Sizce Türkiye'den bir Rocky çıkar mı ?

Arkadaşlar öncelikle fikirlerinizi almak istiyorum.Ben 8 yaşından beri sürekli spor yapın 19 yaşında bir kafes dövüşçüsüyüm.Türkiye'de yasak olduğu için 13 yaşında gizli yer altında yapıyordum o zaman İstanbul şampiyonu oldum ondan önce futbol,basketbol,teakwondo yaptım.Boyum 1,78 kilyom 75 karın kasım dışında bütün kaslar çelik gibi.Ben şimdi boksa başlayacağım.Bir günde en fazla 1555 şınav çektim 10 çarpı 155 setten şınav rekorum 72 ve 1000 kulaç tek seferde durmadan atabiliyorum aralıksız tabi çok hızlı şekilde değil normal tempoda.Gözüm kapalı tek ayak ters 50 kez ip atlayabiliyorum.Bunlardan önemlisi gözlerimden çıkan alev ülkeme şampiyonluk getirmek istiyor ilerde.Lütfen gerçekten zamanında bayılana kadar çalışıp spor yapanlar cevap versin.Çok zor arkadaşlar ama benim birde mahkeme kararıyla raporum var küçük yaşta 5.inci sınıfta kavga etmiştim benden bir yaş küçük benden uzun bir çocuğun karnına hafif vurmuştum göz bebekleri içine girip dili içine kaçmıştı ondan beri kimseye vurmuyorum 3 sene elimi öyle ergenler gibi duvara değil osmanlı tokadı gibi mermere vurdum amcamdan 50 liralık mermer istedim o da getirtti balkona koyuyordum yazın arabalar geçerken bende kimseye ses gitmesin diye vuruyordum zeytinyağıyla yağlayıp damarlar ilk çok çıktı ağlayacak duruma gelmiştim ılık suya deyse bile yanıyordu ama sonra elimdeki sinirler kayboldu.Kendime güveniyorum inan başarır.Siz neler diyorsunuz arkadaşlar antreman önerisi ya da yemek önerisi istemiyorum onları biliyorum siz nasıl çalışıyorsunuz değişik yöntemleriniz var mı ya da boksçu olanlarınız ?
Sizce Türkiye'den bir Rocky çıkar mı ?