Sevgilimin bir kız çocuğu var. Sevgilim boşanmış, benden baya büyük onu söyleyim önce. Benim ilk ilişkim. 1 senedir beraberiz ama 5-10 yıl gibi dolu geçti.
Zaten başından beri bitmesi gerektiğini biliyorum mantıken, ama duygular... Olaya gelirsek:
Sene boyu sürekli beraberdik, kızı annesiyle olduğu için görüşmediler birkaç kez saatlik görüştü sadece. Beraber tatile gittiler geçen hafta ve o geldiği gün ben ailemin yanına 2 aylığına geleceğimi yani 2 ay görüşemeyecegimizi bildiği halde kızıyla tatile gitti. Ben ona ben gittikten sonra gidin dememe rağmen... Şimdi ben ailemin yanındayım ilk başlarda çok ciddi küstüm ayrılma seviyesindeydim ama mesajları hareketleri vs ikna etti. Son gün otogara giderken vs de. şu an sürekli özledim hemen gel, erken gel bence felan diyip duruyor. Sizce ben senin için oradayken sen beni koca şehirde yalnız bırakıp tatile gittim şimdi gel diyorsun gibisinden laf sokayım sonra tartışma büyüyüp ayrılayim mi yoksa akışa bırakayım bu durumu sorun etmiyormud gibi davranayim vakti gelince mi bitireyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen onun için yabancı bir şehirde kalıyosun o ise iki gün duramayıp çıkıp gidiyo ayrıl gitsin şimdiden böyleyse
İşi yokken varsın
Ya zaten ben 1 senedir okul için o şehirdeydim ama dersim bitmesine rağmen onun için oradaydım. 2-3 ay önce gelsem bile gelirdim yani. Ama o bir hafta bekleyemedi tatile çıkmak için...
Ayrıl gitsin yaşıtın gezip tozacağın birini bul bu yarın elinde kalır hasta bakıcı olursun
Ahahah aynen zaten gelecek düşünemiyorum bunla ayrılacağım da nasıl ve ne zaman bitireceğimi kestiremiyorum
Kanka olay belli adam keyfi için seni umırsamadı çıktı gitti daha ne gibi bir şey bekliyosun
Bak üstüne kalır sonra demedi deme bir ömür ilaç taşırsın yaşlı başlı adama pdnfwğfk
bence büyütmelisin, senin onun hayatındaki yeri neresi tam olarak
Böylelerini nereden buluyorsunuz ya sizler ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz. 😄
Kesinlikle bitir bahenelere sığında ve dürüst ol ne kaybedeceksin yalancı olmaktan iyidir
Kızını senden ön planda tutması çok normal bitirmiyi aklına koymuşsun neden adamın zamanından çalıp bencilce davranıyosun bitir ve yoluna git
Hayır bana ilişkimiz başladıktan sonra evlenip boşandığıni ve çocuğu olduğunu söylediği gün konuştuk bunları. O senin çocuğun ben karışamam ama eğer böyle bir sıkıntı olacaksa arada kalacaksa vs ben hiç istemiyorum, böyle bir sorumluluk alacak ne yaşta ne olgunlukta değilim ve bu hayat tecrübesi bana çok fazla anlayışlı olamam bazı noktalarda gibisinden. Mesela annesiyle görüşmen illaki gerekecek objektif bakınca normal ama benim için değil veya benimle görüşeceğin bir vakitte kızım geldi gorusmeyeli diyeceksen vs vs yani bunları aramızda konuşmuştuk. Öyle çok çok bağlı değil zaten mesajlasirlar arada kızıyla bir de yazın 1-2 hafta görüşüyorlar o kadar. Bayramda belki bir iki saat bir de
Demek istediğim şu eğer aklında bitirmek varsa uzatman her açıdan mantıksız seviyosan git bu konuyu dile getir devam edin
çok seviyorum gerçekten, zaten bu şeyleri görme<den gelme sebebbim bile bu. ama bitmesi de gerekiyor. ailemin yanındayken onunla çok konuşamıyorum da kend kafamı yiyip bitiriyorum, uygun bir vakitte konuşacağım içimden geldiği şekilde sonu büyük ihtimalle ara vermeye veya ayrılmaya gidecek
Çok yaş farkı varsa bitir sen hiç evlilik yaşamadın o yaşadı sorun olur sana
Akışına bırak
Sen ne zaman kullanıldığını farkedeceksin?