Kuzenimin bakışları sanki farklı gibi bana karşı ilgisi var gibi normaldede görüşüyoruz ama şu son zamnlarda farklı gibi bir şeyde demiyor çevremizdede yakıştıranlar var ama anlamadım ya da bana öyle geliyor belki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hmm hiç bi araya geliyomusunuz temasta bulunuyormu?
Bi araya geliyoruz tabiki ama temas yok arada bakışlarını yakalıyorum.
Özellikle bakmaması gereken yerlere bakiyormu pekii
Hayır ya
Hm senin gònlün var mı seviyormusun?
Normalde öyle bir şey aklıma bile getirmiyordum ama son zamnlarda bir şey oldu ve neden olmasın ki diyorum ama böyke düşündüğüm içinde utanıyorum sonuçta kuzenim ama duygular değişebilir kuzende olsak dinen haram değil ki ama ona böyle bi konuyu açamam
Ama evleeden yapmayın aile arasi diye gizli şeyler olur genellikle kendini frenle bu durumda
Abes karşılaşır mı bu durum akraba evliliği
Ya akraba icinde bi sıkınti olmazsa pek bişey olmaz
Yani orasıda doğru
Tek merak ettigim icin soruyom kuzenin nasıl biri bilmem ama belki seni yakin gordügü için hoslantı duymuş olabilir onun yanında ne gibi şeyler giyiyorsun?
Tesettürlüyüm zaten iyi biri kötü alışkanlıkları yok öyke kızlarla pek muhatap olmuyor doğallığa çok önem veriyor bende doğal biriyim
Ohaa uyuma bak eger kafanız da uyuyorsa ailenizlede sakin bi zamnda konusmayı deneyin bence olur niye olmasin
Gaza geliyorum şuan😂 ama karşı taraftan hamle gelmediği sürece ben bir şey diyemem
Hsbwbw yasin ksç
24
Hmm onunda öyle galiaba yaşi
O benden küçük
O kaç yasinda
22
Hmm işler biraz kızıstı ama niye olmasın eger yaş farkinı takmazsanız olur bence benim yengem amcamdan 2 yaş büyük mesela
Benim açımdan sorun olmaz diyr düşünüyorum artık ama zaten sandığım gibi bi hissi yok galiba ne arıyor ne soruyor akşamları gezmeye gidiyoruz ama
Altına kay sende sevgilin var mı hoslandigın biri var mı die sor
Zaten sordum kimse yok diyor benim sordu biliyordu zaten ayrıldık demiştim ona neden ayrıldınız aldatma durumu yok falan dedi
Hoşlandigın biri var mı desene o kesin bnce
Yok der ben biliyorum
Denemekten zarar gelmez ama ya var derse?
Aynen sorucam sırası çıkınca var desede hemen açılacak birisi değil o ben tanıyorum biz yakınlar bir araya getirir ancak
Valla bilmiyorum eger utangaç cekingen ise birazcık el atman lazım bu işe
Acaba bi şarkıla anlatsam ama hangi şarkı genellikşe müzik dinliyoruz beraberken
Hislerini paylaş benimle ilgili bi şarki olmalı bence
Paylaşamam ki
Hayır onun paylaşmasina ikna etmemiz için şarkı açacaksın
Hoşlanıyor gibi mi bakıyor daha farklı mı
Hoşlanıyor gibi
Konu aç sor sevdiğin hoşlandığın birisi var mı diye eli ayağı karışırsa hoşlanıyodur
Yok hoşlandığı hatta butün telefonunu mesaj yerleri gösterdi hayatında kimse yok
Telefonda bir şey olmayabilir içinde kalbinde birisi var mı onu sor
Yokmuş 3 seneden beri sordum
O zmana üsteleme kuzenin sonuçta böyle şeyler yanlış
Böyle şeyler yanlış derken
Yani kuzen kardeş gibidir
Doğru haklısın bende böyle düşüyorum bu durumda olduğum içinde utanıyorum nasıl oldu anlamadım ama neden olmasın ki diyorum böyle bir şey dile de getirilemez
Ailen nasıl karşılar böyle birşeyi
Ailemden bizi yakıştıranlar var olmasını isteyenler de karşı çıkmazlar ama ben garip hissederim
Garip hissedersen o senin bileceğin iş
Ortada zaten öyle bi durum yok karşo taraftan adım gelmediği sürece ben bi şey yapmam konuda kapanır
O zaman kafanı bulandırma sadece bekle
Ya onda bi adım gelirse o zman ne yapıcam
O zaman oturup düşünür konuşursunuz
Aynen teşekkür ederim.
Rica ederim
Seni becermek istiyor.
Artık akrabaya da güven yok desene