Sizce beni hâlâ seviyor mu bu mesajı niye atti?

Benden önce hep günü birlik yaşamış biri ben zorla biraz değiştirdim ama aslında degistirememisim o beni diğerlerinden ayrı tutup ciddi ilişki yaşasa da aslında yine gözü dışarıdaymis birebir aldattığını yakalamadim olmadı geçmişini kaldiramadim yaşadığım yerdeki on kızdan dokuzuyla geçmişi olması midemi bulandirdi ve bitti o bana hep sevdiğini söylerdi öyleydi de ama diyorum ya hep günü birlik yaşadığı için benimle bittiği gibi piyasaya döndü işine yaradı ayrılık özlediği hayatı yaşıyor şimdi ayrıldıktan bir iki ay sonra hikayelerimi açtı karşılık vermeyince bıraktı sonra tiktok profilimi görüntülemeye başladı ama onu bekledigimi bilmesin diye yakın bir erkek arkadaşımla el fotoğrafı çekip paylaştim aynı gün sinir olduğum ne kadar kız varsa aynı gün içinde takip etti gördükten iki gün sonra da gece 4 de mesaj atti istediğin oldu mu aradığını buldun mu diye bende evet oldu çöp karistirmaya devam et deyip her yerden engelledim sizce beni hâlâ umursuyor mu günü birlik özlediği hayatı yaşamaya devam etse de bir şekilde diğerlerinden ayrı tutuyor mu hâlâ
Sizce beni hâlâ seviyor mu bu mesajı niye atti?