Iliskiyi gozden gecirmek?

Erkek arkadasim benden once instagram uzerinden begendigi her kiza istek atmis. Bir arkadasimin fotografini begenmis, bir arkadasima istek atmis, tanidigim iki kizin da birkac fotografini begenmis. Hal boyle olunca benimle iliskideyken yapmamis olsa ve yeni onaylandigi icin profiline dusen kiz takipcileri aninda cikarsa bile ben bu durumdan cok rahatsiz oldum. Defalarca tartistik. O kadar cok kiz takip etmis ki 1. ayi dolduruyoruz hala dusuyor profile. Sebebini sordugumda, kimi ile tanismak kimi ile de kisa sureli seyler yasamak amaciyla istek attigini soyledi. 32 yasinda bir adam bu. Dun iliskiyi gozden gecirmemiz gerektigini soyledim. Hesabi silecegini, bunun bir cozum olup olamayacagini sormustu onay beklemisti fakat kendi istegiyle silmesi gerektigini, mantikli dusunuldugunde cozum olacagi bariz acik oldugunu soyledim, cunku gercekten isteseydi coktan silerdi. Bunun uzerine oturup dusunmem gerektigi, bu seyler aklima gelip iliskiyi etkiler mi etkilemez mi karar verecegimi kararlastirdik. Fakat karar veremiyorum. Ne yapmaliyim?

Iliskiyi gozden gecirmek?