Sevgili, konuştuğunuz, arkadaş veya dost vb gibi de düşünebilirsiniz.

Sevgili, konuştuğunuz, arkadaş veya dost vb gibi de düşünebilirsiniz.

Yalana dolana gelemem, erkek dediğin net olacak. Sadakatsizliğe yeltendiğini hissettiğim an misliyle karşılığı verir, uzaklaşırım. Son olarak saygısızlığa tahammülüm yok, bir erkeğe küfrü hele de sevdiği kadına karşı hakaret, küfür gibi cümlelerle gelişini hiç yakıştıramam.
Her konuşmada haklı çıkmaya çalışması, daha önce konuşulup çözülmüş sorunları yeniden gündeme getirmesi, yaptığı yardımları sürekli hatırlatması, her ortamda sıkı takipçi olması, ilişkinin gerekli sorumluluklarını almaması gibi sebepler benim soğuma sebeplerimdir
Umursamaz tavırları, ilgisizliği ve yersiz öfkelenip bana çıkışması beni üzmesi ve bunların tekrar etmesi benim ondan uzaklaşmama yeterli olur. Sevsemde istemem.
Kesinlikle abla.
İçtiniz mi kahveleri?
Yok abla ben tatildeyim. Dönünce bakalım Gökhan müsait olursa görüşme yapcaz
Benim yerimede iç mutlaka, ama şöyle hayatistanbul'un yerine içiyorum diye 🤣🤣
Zaten sana haber veririz abla 😄 o sana gıcıklık yapar kesinlikle
Tamam işte sende benim yerime yap olmaz mi yaaa?
Hallederiz 😄 Gökhan lal olur
🤣🤣🤣🤣 şimdiden çok thanks yaaa😇👍🥳🍭🍬🎊
Gökhan'ın ilk işi sana ulaşmak olacaktır abla
Sa mam gıcıklık olsun diye tepki bile vermez o level 3 der🤣
Ya da bir sorunun altına gelir bana gıcıklık yaoar gider 🤣🤣
Ben onu dolduruşa getireyim 😄 level 9 olsun
Yok o kadar yapma birden iletişiminin zaten soru altında görüşler içinde kalır.🤣🤣🤣
Çağır abla istersen 😄
Yok dinlensin biraz o zamana kadar🤣🤣
Haha tamamdır 😄
Sevgilim ise birileri ile yakın bir samimiyet içinde görürsem direkt olarak soğurum. Onun bana özel olmasını isterim. Eğer onda benim bir özelliğimin olmadığını hissedersem bazı şeyler çabuk biter.
Cevap
34Cevap
Önemsenmediğimi hissetmek beni soğutuyor. Benim her halinde yanında olduğum bu eş, dost her kimse , aynının yarısını bile göstermiyorsa uzaklaşırım.
Aşırı derecede bencil olursa belli bir yerden sonra sıkılırım.
Ataerkil bir beyne sahipse anında uzaklaşırım.
İlgisiz davranması
bir seyleri ben soylemeden yapmamasi, dusunmemesi. hicbir hatasini kabul etmeyip surekli beni suclamasi (en nefret ettigim) kirilgan biriyimdir ve buna ragmen her seyi kirici bi sekilde soyleyip dobraligin arkasina saklanmasi, kendine yapsam kusecegi seyi bana yapmasi ve bunu soyledigimde itici sacmalikta savunmalar yapmasi beni cok uzaklastiriyor birinden
Bi ic çektim inanki.
Beni sevdiğimden ölüm uzaklaştırdı sanirim bilemiyorum ki. Oyle koca koca laflar etmeye gerek yok sevdigimden uzaklasmam gereken. Bi durum sadece canimi yakardı icimi acitirdi.
Sevgi cok baska bisey bi kez seversen menfaatsiz saf sevgiyse bu uzak kalmak ölüm gibi gelir
Bir sebebi olmasına bile gerek yok, sebepsizce bile uzaklaşabiliyorum. Ama onun yapacağı bir hatayı söyleyecek olursam, yalan söylemek diyebilirim.
Yanımda böyle çok rahatsa ama aşırı rahat. Bir de hareketlerine dikkat etmiyorsa, atıyorum yanımda osursa, burnunu falan kurcalasa anında bitiririm ilişkiyi. O tarz şeyler bana aşşşşşşırı iğrenç geliyor, anında soğurum.
İlla şu diyemem ama en ufak hareket , bir bakış , bir kelime bile çabuk soğumama yeter. Çünkü ben arkadaşlarımla da , sevdiğim , seveceğim insanlara da iltimas gösteririm bunu hiçe saydıkları an geri dönüşü olmayacak şekilde biter.
Anlamıyorsa Şener Şen gibi topukları çeke çeke kaçarım reis
Benden uzaklaşması beni ondan uzaklaştırır. İlgisizliği, sevgisizliği bir hayli canımı yakar ve ister istemez uzak dururum. Durmak zorundayım çünkü biliyorum ki şimdi bırakmasam geçecek olan her dakika canım daha çok yanacak.
Saygısızlığı, düşüncesizliği, kabalığı, anlayışsızlığı, ilgisizliği, dürüst olmayışı, bencilliği vs beni kendinden uzaklaştırması için yeterli bir sebep olur.
Samimi olması lazım iki yüzlü davrandığı kanısına vardığım an uzaklaşırım, vicdanlı ve merhametli olması lazım sadece bana karşı değil bide saygılı olmalı..
Aptal saptal elestiriler, direkt sogurum, hele o mimikler yok mu her bir mimik kaslarini cimbizla yuzlerinden ayirasim geliyor ama yapmiyorum😊
Beni çok iyi tanıyıp bildiği halde hoşlanmayacağım davranışlarda bulunup sözler kullanması beni gözden çıkardığı anlamına gelir ve uzaklaşırım
şu an yok ama olduğunda sevgimi sınamaya çalışması veya kime olursa olsun kötülük yapmaya çalışması.
babam her zaman sizi değersiz hissettiren kişilerden uzaklaşın der, değer görmüyosam soğumaya başlıyorum bi de egolu insanlar<<<<<
Anlayışsız olması, saygısız , olması en çokta bana karşı kötü kelimeler kullanması kabaca
Aşırı ısrarcı olması beni bıktırır nefret ettirir çünkü laf anlatmak imkansız öyle birine
Önemsenmediğim kale alınmadığım ilişkiden soğurdum
Ilgisizlik
Monotonluk
Yalan
Cimrilik
Tembellik
Yalan söylemesi konusurken galeye almayisi falan filan herseyden soguyabilirim sebeb yokken bile
Bencil, kendini beğenmiş, empati kuramayan kişi olursa direkt uzaklaşırım.
birilerine kötü ya da kaba davranıyorsa bu beni uzaklaştırır ve egoluysa
3 şey çok net çizgim
1- aileme saygısızlık yapması
2- cinsellik konusunu konuşmaya çalışması
3- Aldatması
Yalanı senden birseylerini saklaması bana inanıp güvenmemeyi ihaneti.
Merhametsiz erkekten
Edepsiz kadından
Bencil insandan kaçacaksın
Güvensizlik ve verdiğim değerin aynısını görememe
Güven kaybetti diyelim. En azından ben öyleyimdir. Güven vermeyenlerin bende yeri yoktur. NOKTA
Gerçekten seviyorsam hiçbir şey uzaklaştırmaz.
Güvensizlik ve yalan ( küçük yalanlar hariç herkes yalan söyler)
Ben yanında değilken başka kızla flörtleşmesi
Yalan söyleyip küfür hakaret etmesi yeterli bir sebep
Dengesiz tavırlar. Bir varmış bir yokmuş gibi davranışları.
İhtiyacın oldugunda yanında olmayan bi süre sonra gereksiz oluyor.
anlayışsız, samimiyetsiz ve menfaatçi olması
biri beni değersiz hissettirdiğinde direkt soğuyorum. yakın bir arkadaşın mesela başka biriyle günlerce eglendikten sonra gelip buluşalım diyince de aynısı oluyor. bir kez değersiz hissettim mi ben zor toparlıyorum
Saygısızlık eşitsizlik bencillik hadsizlik bu minvalde şeyler
Soruyu geç ya :d
Unutamıyorum şu sahneyi.. Ahh Poyrazcım..
Fotodaki sahne
Ben hala çok seviyorum..
saygısızlık, bencillik, umursamazlık
Değişmesi vakit ayırmaması tek konunun cinsel olmasını istemesi gibi
Yalan cinsel açıdan tatmin edememesi yaşam enerjisi düşük olması
İlgisiz davranması, kısıtlaması, saçmalaması, güven verememesi
Güvensizlik sevgisizlik verdiğim değeri görmemek net soğutur
Alaycı konuşma direkt uzaklaştırır.
Tabiki güven kırılması nett
Seversem sadece ihanet gibi büyük şeylerde uzaklaşırım
Pskojime göre değişiyor 😂
😂😂
değersiz hissettirmesi beni çoook fazla soğutur.
Egoluluk, bencillik ve yalan.
İlgisizliği ihaneti ise ilestisimi kesmemi saglar
ihanet yalan sahtelik sanrım
Kaba ve düşüncesiz konuşmaları
Kıskançlık kısıtlama ağır abi havaları
siyasi gorusu bana zitsa
Yalan, fazla kendine övme, sinsilik ihanet vs vs
Samimi olmayisi falan
Saygısızlık yalan ve ilgisiz davranması
sadakatsizlik - saygısızlık
Sevilmediğimi görmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?