Bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini nasıl anlarım?

İsmi x olsun bu şahısın. X ile 2 aydır tanışıyoruz ama bu kısa süreçte baya samimi olduk arkadaşız ama yani. son 1aydır ayrı şehirlere gitmek zorunda kaldığımızdan wpden devam ediyoruz konuşmaya. ilk tanıştığımız zamanlar sürekli benle ilgileniyor güldürmeye çalışıyordu böyle beni güldürmeye çalışıyordu hem hoşlanıyor gibiydi hem de arkadaşça takılıyor gibi ama ben ona sürekli kardeşim ayağı yapiodum ama sürekli o zaman lar suanki kadar çok sevmiyordum yani o zaman hoslanmiyordum arkadasim olarak görüyordum şu an hoşlanmaya başladım gibi birde x iltifat almayı seven bir cocuk bende sürekli ona iltifat ederdim ama nedenini çözemedim o bana asla iltifat etmezdi asla bir kere zorla etmişti utana sıkıla :) neyse sonradan wp ye geçtiğimiz zaman o da bana sürekli olum, kral , aga, çocuk falan hitap etmeye başladı hemde ekstra arkadasca takilmaya başladı ama bir konusmamizda bana senin yanında kendimi rahat hissediyorum falan filan yazmaya başladı ve bana cok değer verdiğini falan da yazıyordu arada yani ben anlamıyorum hem bazen benden hoşlanıyor diyorum bazen de hayır arkadaşı olarak görüyor diyorum nasıl anlarım bunu? Birde ilk zamnlar benden hoşlanıyordu da sanki sonradan ben hiç yüz vermeyince arkadaşlığa döndürmüs olabilirmi? Hoşlanan erkekler nasıl davranır nasıl mesaj atar? Lütfen yardımcı olun
Bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini nasıl anlarım?