Ciao aşkolar
Eğlenceli olucak diye düşünüyorum ancak bu kişisel alanımı olumsuz etkiler mi emin değilim.

#Androm #sevgili
Ciao aşkolar
Eğlenceli olucak diye düşünüyorum ancak bu kişisel alanımı olumsuz etkiler mi emin değilim.

#Androm #sevgili
Yani bence o sevgiliye bağlı ya. Mesela benim bi tane vardı tam aynı evde yaşamıyorduk ama uzun süre geçiriyorduk. O gayet başka odada ben başka odada takılırdım. Asla birbirinizi sıkıp boğmazdık. Ama başka birlikte yaşadığım olanda offf. Gerçi o birlikte yaşamazken de öyleydi. Yani hep dip dibe mıçmıç. Ta abartmıyorum tuvalet banyomda bile taciz ediyordu. Çok berbat. Yani müzik bile dinleyip telefonda konuşamıyordum. Her saniye laf atıp rahatsız ediyordu. Bunu defalarca kes uyarıyordum ama kafası inatla basmıyordu. Çok boğucu bir davranış. Yani hayatımın aşkı bile olsa bence o huyda birine katlanmam.
Böyle normal arkadaşım da vardı mesela. O da öyle her saniye sohbet etmek ister. Başka odaya gitsem taciz eder. Her şeyi zorla birlikte yapmaya çalışırdı. Ona da katlanamadım. Yanş öyle insanlar berbat bence. Allah sabır versin çevrelerine. Yani tuvalette bile huzur vermeyen bi tür.
Alışırsınız birbirinize daha iyi olur <3
<3 <3 <3
Yeteri kadar bir samimiyet söz konusu ise ve taraflar birbirini gerçekten iyi tanıyorsa hiç bir sorun teşkil etmez. Çünkü birbirlerinden saklayacak ya da gizleyecek özel bir alana ihtiyaç duyulmaz. Alevli bir aşkın sonucu sağlam temelleri olan sevgi bağı kuvvetliyse ileride evleneceğin kişi ile bir nevi prova yapmış olursun. Fayda görüyorum.
Karşındaki kişiyi iyi analiz et, iyi tanı. Olası cins hareketlerine katlanıp katlanamayacağını sorgula. Zaman zaman kasıtlı olarak canını sık ve nasıl tepkiler verdiğini gör. İyi tanıdıktan sonra kararını ver.
Cevap
21Cevap
Etkiler bence tabii ki çünkü aileyle aynı evde yaşamak onlardan hiçbir zaman böyle bağımsız kalamıyorsun gibi düşün sevgili ilede aynı olur
Kesinlikle eğlenceli olur, kişisel alanı tabi ki etkileyebilir ama bir süre sonra alışma olur ve ayrıca bence daha mutlu olunur
İlk başta masal gibi gelir sonra çoraplar bir tarafa atılır külotlar başka yere. Banyo bacak kılı dolar bir de bakarsın ki cehennem simülasyonuna düşmüşsün
İllaki etkiler ortak alanlar yaratmak gerekebilir. Bencil davranılırsa aynı evde yaşamak eziyete dönüşebilir:)
Etkilememesi için baştan konuşup anlaşın. Aynı evde yaşıyorsunuz diye 24 saatinizi birlikte geçirmek zorunda değilsiniz.
Çok sıkıntı olmaz bence. Zaten başlarda pek bir şey yapmak istemezsiniz. Ana gündem hep seks oluyor. Yavaş yavaş normale dönersiniz
Kendimden bilerek söylüyorum etkilemiyor hatta daha mutlu oluyorsun
Asla hiçte bile biz her hafta sonu birlikte kaldığımız için gayet memnunuz iyiyiz
Etkileyeceğini düşünen hazır değildir zaten. Kırsın dizini otursun kendi başına evinde
Evlenenlerin kişisel alana ihtiyaç duymadığını mı düşünüyorsun?
Kesinlikle Etkiler Etkilemeyeceğini Düşünenler Bu Fikirden Vazgeçmeli
Herkesin kendisiyle kalmak istediği anlar olabilir kitap okumak ister müzik dinlemek ister karşılıklı saygı olduktan sonrası kendiliğinden hal olur diye düşünüyorum bu aralar çok düşünüyorum
Herhalde hemde 100 derece
Eylenceside bir zamana kadar
Hayır etkilemez sevdiğin güvnedin kişiyse bence gayet güzel olur
bence çıktığın kişiye bağlı
Yalnız evin içinde insanlar çok değişir.
kisisel alanın neresi ya da nereler :)
Etkiler
Etkiler tabi
Etkilerr
He etkiler he
Hayır
etkiler
İllaki etkiler
Sana kalmış
Etkiler
Göreceli
Etkiler