Arkadaşlar ben onlara hep çok samimi davrandım erkek arkadasm askerdeyken 6 ay hep aradim sordum yalniz hissetmesinler diye hiç bir saygisizligim olmadı tatlı dil güler yüz anneler gununde kendi annemede kayinvalideme kahve makinesi aldim fakat ben erkek arkadasima benim hakkimda kayinvalidemn yinede bazen olumsuz iğneler yaptgni düşünüyorum en küçük şeyden yaptığım kötü bisey olmamasina rağmen erkek arkadasimda konusulanlardan etkilenip sürekli benim bagzi seylerimi bana şikayet ediyor şunu şöyle bunu böyle yapıyorsun diye benim napmam gerek ben aile olacağım insanlarin hakkimda böyle olumsuzluklar dusunmesine uzuldum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Direk sil annesinin ağzına bakan insandan ne bekliyorsun çok üzülürsün
Kuzum o kadar uzuldumki küçük şeylerden hakkimda konuşulmasınami yanayım yoksa erkek arkadasmn dolduruşa gelmesinemj
Hakkimda konuşulan şeyde ne biliyormusun
Nedir
Ben hep onlara samimiyetle yaklaştım kendi ailemden ayırt etmeden ilk başta onları yeni tanıdığım zaman benj sevdinizmi diye falan sormustum
Erkek srkadasmda bana diyoki selen sen annen baban beni seviyomu diye yazmana ne gerek var ya da işte bana ilgisizsin diyorsun bazen diyo böyle nereye kadar
Ben ailesiyle aynı evde yasamiyorum tabikid ebazen biseyelr için guzelce konuşup yanlış anladilarss ailesi diye dusundugumden onlara nadir yazacagm
Biz kadınlar hep doğruyu hissederiz hiçkimse sevdiğinden vazgeçsin istemem ama annesinin ailesinin ağzına bakıp dolduraşa gelen çiftlerin çoğunun ayrıldığına defalarca şahit oldum
Ve bu kötü bir şey değil inan o kadar samimi güler yuzluydumkionlara hakkimda olumszkonusmalarna uzuldm
Bu yüzden ne kadar sevsekte bazrn durmamz gerekiyor
Ne yapsam bilemedim gerçekten sözüme 7 gün kala ben bunları yaşıyorum Şu an
Tabiki insan üzülür en ufacık birşeye ve bunu içindrn atamazsın her yüzlerine baktığında bunu hatırlaman çok üzücü empati yaparak konuşuyorum
Kendi annen bu duruma ne diyor annelerimiz hrp doğruyı hissederler
Bak gerçekten hakkmdakonusulvak yanls davranslarm vardır konsuurlar ama en ufak seydende konusmaz cpcuguna bahsetmezsn öyle deglmi
Yeri geldimi onla rbeni fark etmeden üzecek yeri geldimi ben bunlar gormezden helnmelydi
Kuzum çok güzel konuşuyorsun yazip yardimci olmaya calstgn için çok teşekkür ederm
Benim annem diuor yanlış anlayacak ya da konusmalarini gerektirevek hiç bir durum yokki diye
En son biz bir şey yaşadık bunlar ondan sonra bunu yapmaya başladı yaşanılan şeyi sana hemen ozetleyeym
Rica ederim ne demek hiçbir hemcinsimin üzülmesine dayanamıyorum ya da haksızlığa uğramasına oda kadın oda aynı duruma maruz kalsa ne yapsrdı aceba
Tabiki dinliyorum
Sözüme 7 gün kalmış benim ortada yüzüğüm bile yoktu kimse annemi ya da beni arayıp şunu şöyle yapalım diye konusmsdilar çok bpyle zamanlarda hevesli olmaları gerekirken bak tekrar diyorum birbirimizi çok seviyo ve iyiydik ona rağmen bi dusunceszlk vardi
Nişan zamanı herkes kavga ediyor ilişkide biz 3 gün az az kavga ettik diye erkek arkadasm iliskiyi bitirmek istedi yorulduğunu soyledi kardeşime sözü düşüneceğini söyledi ben o kadar uzuldumki ağladım gün boyunca gece boyunca odamdaydm anneme hiç bisey yanstmadm
4 yıllık ilski bu annem erkek arkadasmn sözü dusunucem dedgni duyup benim agladigimi gorunce hani demiski böyle ciddi durumlarda aileler bi konuşsun gidip kayinvalidemi arams örnekler verms bak bu zamanda insanlar surdan şuraya geliyo sevdiği kız için ben ismail ve selende aşkı görüyorum çok tatlilardj düğün tarihi hersey belli oldu ilgisizlikten çıkıyor hu kavgalar ismail işi çok yoğun onada hak veriyorum dems ama 1 gün en azından heleblr seleni gormeye gibi gibi güzel dille konusmus
Gerçekten böyle insanları anlamıyorum kalpleri içleri kötü aslında 2 gün sonra başkssı grlse ağızlarına sıçar gık diyrmrzler ama saygı sevgi gösterip baş üstünde tuyunca ayrı oynuyorlar
Ben bunu öğrendim sabah anneme ne konuştuğunu sordum ve anlattgnda hiç yabls anlaşılcak bir şey gormedm ki normal bir zamanda kavga etsek annem asla gidip aramaz annesini
Annen çok doğru bir hareket yapmış onun annesi aramalıydıki selen bak bu böyle tamam kusura bakma diye senin annen fazla bile yapmış
O günün akşamı kayın validem surat aşmış annemn bagzi soylediklerni erkek arkadasma soylems ignelems belliki biseyler olumsuz erkek arkadasmda bana diyoki annenin şu şu söylediği fazla ben keyfimdenmi gelemiyorum seni görmeye ya da işte insanlar nişanlısı gomryee geliyo ordan burdan demiş
burada kıyaslama var yanlsi falan dedi bana erkek arkadasm
Kuzum bende hemcinslermn üzülmesine dayanamıyorum ben kaç gundr bu konu ahhknda yorum alacak birini bulmaya calisiyodum:(
Kayinvalidemn annemn dediği hiç bir şeyi yanlış anlammasi gerekiyordu sence güzelim var mı burada alınacağı bisey
Ha birde erkek arkadasm dediki işte bir sorun oldumu aramzda halledelm aileler girmesin işin içine ya bende dedimki kuzum söze kaç gün kalms ayriliyosun 4 yıllık iliski bazı nadir durumlsrda tabjki aileler konuşacak yanlsmi düşünüyorum ya
Bence sen bunları dene gerçekten evlenip bir ömür çekeceğine büyük sınavdan geçir eğer gerçekten bitirmek istiyorlarsa bu işi erkek arkadaşınla konuş tamam bitirelim 4 yılımızı çöpe atıp bundan sonraki hayatımız pişmanlıklarla geçsin de senin bu fikrine tamam mı diyecek yoksa selen saçmalama diyip gönlümümü alacak
Hayır doğru düşünüyorsun kesinlikle vr olması gereken bu ama seni bununla tehdit ediyorsa zaten annesinin ağzına bakıyordur kesinlikle
Ben bitirelim bile dedim bu olayın ertesi günü erkek arkadasim sadece saçmalama 4 yıl var ayrilinilrmi çözüp halletmemz gerek dedi
O zaman soğuk yap araya mesafe koy gerçekten de önrmsediğini gösterme biraz sürtsün burnu bunu söylüyorsa bunun içindr çabalar düzrlt ete
Kuzum pazartesi günü mesela söz elbisesi ve yüzük bakmaya geleceklerms annesi babası erkek arkadasm benide alıp bana bugün söyledi erkek arkadasm gece 2 de
Hani ne bileyim annesi durduk yere bi mesafe koydu galiba gidip bi annemi aramaya tenezuul etmiyo seçkin hanım söz için gelecegz diye
Bunlar çok yanlış tavırlar gerçekten saygısızlık ki eminim annenin eline su dökrmez böyle kadınlar nasıl varlsr ya anlamıyorum
O kadar bi boşluğa dustumki kuzum durduk yere onemsemiyorum kayın babam ve kayinvalidem tarafından ben aile olacağım insanlarla böyle olmayı hiç hayal etmedm hemde böyle savma basit şeylerle ve ben 22 yasindayim illaki fark etmeden bir şeyler yapacağım onlarda yeri geldi kizdiracaklar içten içe beni
Ama hiç bir seyde samimiyet bozulmamali aile gibi olunmalydi gidip oğluna öyle konusmamalydi:(
Biz oğluna neler diyosa 2 gundur kavga ediyoruz o kadar saçma şeylerden oğlu benim biseylerimi şikayet edip duruyo bana oylesn böylesin yapma diye
Ben anlıyorum erkek arkadasim birilerinin konusmasiyla bana bu düşüncelere girdigini kadınlar bunu anlar :(
Eğer şikayetleniyor ve büyütüyorsa daha iyisi varsa gitsin bulsun seni üzmeye hakkı yok krndini asla ezdirme 1 kere ezmelerine izin verirsen hep ezerler kendilerini bir şey sanarlar
Ben tavrımı koydum kuzum erkek arkasima dedim birilerinin lafıyla bana böyle davranma kim olursa olsun sen 24 yaşındasın kendin dusuneblcek yaştasın dedim
Evet anlıyorum emin ol kimse hak etmez bunu bu onun ayıbı sen eşi olacaksın bundan sonraki hayatı sen olacaksın sana değer cerip herkesi susturmalı
Evet doğru söylemişsin baikasının aklıyla hareket edecekse evlenmesin yarın bir gün bir şey olsa annensine babasınamı koşacak
Diyorum ya sözüm için alışverişe gidecekmis pazartesi günü benim erkek arkadasm gece 2 de laf arasında bu arada bz pazartesi gelicez diyor sanki ailesi zorla geliyormuş istemiyolarmis gibi ben beni ya da annemi aramalarni ya da yazmalarani beklerdm bunun icin
Kendimi çok degersz fazlalikms gibi hissettiriyorlar
🥺🥺
Çok haklısın aramaları lazım dı mecburi yapıyor gibi gözükmeleri çok saçma eğer bugünde anneni ya da seni aramazlarsa bir daha düşün derim çünkü tek sen değil aileler evleniyor bu ciddi bir konu
Seni böyle hissettirmelerine boyun eğme asla
küstünmü sen bana
konuışmak istemediğini söylesen yeterliydi neden engelledin ki