Sizce beni hala seviyor mu? beni arayarak ne yapmaya çalıştı?

benim sanaldan tanıştığım biri vardı. Yaklaşık 7-8 sene olmuştur. Sanaldan da olsa yaklaşık 4-5 sene sevgiliydik. Ama ikimizde imkansız aşk olduğunu biliyorduk.
imkanlar farklı olsaydı evlenebilirdik. Neyse uzun lafın kısası bunun hayatına biri girince engel olmamak adına ben uzak durmaya karar verdim ve neticesinde evlendi... hatta birde çocuğu oldu. Evlendiği 2. ci senesinde bana bir kereliğine hiç unutamıyorum instadan mesaj atmıştı. . sabah sersemiyle tam olarak algılayamamıştım. Kapatıp terkradan okumak istediğim de bir baktım ki mesajı silinmişti. Ben ona evlendi evleneli hiç bir zaman kontağı geçmedim, yazmadım bir şekilde. Ama onu hiç unutamadım maalesef. Benim hayatıma da kimsede girmedi ki unutayım. Neyse şu zaman olmuş iyi midir, mutlu mudur çok merak etmişsimdir hep, arada bir kapalı hesabına takıntılı bir insan gibi takip ederim, profiline bakarım. Tüm cesaretimi toplayarak ben kalktım canım gibi bunun hiç kontağım olmadığım samimi arkadaşına mesaj attım sırf onun iyi olduğunu, mutlu olup olmadığını öğrenmem için. Sağ olsun beni geri çevirmedi. tabi çok şaşırdı ama bana anlayış göstererek iyi ve mutlu olduğunu yazdı. ve inanın ki bunu duyduğuma sevinmiştim. Arkadaşına tek bir ricam olduğunu dile getirmiştim oda ona yazdığımı öğrenmesin diye. çünkü huzursuz olmasını istemedim. 2 hafta sonra beni WPden eski sevgilim aramaz mı? bunu hiç ama hiç beklemedim vede amacım da bu değildi gerçekten. baktım beni aradı. tabi çıkamadım. sonra mesaj attı. işte "selam arkadaşımdan mesajını aldım beni merak etmişsin diye aradım. ya görmedin ya da müsait değildin diye yazı yazmış. ardından "kusura bakmazsan eğer dışarıdaydım diye aramıştım seni ama şimdi seni engelleyecegim. olurda ben vede sen müsait olunca tekrar arayacağım seni" yazdı. ve son olarak "o vakte kadar ne yaz nede ara. vede, arkadaşım dahil olmak üzere, seni aradığımı kimse bilmesin lütfen" yazarak engelledi beni. Siz olsanız tekrar aradığında ne yapardınız? Telefona çıkar mıydınız mesela?
Sizce beni hala seviyor mu? beni arayarak ne yapmaya çalıştı?