Iliski Sorunsaliii napicam beennn?

Bilmiyorum normalde burada yazilanlari okurdum ama sanirim bu sefer benim danismam gereken bir konu var. Erkek arkadasimla 1.5 yildir birlikteyiz. Baslarda her sey cok guzeldi. Daha dogrusu sanirim baslarda kotu taraflarina kormusum. Her problemimizde gidip bunu yakin arkadaslarina ve ailesine anlatiyor ve ustelik bunu beni kotuleyerek yapiyor. Aile yapimiz da cok zit aslinda. Cok acik giyinmememe ragmen gobegi acik giysem dahi ailesi laf soyluyor. Herhangi bir ortama sokacagim zaman surekli uyariyorum konusmalarina dikkat et diye. Is arkadaslarimla bile ilk defa tanismasina ragmen sanki yillardir tanisiyormus gibi davraniyor. Ayni bakicisi gibiyim surekli duzelsin ogrensin diye ugrasiyorum ama nafile. Ona karsi eskisi gibi hissetmiyorum yaptigi seyler cok sacma geliyor. Surekli duzelicem diyerek 5 6 aydir beni oyaliyor. Her bitirme konusmasi yaptigimda aglayarak duzelecegini ve beni cok sevdigini soyluyor. Ne yapacagimi gercekten bilmiyorum. Ona uzuluyorum ve belki bu sefer duzelir diyerek devam ediyorum ama olmuyor. Ama bitirsem sanki bir daha beni boyle sevecek biri karsima cikmayacakmis gibi geliyor. Off napmaliyim cok cikmazdayim 😒
Iliski Sorunsaliii napicam beennn?