Uzun süreli sevgilimden ayrıldım ve kısa süre sonra bunu ailemle paylaştım böyle bir şey yapmak niyetimde yoktu ama aniden oldu?

Sevgili dostlar çok yakın tarihte uzun ilişkim bitti. Çok güzel günler yaşadığım insanla bazen çalkantılı günler yaşasakta tölere edebiliyorduk. Fakat bir tartışma sonrası artık her şey tamamen bitti. Önce olmadığını çok yorulduğunu söyledi ve ayrılmak istediğini belirtti bende çözüm yolları aradım ama olmadı daha sonra kararına saygı duyarak hayatından çıktım. O duygusal boşluk anında ailem ayrılığı öğrendi ve geri dönülemeyecek olup olmadığını sordular hiç bir şeyin netliği olmayan kafamda olmayacağını belirttim ve kısa süre ailem numarasını silmiş. Biz birbirimizin numarasını silmedik ama. Sadece kendi ailem içinde değil diğer aile büyüklerimde öğrendiğim kadarıyla numarasını silmiş. Bu durum beni rahatsız etti sebebi iki kişi arasında sorun ve ayrılık olabilir ama sorun yaşamadıkları birinin numarasını sildiler. Haliyle bu durumda onun kafasında başka imajlar yaratacaktır. Aileme ve aile büyüklerine de bir şey diyemiyorum sonuçta benim hayatımda olan birisi benim aracaşoğım ile aralarında duruyordu ama benden ayrılınca belki hayatlarında olmasını istememiş olabilirler. Gün olur bir gün bana dönmek ister ya da eskisi gibi olmak isterse bunu sorun eder mi? Yüz kızartıcı veya büyük sebepten dolayı ilişkimiz bitmemişti çünkü. Ailem ve çevremin bu tepkisi beni istemiyorlarmış bak ayrılınca hemen sildi diyebilir bende olsam derdim belki bilmiyorum. Daha önce başından böyle bir olay geçmiş olan var mı acaba? ya da bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uzun süreli sevgilimden ayrıldım ve kısa süre sonra bunu ailemle paylaştım böyle bir şey yapmak niyetimde yoktu ama aniden oldu?