini biliyorum mantıken, ama duygular... Olaya gelirsek:

Sene boyu sürekli beraberdik, kızı annesiyle olduğu için görüşmediler birkaç kez saatlik görüştü sadece. Beraber tatile gittiler geçen hafta ve o geldiği gün ben ailemin yanına 2 aylığına geleceğimi yani 2 ay görüşemeyecegimizi bildiği halde kızıyla tatile gitti. Ben ona ben gittikten sonra gidin dememe rağmen... Şimdi ben ailemin yanındayım ilk başlarda çok ciddi küstüm ayrılma seviyesindeydim ama mesajları hareketleri vs ikna etti. Son gün otogara giderken vs de. şu an sürekli özledim hemen gel, erken gel bence felan diyip duruyor. Sizce ben senin için oradayken sen beni koca şehirde yalnız bırakıp tatile gittim şimdi gel diyorsun gibisinden laf sokayım sonra tartışma büyüyüp ayrılayim mi yoksa akışa bırakayım bu durumu sorun etmiyormud gibi davranayim vakti gelince mi bitireyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Beraber dediğim eski eşiyle felan degil. Sevgilim, ablası ve ailesi, kızı
Sevgilime bu konuda imada bulunayim mi? Ve bitireyim mi ilişkiyi?