Sevgilisi oldugu halde, ilişkisi olmadığını ve sevgilisi olmadığını söylemekteki amaç nedir?

#DeliMavi
31 Temmuz 2022
Sevgilisi oldugu halde, ilişkisi olmadığını ve sevgilisi olmadığını söylemekteki amaç nedir?

#DeliMavi
31 Temmuz 2022
Selamlar,
Bunu genelde erkekler daha sık yapar. Çünkü gelecek talipleri ve akacak suyu kesmek istemezler. Her zaman bir tane yedekte tutmak isterler. Tabi ki bu konuda genelleme yapmak oldukça yanlış ama kabul edelim erkekler biraz daha önde. Yani yarın öbür zaten ayrılırız diye yola çıkan tipler bunlar maalesef.
Aldatmaya meyillidir ondan. İlişkisini olduğu halde saklayanın, aklı ve beyni pavyondur. Biri kalkmadan diğeri oturur. Bu tiplerden uzak durmak gerekiyor.
Sevdim beyni pavyonda bu çok iyi yaa🤣👍
Öyle abla 😄 sevgilisine veya sevgisine sahip çıkmayan kimseyi sevmem
Haklisin
Ablam yargı dağıtmış 😄
Biraz🤣
Ergec yalanı ortaya çıkar zaten saklasın
İlişkisini saklayan insanın, başka planları vardır. Hayatındaki insanın yerini başka biri gelince, ona verecektir. Artık ilişkisi varmış/evliymiş vs aslında pek farketmiyor, boşuna saklamak için çabaladığının farkına varınca artık saklamayacaktır. Aldatmaya meyillidir.
Cevap
53Cevap
Kadınsa altında bir şey aramaya gerek yok da erkekse sıkıntı..
Demekki sakladığı bir sürü ilişkisi daha var.
Başka kırdığı fındık vardır
Güvenmediği ya da utandığı için olabilir
Ben bu zaman kadar hep sevgilerimi sakladım.
Kimse bilmedi ama kesinlikle ve kesinlikle bunu başka birini bulmak için yapmadım.
Öyle olması gerekiyordu öyle oldu.
Ama eğer bir gün hayatımın kadınını bulursam o zaman bırakın içime atmayı saklamami dünyaya haykırmaktan çekinmem.
Kimsede tesadüfen öğrenmez.
Aşık olmaktan , sevmekten , sevdiğinin elini tutmaktan , öpmekten daha güzel bir şey var mı bu hayatta.
Birçok Nedeni Var En Basiti Nazar Değmesin Diye Saklıyordur 😄
Aldatma Meyilli Olduğu İçin Olabilir
Arkadaşlarından Çekindiği İçin Olabilir
Ailesinden Çekindiği İçi Olabilir
Çevreye Anlatırsa İlişkinin Kısa Süreceğine İnanabilir
Ama Maalesef genelde Kötü Nedenlerden Yani Kimse Bilmesin Yedekte Tutayım Dediği İçindir...
Ben kendim kabul ettikten sonra gizlemem gizleyenle de ilişki yürümüyor. Demekki benden başka yanında tuttuğu biri ya da birileri var ki saklamak istiyor diye düşündürtür.
Seninle aynı fikirdeyim.
Aklın yolu bir 🙂 , düşünüyorum hangi sebep sevdiğinin tüm dünyaya bağırma isteğini bastırır hiç bir şey uyduramıyorum
amaç henüz emin değildir
ancak onunla olmakta keyiflidir bunu kaybetmek istemiyordur
İlişkiye nazar değmesin diye veya sevgilisini paylaşmayı sevmediği için saklıyordur 😃
Aileden saklıyorsa aile her şeye karışan bir tiptir veya tutucu da olabilir.
Arkadaşlardan saklıyorsa ya arkadaşına güven duymuyor demektir ya da yeni adayları kaçırmak istemiyor olabilir. Erkekler konu ise bence ikincisi olağan.
Genelde saygıdeğer hanımefendiler hep daha kaslı daha uzun boylu ve daha zengin olanı aradıkları için mevcut ilişkilerini saklayabiliyorlar... Böylece daha iyisini bulunca eskiyi terkedip yenisine hiç açıklama yapmıyorlar...
Vardır bir şeytanlık fikri öylelerinin.. Pek hayırlı değil.. Yakmalı öylelerini..
Bunu her zaman kötü algılamamak lazım. Ben mesela nazara inanırım ve herkese anlatmam. Aslında anlatılmamasını da beklerim. Bir şeyler yoluna girer sonra konuşulur.
Şimdi aileden saklamak gayet normal bişey bence çünkü emin değildir , belkide yeni başlamıştır ya da çekiniyordur falan ama arkadaş ortamindan saklanmamalı ben suphelenirim yoksa
Erkekleri bilmem de kızlarda genelde aile tutumu sebebiyle saklanır
Yani ben öyle yapmistim hshsgsgdhd
Genelde onlarin eli hep kapida olur zaten en ufak seyde gitmek icin. O yuzdende soylememeye ozen gösterirler
Pek hayıra alamet bir şey değil bu. Kafası karışık olduğunun, her an değişik şeyler yapacağının işareti bu.
Ya nazar değmesin diye düşünüyordur ya da utanıyordur. bir diğeri de zaten başka bir sevgilisi olduğu için açıklayamıyordur.
Amaç karşıdakini kandırmak yani nasıl desin. Benim bir ilişkim var ama senle de olur çoğu kadın bunu kabul etmez. Kabul eden de belli dir yani 😏
O birine yeterince güven vermemiştir ve bile bile hatalar yapmıştır buda yeter
çarka açık daha kalın yani cüzdani bakınıyordur .
Bunun bende anlamış değilim. Ancak güç güven veren bir durum değil.
Kişiye has bir şey olduğu için. Özel hayat.
Neden özel hayatımı millet bilsinki ben onlara selam vermeye bile tenezzül etmiyorken. hiçbir şey bilmesinler hakkımda iyi veya kötü hiçbir bilgileri olmasın. Nazar değmesin büyü yapılmasın. Dost, düşman nereden nasıl vuracağını dolduracağını bilemesin.
Hayatta 3 şeyi saklı tutacaksın
Aşk hayatını
Gelirini
Bir sonraki hamleni
İşte o zaman kimse kardeşim luğu yapamaz.
Kısmetini kapatmamak , yeni adaylarlada ilgilenmek için.
Saklamam. Gizli yaşarım. Çevreye göstermem. Diğer türlü ilişki kısa sürüyor.
İlişkilerinden tam emin olmadıkları için saklarlar.
Sadakat sorunu vardir, o ilişkiyi ilişki olarak degil yedek Bank olarak görüyordur
Kısmeti kapansın istemiyordur, başka birini bulana kadar seninle idare ediyor
Ya çevresinden veya ailesinden çekiniyor ya da başka niyetleri vardır
Olan yedekler kaçmasın, yeni kismetler kapanmasin..
Yediği haltlar meydana çıkmasın diye elbette. Vardır 3-5 yedeği piyasası düşsün istemez
Bu hep kadın tarafından olur, çünkü rahat olamadığını söyler.
Ben söylemek istemiyorum kimse bilmesin ne gerek var özel olarak kalsın bana 😐
250 gr lık beynini sadece bacak arasındaki ete odaklara saklarlar
Aynen illa bir neden saklıyor hep sordum bu soruyu kendime
Sevmiyordur. Sadık değildir. Kafasında başka biri vardır.
Her zaman yedekte birileri olmalı, hangi salk karşındakine tam güvenini teslim eder, özellikle bu zamanda.
ne yani şimdi kalkıp karıma sevgilimden mi bahsedeyim?
Depodaki yedekler için gevşek tipler Allah uzak tutsun böylelerindenn.
Yedekleri vardır
Yeni sevgililer yapmak tabikide başka ne amacı olucak ki
Kız saklıyosa ailesel problemler yüzündendir erkek saklıyorsa mutlaka altında yatan sebep öğrenilmeli yoksa sizden utandıgı anlamına kadar gelebilir
Hemen kötü şeyler düşünmeye gerek yok. Belki de kendi içinde cesaret topluyordur çevresine daha emin şekilde açıklamak için.
Doyumsuzlugun sadakatsizlige sadakatsizlik te ortada bir sevgili bırakmamıştır oyüzden takılma fazla baksın dalgasına
Bu soruyu öylesine sorduğunuzu varsayıp cevap yazmıyorum size yakıştıramadım 🙂
Neden bana yakışmadı? Sonuçta fenomenim ve genel olarak aşk ilişkileri hakkında ve fenomen olduğum konularda sorular soruyorum. Bana yakışmayan tarafı nedir anlamadım. ?
Başkasına kapı hep açık olsun die başka bı açıklama yok
Yedeğe başkalarını almak için
Kısmetini kapamak istemiyordur :)
Çevresi yüzünden veya sevdiği biri vardır
Yeni ilişkiler arayışı
İkisi arasında tercih yapabilmek için sanırım
Maksat tezgah kapanmasın.
Daha rahat takilabilmek icin
Daha güzel olan taraf gizler genelde 😃
Tek bir kişiye bağlı kalamıyorlar
çapkınlık yapacagı için olabilir.
Ailesi muhafazakar olanlar yapıyor bunu.
Diğer manita öğrenmesin diye.
Bilmem, daha önce böyle bir şey yspmadım.
Altından illa ki bir şeyler çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?